Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 76-та тема

• 140 154
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Влизам да видя какво правите и "Я! Първа станичка". Казвам си, ей сега ще се разпиша - свалям бързо сладкиша, пиша няколко думи и.... първа страничка се напълнила  Laughing

labrex, толкова много изкушения си показала! Лесния кекс и мъфинките изглеждат прекрасно, много красиво си нашарила кекса! Благодаря за комплимента!
Smiley*, viroglavka, TheNMaster, Di_Djina49, ilrai78, mimi P27, Marieta, иланг-иланг, превърнахте първа страничка в истинска изложба на красиви и вкусни ястия! Поздравления за всички ви   bouquet  За трите "първи дами" вече казах, но да се повторя- истинско изобилие от красиви и вкусни предложения!  Hug
портокал, много хубави кифлички! На предните страници видях и един чуден ябълков пай, ама нали бях изпуснала много и не съм го коментирала, обаче изглеждаше много вкусно!

Лека нощ на всички!

# 16
Руска салатка .

Панирани чушки .

Пилешки дробчета с бекон и бял ориз.

Гювече " Лупо " .

Пилешка супа .

Пиле с картофки и праз на фурна .

Макарони на фурна .

# 17
Много красиви неща виждам, ще коментирам като се навечерям!

Не бъди сигурна,че ще се навечеряш.......То човек като влезе в тази тема, все едно никога не е ял Hug.......

Лабрекс, какви са тези думи отровни за диети? А.....не мой така.....

Какви разкошни кексове......Мммммм.......

Стоева, личи си,че пиленцата са били при мама.......Много вкусно, аз искам от хапките......

Какви хубави макарони на фурна видях......

Какво нашествие има от супи и кифлички......Човек никога не е вечерял с тази тема.......

От мен скромно - цък....

Пепика, а ти снимки?

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 22:14 от Мама Цоцоланка

# 18
Фалшива дроб-сарма

Ябълков сладкиш от labrex /при мен и с банан/  Heart Eyes

Пепика    bouquet
Поздравления за всички кулинарки!   bouquet

# 19
  • Пловдив
Аз докато се натуткам вие изписахте темата  Joy Joy hahaha hahaha
Все вкусотийки сложени момичета страхотни сте .
ПЕПИКА благодаря ти мила за старанието за новата тема. Само трябваше да оставиш разяснението за намаляване на снимките ,че има още хора които продължават да пускат големи снимки и нарушават правилата на форума и затлачват темата.
ПЕП-ЧО видя ли колко хубави стават така чушките  Peace

ВЕНЕТКА баницата и бюрека ти са страхотни както винаги на  твоите готварски способности съм се възхищавала.  bouquet  bouquet

ЛАБРЕКС оххх  нямам думи за показаното      

Smiley*  рогчетат ти са превъзходни Hug

viroglavka  страхотни неща си показала  Hug

МАСТЕРЧЕЕЕЕ БРАВО ... радвам се че ти е харесала рецептата ми .Страхотен е станал сладкиша ,дай и резанче да видим ааа  Wink

Di_Djina49  салатката ти е чудесна Hug Hug

ilrai78  взимам си баничка много апетитна Hug Hug

ЛЕЛЯ -ОГ  кекса ти е страхотен  Hug Hug

МИМИТО червеноперката все едно ще заплува браво много апетитно  Hug

Marieta  ще идваме зимата на трушийка във вас  Wink Wink

иланг-иланг  оризчето ти е малееее  

ПОРТОКАЛ КИФЛИЧКИТЕ СА МНОГО СПОЛУЧЛИВИ Hug

МАМЕ питата ти е страхотна  Hug Hug

delicate  дроб сърмичка ще си взема аз щото съм по ориза  Hug Hug

Аз от преди няколко дни пускам направеното  Hug

ВАРЕНО в гърне

Супа със сърнела

Ориз със сърнела

# 20
Добър вечер  Simple Smile
Пепика, благодаря за новата тема   bouquet Аз на старата и изпуснах края  Blush, ще наваксвам.
Пеп-4о, супер меню   chef
Венета, отново изкусителни банички   bouquet
Лабрекс, остава да пуснеш сега и рецептите за кекса и мъфинките  Praynig Simple Smile
Мастер, нямам думи за сладкиша  Crazy
Леля Ог, много красив сладкиш   bouquet
Маме, де и аз да можех такива скромни да ги правя...   bouquet
Вироглавка, Смайли, Джина, Илрай, Мими, Мариета, Иланг, портокал, Вяра ан, delicate, Зиче   bouquet
От мен
сладкиш с праскови , пълнозърнесто брашно и орехи

картофи със спанак и сирене на фурна

хляб с айран

бонбони със сусамов тахан, мед и орехи

бисквитки, като за основа ползвах рецептата на Умбра, много вкусни се получиха, благодаря   bouquet

Лека нощ!

# 21
Малее,докато се натуткам с развалени фотоапарати и телефони НОВА ТЕМА newsm78 а ми сте и я напълнили.
Пеп-чо,страхотни предложения и уникални снимки.Аз май никога няма да се науча да снимам като хората newsm78
Лабрекс,за твоите вкусотии нямам думи  bouquet
Smiley,страхотни рогчета.
Вироглавка,чуудни кифлички.Взех си една да знаеш.
Мастерче,много вкусно изглежда този сладкиш а казваш и вкусен #Crazy newsm78
Илрай,супер! Grinning
Леля Ог,както винаги страхотно красиво изглеждащ сладкиш и сигурна съм много вкусен.
Мариета ,и аз като Лабрекс ти завиждам за туршийката. Wink
Иланг,страшно много ми допадна носталгията ти по пролетта.
Виара,както винаги страхотно меню поднесено със много вкус  bouquet
Маме,а ти стая страхотна питка за какви диети споменаваш newsm78
Зиче,нямам думи  bouquet
 Di_Djina49 ,Портокалка,Деликат,Мими П27 и при вас е много вкусно  bouquet
Ето и от мен някои неща от тези дни .
Свинско печено с картофки и лютеница,Напоследно време -задължителните мариновани крилца,кюфтета бял сос и моята носталгия по пролетта баничка със киселец и лапад/само парченце ,че докато се усетя да снимам почти я нямаше/и разбира се със сирене и яйца за тези които не ядат зеленийка.

Вив мив,пишеме заедно.Страхотни вкусотии.

# 22
За пръв път правя раираните кифлички с кашкавал на Марабу, страхотни са. Марабу   bouquet Половината ги направих със сирене, а другите - с кашкавал.

# 23
Да се запиша и аз при вас изкусителни кулинарки. Днес приготвих шоколадово руло с къпини

В момента във фурната се пече пастицио, но снимка ще има утре.

# 24
Страхотни ястия сте приготвили.  Hug Аз докато се наканя да пусна нещо и нова темичка има. Май ми стана навик да се отчитам от неделя на неделя, но важно е присъствието. Сега да си изредя всичките гозби от миналата седмица
Ароматен омлет с ябълка и кокос, Високобелтъчни рулца - тиквички с котидж и сирене

От вчера Марокански таратор или кисело мляко с мента и лимонова кора, Миш-маш, Крем супа от карфиол

От днес Свинско с грах и картофи, първи опит за Пататник - като изключим факта, че го прегорих, защото опитах да го изпека на котлона - много вкусен и Необикновени бонбони - с тахан, мед и кокосови стърготини

Май от уикенда са повече ястията, отколкото за цялата изминала седмица  Laughing Нещо се зарибих на здравословно хранене, аз отдавна съм зарибена и се старая да спазвам някой неща, но сега имам едни картички с невероятни рецепти и нямам търпение да ги пробвам всички.  Laughing

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 23:38 от purple tulips

# 25
Всеки ден ви гледам (и то по няколко пъти на ден) и все се облизвам пред снимките с гозбите  ви Embarassed. Реших и аз да се разпиша с нещо скромничко,но много вкусно - поне за мен.  Grinning

- печен кашкавал с гарнитура (това беше вчера)

- пълнена палачинка

- руло със сметана и шоколад

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 23:52 от щастлива и влюбена

# 26
  • варна
Ако ми кажете и как успявате да творите такива вкусотий и то не по едно на ден... Hug ... Щастлива и влюбена и на това ако му казваш скромно . purple tulips, моляте дай рецепта за бонбоните. Прекрасна седмица от мен.

# 27
  • София /Абсурдистан
Аз да попитам щастлива и влюбена   как се пече блокче кашкавал без да се разтече? Или кашкавала е само настърган отгоре върху друго нещо? Thinking

# 28
Аз да попитам щастлива и влюбена   как се пече блокче кашкавал без да се разтече? Или кашкавала е само настърган отгоре върху друго нещо? Thinking

Ами не е само отгоре,а както си е дадено в рецептата - настърган и смесен добре с другите продукти. Когато е готов кашкавала,изваждам го от фурната и го оставям малко да изстине в тавичката за да се стегне и после няма никакъв проблем при сервирането.  Simple Smile

Портокалче,може ли рецептата за тези вкусни кифлички? И аз искам да вечерям с това.  Laughing

# 29
И аз напоследък много рядко пиша в темичката, но пък си ми е много любима
Един царевичен хляб от мен - много вкусен стана

Салата от черен ориз, ориз басмати, елда, китайски гъби и още Simple Smile

пълнени чушки с булгур, и пълнени домати със същата плънка

Щастлива и влюбена - прекрасни манджи си показала...
purple tulips всичко изглежда страхотно, най-вече тези тиквени рулца.
martin4e  супер кифлички си спретнала. Много обичам тестени храни
Зиче от това варено  в гърне и аз бих похапнала
Пепчо менюто ти е убиец!
И на мама Цоци питата е невероятна..
И всичко -всичко много ми хареса!

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 09:57 от Женя 83

Общи условия

Активация на акаунт