Прегръщам те и плача с теб.
Кураж.
Прегръщам те силно и когато имаш нужда от нас ние ще сме насреща!
Много е тъжно, аз макар че имам вече дете няма ден, в който да не съм се сетила за братчето му и от време на време си поплаквам за него. Ще ти споделя, че когато родих мъртвото си дете с мъжа ми бяхме много зле. Решихме да отидем някъде в планината и до някой манастир, за да се помолим и да ми прочетат молитва за здраве и късмет. Така решихме да отидем до манастир седемте престола. Там имаше кръщене (само да вметна че където и когато да влезнехме в която и да било църква или манастир попадахме на кръщене, което за мен беше знак, че скоро ще си имаме и ние бебе), та отидохме там и говорихме с отеца. Разказахме му какво сме преживяли и той ми каза:"Недей да давиш дето в сълзи, недей да плачеш за него един ден ще се видите". Тогава ми прочете една молитва и аз се почувствах някак по-добре, по-уверена че всичко следващия път ще бъде наред. Той ни подаде негова визитка да отидем и в манастира, където работи в София. Когато ни я подаде и прочетохме името му с мъжа ми настръхнахме. Той се казваше отец Константин. Според мен няма нищо случайно в този живот и аз много вярвам, че има Господ на тази зема и че след тъжните и мрачни дни, той ни праща хора и събития, които да намалят болката ни или поне да можем по-лесно да я превъзмогнем и след това ни дава път осеян с много слънчеви и щастливи дни. Един ден и ти ще си щастлива, повярвай ми. Тази случка на никого не я разказахме с мъжа ми, запазихме си я за нас, но тя и до ден днешен е в главата ни и сякаш сина ни ни беше пратил именно този поп, за д ани даде сили занапред и да ни каже, че той е добре там горе!

Отново съм в болница, засега крепим положението, тя още е добре, но много ми се иска да си я износя до край