бравооо мила Дай Боже всеки му!Първото ми детенце го родих по-естествен начин и сега исках така но уви................ наложи се секцио,защото имаше макар и минимален шанс с тези единични тупкания на сърцето и трябваше да се действа незабавно а и аз с този вътрешен кръвоизлив,който по-нищо незнаех че става нещо с мен ама по-нищо,нито кървях отдолу нито води .....нищо.....само болки,които не бяха и силни..........ужасно е... ей хора,такава мъка просто няма

la vie est belle
аз съм постоянно с мъжът ми и Ели ,иначе и аз само плача и чета какво ли не,но файда няма само се допсихясвам а и неможем да върнем времето назад
Засега малко ми помага това че повече говорим с него и някак си след 12г брак станахме отново много близки,е да но на каква цена
.Нека Бог е с нас!
Аз нямах мъртво раждане, но родих със секцио по спешност - малко красиво момиченце, което живя само 38 дни. Не бих казала, че съм преодоляла каквото и да е било, но гледам да вървя напред, защото все пак трябва да живеем в този живот имаме хора до себе си, които разчитат на нас. Гледам да съм силна пред всички, но понякога се разпадам. Вече никой не ме разбира...но тук - тук е друго нещо. Тук са най-милите жени, които някога съм познавала, без тях сигурно нямаше да се справя. Обичам ги всичките 
,преди малко четох как една майка,след като е родила първото си дете със секцио след няма и 4-5м. била пак бременна,а най-шокиращото е че искала да роди по-нормален начин. Всички болници и отказали само една докторка се навила мисля че беше Св.Лазар(болницата) и родила все пак,но това са единични случеи,и мен това въоще не ме мотивира,както казах всичко е много индивидуално.