Забременяване след мъртво раждане

• 257 526
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 300
Най- накрая набрах смелост и аз да споделя с вас, че и мен ме сполетя нещастие. Родих мъртвото си бебе-момченце в 39 седмица на 17 февруари.Това ми беше трето детенце. Някои от вас ми писаха на лични и знаят , за което им благодаря, че ме успокояваха и съчувстваха. Излязоха ми резултатите, но докторите така и не виждат причина за смъртта на бебето. Най-вероятно си е опънал пъпната връв и е прекъснал притока на кислород и това е.Иначе моите изследвания бяха и сега са перфектни, а бебето също е имало до онзи момент чудесни показатели, кг и всичко е било о.к.
Сега бавно се съвземам и моя мъж също, но не мога да се примира със загубата. Добре, че са децата че ни изкарват от тази черна дупка.Лекарите ни казаха въобще да не чакаме разни месеци да минат, ако искаме пак да имаме дете. Това е накратко, мили майчета.....

# 301
Мила a_tita много съжалявам, че в темата се записва още една ангелска мама  Sad
Дано да си последната миличка и ти пожелавам в най-скоро време отново да изпиташ радостта от една нова бременност. Страх винаги ще има, но трябва да си силна за да преодолееш случващото ти се! Прегръщам те силно и кураж ...

# 302
а_tita  Hug
Радвам се, че събра сили да пишеш  Hug
Аз само ще те посъветвам да пишеш тук, винаги ще бъдеш разбрана.
Ако си в Канада отдавна и говориш  добре езика, ще е хубаво да видиш един психолог /аз отказвах 8 месеца и накрая мъката просто ме задушаваше и ми влияеше във всички направления, затова се реших и отидох/. Помага наистина.
И също така преди нова бременност, когато всичко е наред с майката е хубаво да се изчакат 2 цикъла... Според мен новата бременност е *лечението* /болката ще е винаги с нас/.

# 303
a_tita, още веднъж съжалявам за случилото се!  Cry
Дано вече си се посъвзела, въпреки че е минало много малко време. За следваща бременност единствено мога да ти кажа да послушаш сърцето си, според мен няма да сбъркаш!

# 304
a_tita искренно съжелявам,мила Rolling Eyes
Не се предавай,не се отчайвай,като жена преживяла загуба ти казвам да не се отказваш,щом си родила 2 деца знай,че ще имаш и трето,просто започни с опитите когато се чувстваш готова,на мен сега ми е първия цикъл и не мисля да се пазя,ако тр.да съм честна,пък когато стане тогава,Господ си знае работата,болно е,мъчно е много,преживяла съм го 2 пъти вече и те разбирам напълно,но.......какво да кажа и аз незнам,много е несправедливо,носиш го толкова време и накрая го загубваш,няма по-голямо нещастие,но важното е ние да сме живи и здрави,за да си имаме деца Praynig Peace Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Страха е неизменна част от бременността ако си преживял загуба,хем се радваш на нова бременност хем не ти излиза от ума ами сега......ако пак стане това.......така е  Hug Hug Hug Hug Hug много силно,миличка

# 305
a_tita, безкрайно ми е неприятно да видя, че има нови попълнения в тази тема...  Sad От собствен опит знам колко безсмислени и безутешни са думите в такъв момент.
Знай, обаче, че ние сме тук. За съжаление споделяме една съдба и се подкрепяме взаимно.
Прегръдки,  Hug

# 306
a_tita ,съжалявам,че и вие станахте една от нас ooooh! .
Прегръщам ви силно  Hug Ние винаги сме насреща  Peace

# 307
Здравейте момичета!!! Изминаха три месеца от загубата на моето бебче,три ужасно мъчителни месеца.Всички хора казват,че времето лекува или те кара да забравиш поне малко.За съжаление явно не важи за мен.Имам чуството,че колкото повече време минава толкова повече задълбавам в нещата.В началото се чувствах по-трезво мислеща отколкото сега.Все по-мъчно ми става с всеки изминал ден и буцата в гърлото ми засяда все повече.Скъсвам се от работа и се разсейвам с какви ли не неща,но постоянно нещо ми напомня за загубата на моето дете.Сега плача дори повече отколкото в началото.Изгубих вярата си във всичко и вече не ми пука за нищо.Незнам кога този ад ще свърши.Нали трябваше да боли по-малко... Cry

# 308
Миличка, болката никога няма да изчезне и никога няма да забравиш своята звездичка.Трябва да си силна и да вярваш.Не се предавай и мисли, че скоро ще се случи най-хубавото нещо в живота ти.Когато ти се плаче си поплачи, за да ти олекне и споделяй болката и мъката, не я таи в теб и по-лесно ще преодолеш случилото си.Всичко това ти пиша, защото съм минала през този ад и знам какво  е.Прегръщам те.

# 309
 i.o.g.i напълно те разбирам. Аз също загубих своето ангелче. Скоро ще се навършат 4 мес. от загубата, но не минава ден в ,които да не мисля за случилото се и за малкото човече. На 24 щеше да ми бъде термина, с наближаването на тази дата се чувствам все по-зле, имам чувството, че ще се задуша в мъката си  Cry...За тази загуба няма утеха...Но ако се оставим на болката докъде ще стигнем??? Просто плачи, крещи, изкарай яда си  Hug Аз вярвам че когато му дойде времето твоето ангелче ще се върне при теб... Hug

# 310
  • Точно където трябва
За съжаление и аз се записвам тук. И моето бебче се роди мъртво в 37 седмица. Все още не знам причините, чакам резултатите,но изкарах една много лека бременност, без гадене, повръщане, болки, освен едно леко прокървяване, което го нямаше още докато стигна до лекаря. И както всичко върви по мед и масло и се оказва,че приказката може и да не свърши добре. Кураж ми дават писанията на мамите, на които също им се е случило и след година вече имат бебенца. Но пък си мисля и че може да не съм от тях. Мъчно ми е, искам си точно това бебче, точно тази малка принцеска, тя си имаше име, мисля си че всяко друго ще е ДРУГО и винаги ще си искам точно това, което вече го няма. Сега имам хиляди въпроси, които е най-добре да задам на лекаря и още хиляди, които най-вероятно ще задам тук.

# 311
elliee Съжалявам, че още една мама се записва в тази тема ... Предполагам каква е болката ти ... имаш и куп въпроси, знам, но нещата ще се разяснят с времето малко по малко. Сега трябва да бъдеш силна и да разберете къде е била причината за този фатален край на малката ти принцеса. Лошото е, че понякога няма такава ....  и човек се лута в един омагьосан кръг. Аз така и не разбрах, но въпреки всичко събрахме сили с мъжа ми и се решихме почти веднага да действаме по въпроса за ново бебче, защото само то можеше да ми даде сили - и е така. Не, че не мисля за моите две бебки, ангелчета на небето, но мисълта за новия живот, който нося в себе си ми дава отново сили.
Когато имаш нужда да говориш с някой, аз съм насреща.
Бъди силна и споделяй ... прегръщам те ...

# 312
elliee напълно разбирам как се чувстваш и аз много дълго исках да си върна точно това бебче което загубих, но накрая се примирих че немога да го направя и то винаги ще си остане първото ми детенце с негово си име и негово си място в сърцето ми...надявам се само да е на хубаво място и да се грижат добре за него...И аз карах като теб една лека бременност без проблеми освен леки контракции който не бяха кой знае какво и отшумяха бързо и така до един ден преди термина когато започнах да раждам и в родилното се оказа че бебето няма тонове...направих си всички изследвания и причина няма...докторите го нарекоха случайност...бебчето беше доносено 3 килограма напълно здраво и развито, никакви признаци да е имало проблеми, но ще си остане неясно защо се е получило така...Надявам се да успея да ти вдъхна поне малко надежда като ти кажа че аз забременях 2 месеца след раждането и сега очаквам моето бебче през септември...нито е невъзможно нито невероятно да забременееш скоро важно е да се почувстваш физически и психически готова за това...дай си малко време да тъгуваш и давай смело напред  Hug

# 313
Ели, много съжалявам!
Повечето майки тук сме минали през това смазващо "Случва се".
За съжаление единствения лек за тази болка е времето, не че ще бъдем излекувани, просто ще заживеем с тази мисъл без да ни идва да вием от болка.
Винаги сме насреща за вас!
Бъди силна!

# 314
  Мила Ели,съжалявам че и ти се записа тук.
 Всеки път се моля,да няма други като нас,записани тук.Дано се сбъднат молбите ми.
 Успокой душата си мила и всичко ще се нареди както трябва.
 Отговори ще получиш, но те няма да значат кой знае какво.Времето наистина лекува.

Общи условия

Активация на акаунт