Забременяване след мъртво раждане

• 257 473
  • 1 649
  •   2
Отговори
# 195
 Здравей те момечета вече минаха 3 месеца без мойта бъщеричка. Вече се чуствам физически добре  и започвам да мисля за нова бременост толкова много искам бебче на което да дам цялата си обич, но малко ме страх ..... дали ни тварде рано незнам вече ....Прегращам ви момичета. newsm10 newsm17

# 196
kapkatr много е хубаво това , че се чувстваш добре,но за да си по спокойна направи си консултация с лекар.Лично на мен на 3 месец лекаря ми каза че организма ми е възстановен напълно,матката също(при мен имаше и кюретаж),но ме посъветва да изчкаме 6 месеца.На 7 месец аз бях бременна и сега се моля май месец да прегърна моята сбъдната мечта.Успех и при теб и дано всичко е наред и скоро да се пихвалиш  EFP

# 197
kapkatr много е хубаво това , че се чувстваш добре,но за да си по спокойна направи си консултация с лекар.Лично на мен на 3 месец лекаря ми каза че организма ми е възстановен напълно,матката също(при мен имаше и кюретаж),но ме посъветва да изчкаме 6 месеца.На 7 месец аз бях бременна и сега се моля май месец да прегърна моята сбъдната мечта.Успех и при теб и дано всичко е наред и скоро да се пихвалиш  EFP

Чудесна новина ,честито мила !
Май месец да гушнеш едно здраво и пухкаво бебче . fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 198
Blagovesna, мила та ние с теб сме преживяли едно и също и сега и двете сме в темичката за Майските мами! Направо толкова се зарадвах, миличка!  Hug Hug Hug

kapkatr , радвам се че се чувстваш добре. Ние започнахме опитите за бебе на 3 месец, но се консултирах с лекаркйата, ходих на преглед и тя ни даде зелена светлина. На 5 месец вече бях бременна и сега и аз през май Дай Боже да гушна своето бебенце! Желая ти много, много късмет! Hug

# 199
Да аз ходих на лекар , и тои ми каза ,че няма проблем да забременея. Сега  другата седмица при друг лекар и да видим и той какво ще каже ... Много се радвам и за двете  Hug

# 200
kapkatr вярвам че и другият лекар ще ти разреши. Hug Сега ще те чакаме само с хубави новини.Много се радвам когато видя такива постове ,защото всяка заслужава това щастие да бъде "МАМА".
Asselina,Blagovesna голяма  Hug и за вас и дано май месец гушнете най-сладките вързопчета!

# 201
r@li , благодаря за хубавите пожелания! Simple Smile

kapkatr , ако и др. доктор ти разреши изобщо не му мисли, хвърляй се с главата в торбата и действайте с мъжа ти Simple Smile Не го отлагай, защото колкото повече отлагаш толкова повече ще се страхуваш. Няма какво да се лъжем страх винаги ще има, защото психически сме обременени, но важното е да успеем. Нека не се отказваме от мечтите си и да се борим до край! Стискам ти палци ичакаме добри новини от теб!  bouquet

# 202
r@li, видях лентичката ти и мноооого се зарадвах на хубавата новина, която видях. Искам тихичко да ти честитя, да ти пожелая лека и безпроблемна бременност и през юли, ако правилно съм сметнала да се радваш на малко и сладко пухкаво бебенце! Стискам палци този път всичко да е ок! Много силни  Hug

# 203
Asselina благодаря ти много! Hug Правилно си сметнала,и аз се надявам този път всичко да е наред и да гушна едно пухкаво бебче през юли!Много  Hug за теб и погал по коремчето,надявам се с вас всичко да е ок!

# 204
r@li , сладурка здравей! Вярвам че този път Господ ще ни възнагради и ще пази нашите мъничета! Ние сме добре даже сега се връщам от преглед и за сега нещата са добре като изключим началото, когато имах огромно отлепване на плодния сак и моята лекарка днес сподели че не е била оптимист, но ето напук на всичко бебето ни за сега се развива добре. Малко ми е ниска плацентата и имам контракции та ще трябва да пия но-шпа и да си почивам повече! Стискам палци и за двете ни, да се развие всичко както трябва и 2012г да е нашата щастлива година!  Hug Hug Hug
Пожелавам го на всички момичета тук и искам да им кажа да опитват за друго бебе, а да не губят време! Simple Smile   bouquet

# 205
Chestoto i ot men milichka i pojelavam i na sebe si i na teb i na aselina 2012 g. da e nai shtaslivata za nas. Celuvki momicheta

# 206
kapkatr, благодаря за пожеланията, стискам палци скоро да ни зарадваш с хубавата новина! Simple Smile Вярвам че и над нас ще изгрее сънцето, ще бъдем щастливи и ще се радваме на хубави бебчовци! newsm32

# 207
kapkatr благодаря за пожеланията  Hug много се радвам на всяко момиче което е минало през този ад и намира сили да продължи!Надявам се и се  Praynig и ти скоро да ни зарадваш с хубава новина!
asselina разбира се че и над нас ще изгрее слънце,задължително ще сме щастливи с нашите рожби.Много се радвам че при вас нещата са се оправили,че бебчо расте и се развива добре,то е силно защото и ти си силна!Само ако ми позволиш един съвет,щом ти е ниска плацентата много се пази и почивай,само хубави мисли и всичко ще е наред  Hug

# 208
r@li, благодаря за съвета, разбира се че искам как да не искам в крайна сметка сме изтрадали толкова много и когато си помагаме е супер, за да предотвъртим друга неприятност. Simple Smile Да ти кажа честно аз почти по цял ден прекарвам в леглото, тъй като съм болничен. Пазя се изключително много дори не чистя в къщи явно тоя път ще я излежа тая бременност, но ще направя всичко по силите ми, за да завърши с щастлив финал. Simple Smile Надявам се да си добре и да нямаш много неразположения като гадене,  Sick и т.н. Аз този път минах много леко в това отношение, много малко повръщах 2-3 пъти най-много Simple Smile Успех, мила и пиши когато имаш възможност!  Hug Hug Hug

# 209
Мила asselina,аз досега не съм имала неразположения от бременност,този път не е по различно и това ме обнадеждава че маже пак да е момченце  Grinning.По принцип и с втората си бременност нямах проблеми освен плацентата и нервите.Затова си позволих да те посъветвам да си почиваш и да се усмихваш да мислиш само за хубави неща и вярвам че всичко ще е ОК!Този път и аз съм се отдала на почивка,гледам повече време да си полежавам,с натоварването много внимавам а и да си призная за разлика от предните два пъти доста ме помързява  Embarassed,за голямо нещастие на моето домочадие  Grinning.Този път избягвам всякакви стресови ситуации,лепнала съм си една усмивка на лицето и не обръщам внимание на никого и на нищо.А и баткото е на градина вече така че свободното ми време е много и само за мене.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт