Забременяване след мъртво раждане

• 257 456
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 180
Kapkatr много съжалявам за загубата ви!Мен ме задължиха за аутопсията за да прикрият травмата на главата която синът ми е получил по тяхна вина а след това не ми дадоха протокола,трябвало да го изискам по съдебен ред.Ние също уведомихме прокуратурата но от съдебна медицина отказаха повторна аутопсия и всички ни съветваха че ако искаме друго дете да забравим за случилото се!Искрено се надявам да получите отговорите на въпросите си и да има наказан за случилото се!
А времето не лекува просто свикваме да живеем с болката си,слагаме маски пред хората,а душата ни кърви!Тук ще намериш разбиране,подкрепа,сили за да продължиш напред и сбъднеш мечтата си за едно здраво и пухкаво бебе! Hug Hug Hug

# 181
да  на мен ми дадоха аутопсията  без проблем защото преди това исках независима аутопсия и те малко се стреснаха .... какви са тези доктори в днешно време.... толкова много майки са пострадали заради тяхната грешка.....Най много искам едно бебче което да ме крепи за напред...

# 182
Разбира се че ще искаш бебче,това е начина да продължим напред!До колкото разбирам при теб е било нормално раждане,така че много скоро ще чакаме хубави новини  EFP

# 183
kapkatr, съжалявам за загубата на твоето бебенце. Искам да ти кажа да си силна, да вярваш, че един ден Бог ще те възнагради. Аз всеки ден си вдъхвам сила и вяра, за да продължа напред. В коя болница си раждала, защото вече като чуя безпроблемна бременност и фатален край ме втриса. Всеки ден се питам защо, но отговор не намирам и мисля че трябва да спра да си задавам тези въпроси. Иска ми се да имам друго бебе, което да даде смисъл на живота ми и колкото по-бързо толкова по-добре. Бъди силна, прегръщам те силно и не губи вяра. Един ден всичко ще се оправи както се казва след всеки залез неизбежно следва и изгрев, след всяка буря изгрява слънце, след нещо толкова ужасно идва и нещо толкова прекрасно - следващите ни бебчета! Simple Smile))))

# 184
asselina, здравей миличка аз съм раждала в етрополе защото съм от тук , не в София и аз настрахвам като чета колко мами са имали лека бременост и накрая живота им се преобраща за секунда. Сега трябвя да гледа ме напред само знам ,че не е лесно но нямаме друг избор.... и да мислим положително и най вече скоро да си имаме едно здраво бебче на което ще дадем цялата си обич... преградки на всички мами който знаят какво е Загуба .....

# 185
Здравейте, момичета! Как сте? Измина доста време от загубата на моя малък син. Все още съм жива, трудно ми е защото страха ме е завладял от нова бременност и този път докъде ще я докарам, ще имам ли накрая бебе или отново ще ме сполети нещастието от загубата. Попринцип съм голям оптимист за всичко, но сега откакто правим опити за др. бебе някак си сърцето ми се свива при мисълта, но трябва да се изправя срещу страха си и да продължа напред. Прегръщам Ви силно момичета и пожеавам на всяка от нас вкл. и на себе си много смелост за напред, силен дух и оптимизъм! Simple Smile Hug

# 186
asselina  Hug  Hug  Hug,много се радвам че опитвате за ново бебе!Страхът е завладял и мен но не мисля да му се давам и вярвам че повече няма да се случват лоши неща!Ние също подновихме опитите за бебе въпреки че съм раждала секцио,но си казвам че този път ще направя всичко което зависи от мен!Моля те не се подавай на лошите мисли вярвай че този път ще има едно пухкаво вързопче накрая!Много смелост,оптимизъм и силен дух и за теб за да сбъднете мечтата си  Hug Simple Smile

# 187
r@li, мила много ти благодаря за подкрепата. За пореден път се убеждавам, че тук в този форум има наистина страхотни хора, които ми дават сила всеки път, когато се чувствам зле, подтисната и обезверена. Благодаря от все сърце, наистина съм много откровена в думите си и желая на всички ни сбъдване на мечтите.
r@li, много успех стискам палци скоро да се похвалиш с две  EFP

Прегръщам те мила!  Hug

# 188
asselina,много се зарадвах когато видях лентичката в подписа ти!Желая ти най-леката и безпроблемна бременност и на финала най-красивото бебче Hug Hug Hug

# 189
Аселина, тихичко "Честито" и от мен!
Дано всичко мине по вода и догодина да ни зарадваш с едно здраво и пухкаво бебче!
Ако имаш нужда - ние сме насреща!  Hug

# 190
asselina, честито и от мен миличка и бъди сигурна ,че този път всичко ще бъде наред ще имаш най прекрасното бебче  Simple Smile много целувки на теб и малкото човече в теб  Simple Smile

# 191
Момичета, здравейте! Благодаря Ви за хубавите пожелания. Още много ме е страх, защото бременността ми незапочва добре. Сега съм в къщи и постоянно трябва да лежа пия утрогестан и но-шпа, защото плодното сакче не е добре закрепено. Много съм притеснена от този факт, но както знаете аз съм много положителен човек и вярвам, че макар и лошия старт този път накрая всичко ще бъде наред. Стискайте ми палци, да може бебчо да се закрепи и да преминем по нататък. Simple Smile  Hug Hug Hug
И на всички искам да кажа, че страха започва от момента, в който разбереш че си бременна, но любовта и желанието за бебе един ден ще се възнаградят и имайте смелостта да забременеете отново. Ето аз съм живия пример..., макар че за сега нещата не са съвсем ок аз негубя надежда може би така ми е било писано. Все пак и майка лесно не  се става са казали хората доооста, доста преди нас Simple Smile Успех момичета и бъдете с мен! Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 18:22 от asselina

# 192
Стискам всички налични палци  fingerscrossed fingerscrossed дано бебчето се закрепи много много здраво  Praynig Praynig Praynig А на теб повече почивка и само хубави мисли  Hug Hug Hug

# 193
asselina ,........ех как се зарадвах за  EFP ,всичко ще е наред,само спокойствие ,почивка ,глезене и много положителни мисли ...... Hug

# 194
Благодаря Ви от сърце, момичета! Дано Господ този път да е с мен и да се преборим заедно с бебчето ни! Simple Smile Има много притеснеия, страхове, лоши мисли, но винаги като нахлуе нещо лошо в мен си повтарям, че след всяко зло идва и добро, дано доброто да се е запътило към мен. По този повод искам да Ви покажа едно стихче, което след загубата на моето дете ми вдъхна много сили и кураж. Надявам се и на Вас да ви донесе положителни емоции:

ДОБРИТЕ ПИСМА

Толкова радост извика
писмото с добри новини!
Гледам клеймото на плика
и пътя му смятам във дни.

Мисля си: значи, когато
бях вчера така натъжен,
листчето, с радост богато,
е вече летяло към мен.

Значи, така ни се струва
понякога черен светът.
Хора, недейте тъгува –