Синеочка, твоя опит с регресията ми стана много интересен. Ако искаш може да споделиш и повече и къде си я правила.
Регресията правих при https://www.facebook.com/lora.angelova.1088
Много съм доволна от нея. Много интересно беше. Аз не се страхувам да търся отговори. Беше много полезно защото ми излезнаха и други неща. Регресията правихме в търсене на отговор за нероденото ми дете. Излезна ми много интересно. Задават се въпроси и казваш какво виждаш, чуваш и усещаш. Задаваме много въпроси. Каза ми се да не питам, че не трябва да знам защо. Обаче, в последствие, питах и на друго място и ми се даде отговор, че тази душа ме е пазила и няма как да си сменим ролите. Аз нея да пазя. За това освободих я от дълг към мен. 😄 Ся като луда звуча ама беше много интересно. Чак по едно време се зачудих от къде ми идват тия неща да ги казвам. Защото то си хем в осъзнатост, хем работи неосъзнатото. Живота, в който се озовах бях малко момиче и майка ми беше починала.
Много интересно поне за мен.
Сърцето ми е тотално разбито. Защо трябва да мина и през това? Мъжът ми каза, че през този месец, все едно съм била друг човек, толкова съм била променена, окрилена от надежда, но сега съм отново в дупката. Постоянно мисля за моето момче и това събитие определено разрови раната ми. От 2019 се опитваме за второ дете. Минах през биохимична бременност, кухо яйце, мъртво раждане и сега мисед. Не спирам да ходя по лекари и да правя изследвания, но се чудя дали не трябва да спра, защото наистина нямам сили и психика вече, а съм на 38 г. Имам друго дете, на което не знам колко внимание обръщам, но определено усеща че майка му не присъства на 100%.. Прегръдки от мен и желая на всички нещата да се развият добре!