те силно и се моля нашите ангелчета да са на по добро място
за твоето момиченце
те силно и се моля нашите ангелчета да са на по добро място
за твоето момиченце
едва ли има по-голяма болка от това да загубиш детенце
моята сестричка загуби своето също като някои от вас,малко преди раждането му
Нне ни дадоха логични обяснения,просто увита пъпна връв,не казаха дори резултат от хистология,нищо!Болката е голяма, но трябва да продължите напред, и дано всяка от вас намери своя път към светлината!!!Майките сме силни личности,моля се всяко едно ангелче да бди над своята мама, както тя мисли непрекъснато за него
!Съжалявам за загубата,боли ужасно и е лъжа ,че времето лекува!Истината е ,че никога няма да забравим непрежалимите си рожби,но не бива да забравяме,че има хора,които ни обичат и страдат с нашата болка и искат да сме щастливи някои ден!За загубих едно родено и едно неродено бебче,плача всеки ден и се обвинявам ,че не мога да дам спокоиствието на растящото в мен малко човече.Надявам се то да успее да върне усмивката на лицето ми,както и на цялото ми семейство!Кураж,мамчета и много вяра трябва,за да продължим напред!Ако имате сили,се борете за правото си да научите истината!
.На 03.02. родих синчето ми мъртво,маката ми е огромна,въпросите са много но отговори не получих.Причина за смарта на бебе беше много тежак хидропс,които е вследствие на нещо но лекарите неможаха да открият.хистологиата не показа нишо,моите изследваня са перфектни дори един от лекарите при които ходих каза че организмат ми е готов да износи бебе но да из4акам,а генетика при който правих консултация каза да изчакам и третия цикал и тогава да подновим опитите.Сега съм в дилема хем искам по скоро да забременеиа хем много ме е страх дали не е рано.
силни преградки за всички Препоръчани теми