Забременяване след мъртво раждане

• 257 547
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 345
Това пусто секцио много усложнява нещата, а аз като се сетя в болницата колко ги кълнах на ум че искат да раждам нормално, струваше ми се ненужно мъчение...Сега разбира се ми е ясно защо са ме накарали нормално да раждам и съм им много благодарна за което...Но след секцио е важно лекар да каже че може, защото това си е срязване на матката и тя трябва да зарастне добре Simple Smile

# 346
Това пусто секцио много усложнява нещата, а аз като се сетя в болницата колко ги кълнах на ум че искат да раждам нормално, струваше ми се ненужно мъчение...Сега разбира се ми е ясно защо са ме накарали нормално да раждам и съм им много благодарна за което...Но след секцио е важно лекар да каже че може, защото това си е срязване на матката и тя трябва да зарастне добре Simple Smile

И аз бях така ... ревах за да ми направят секцио, но те категорично отказваха. Колко съм ги проклинала за дето ме накараха да се мъча да родя нормално две мъртви деца ... но сега вече разбирам защо! Забременях само три месеца след случилото се, а иначе трябваше да чакам поне година.

# 347
 mimentzeto и аз като QueenBee смятам, че след като има операция нещата вече , не са толкова прости. Това си е рана , което ако не е добре заздравяла....лошо...
Аз също като останалите момичета мразех докторите , които ме накараха да родя нормално, и ме подложиха на какви ли не мъчения  smile3518 , но по-късно разбрах, че така е било по-добре и не съжалявам, защото иначе трябваше да се възстановявам много по-дълго.

# 348
Мила rossy_ros  .
....и ако се чувстваш добре физически,изследванията нормални и готова психически, действайте.

Така е затова написах горното.Разбира се че при секцио е различно и строго индивидуално.
 Но все пак това са просто наши мнения,които не са важни за нея.По-важно е компететното мнение на поне двама акушер-гинеколози.

# 349
  • Горна Оряховица
Благодаря за съветите, нямам намерение да бързам,поне още 6м. а може и повече, но пак съм в задънена улица трябва да си търся друг лекар за след време, а засега да си ходя на работа,да се въстановявам  и така Simple Smile  Hug

# 350
, а засега да си ходя на работа,да се въстановявам  и така Simple Smile  Hug

Това е най-важното  yes ,  а всичко друго ще стане когато му дойде времето  newsm10  Hug

P.P: Успех с намирането на свестен доктор, защото в днешно време това е много трудна задача  Wink  Hug

# 351
  • Точно където трябва
Момичета, малко е извън темата но...Нашата малка принцеска не можа да си получи името. Въпреки, че откакто разбрахме, че ще е момиченце започнахме да си я наричаме по име. А аз одавна знаех, че някой ден, ако има момиченце ще се казва така...та идиотско ли е, ако имаме момиченце то да носи това име...аз не мога да преценя обективно. Хем си знам, че това име беше за това момиченце, хем не бих могла да избера друго...

# 352
Ели, аз малко като че ли не разбрах питанката.  newsm78
Ако правилно съм разбрала, чудиш се, ако имаш друго момиченце дали ще е уместно то да носи името, с което си наричала сестричката му?
Това единствено ти можеш да решиш. Ако сърцето ти казва да носи същото име - направи го така. Моето момченце си има име. Име, което ми се струваше най - прекрасното и след като разбрах, че пак чакаме момченце бях в голяма чуденка какво име да избера. Казваха ми, ако искам и то да се казва Станимир, но аз прецених, че другото дете идва с друга индивидуалност и аз не мога да гледам на него като на заместител. Доста умувах какво име да избера и накрая сърцето ми избра името, което той заслужава - Божидар!
Сигурна съм, че когато дойде моментът и твоето сърце ще ти каже как да постъпиш!  Hug

# 353
  • Точно където трябва
Това питах. Много тъпо го обясних. Странно че когато разбрах, че една мама си е кръстила детенцето Божидара изведнъж това име много ме грабна и си помислих, че ако имам друго момиченце може да носи това име. До тогава не и бях и помисляла за това име.

# 354
Ако ти си го чувстваш така можеш да си го кръстиш със същото име...Аз сега умишлено избягвам и буквата даже...не знам дали е от суеверие или просто всеки път ще ми напомня, но немога да си го представя...Само един съвет недей да се настройваш за пола на следващото бебенце...Аз имах момиченце и толкова бях убедена, че пак ще имам момиче, че доктора като каза момче и аз се почувствах много странно...Аз бях се спряла за второ дете ако е момиче на името Дарина, което значи подарък, защото не съм религиозна и след всичко станало съвсем не ме влече вярата и затова Божидар ми идва твърде свързано с господ, а като име много ми харесва и много хубаво ми звучи, но немога да си изкривя душата и да кажа че съм благодарна на господ, че съм бременна отново  Hug

# 355
А аз съм благодарна ... и то много!
Благодаря на Бог, че ми даде това прекрасно същество и ми позволи да знам какво значи да си майка!
Научих се живея с мисълта, че това което ми се случи е урок. Сигурно ви звучи идиотско, но е така.  Hug

# 356
  • Точно където трябва
Лошото е, че и за пола съм...с тая бременност първоначално бях абсолютно убедена, че ще е момче и като каза доктора "момиче" и дълго време ми беше странно. Сега съм с настройката, че идеалният вариант е момиченце, мисля си как ще си го обличам, какво ще правим заедно и някак не мога да приема варианта момче. Може би, кагато съм бременна и когато родя всичко ще е наред и ще си го обичам каквото и да е, но сега тези мисли ме притесняват.

QueenBee, мисля че е добре да имаш обяснение за себе си.
Аз напоследък си мисля, че майка ми много обичаше да се занимава с момиченца. Знам как ни правеше прически като малки, колко обичаше да ни плете и шие разни дрешки, колко беше горда когато всички познати и непознати се заглеждаха в нас. Но тя не доживя. И вярвам, че сега Господ отне малкото ми момиченце за да го изпрати там при нея. И знам, че тя ще се грижи добре за него.

# 357
Ели,много съжелявам миличката и за бебка и за майка ти,това е наистина ужасно,няма такава болка  Hug Hug Hug Сигурна съм,че тя гледа отгоре и ще ви даде възможността да изживеете радостта която и тя е изпитала с вас Praynig

# 358
Момичета, малко е извън темата но...Нашата малка принцеска не можа да си получи името. Въпреки, че откакто разбрахме, че ще е момиченце започнахме да си я наричаме по име. А аз одавна знаех, че някой ден, ако има момиченце ще се казва така...та идиотско ли е, ако имаме момиченце то да носи това име...аз не мога да преценя обективно. Хем си знам, че това име беше за това момиченце, хем не бих могла да избера друго...

Ели, аз си бях намислила име за момченце, но когато го родих мъртво и по незнайни причини, по-скоро по некомпетентност ме накараха да му дам име, аз избрах съвсем различно от намисленото.Беше 21 май- празник на Констнатин и Елена, та го записах под името Контстантин.Така че ти сама ще прецениш как да постъпиш, сърцето ще ти каже.

# 359
Здравейте смели и не дотам смели момичета! Мина година, откакто родих мъртвата си дъщеричка в 38-39 седмица. Времето лекува, но аз се сещам за случилото се всеки ден, премислям всяка минута от това, което преживях. Не получих отговор на многото въпроси, които имах. Направих всякакви изследвания - всичко е в норма. Няма обяснение. Страх ме е да мисля за ново забременяване. Както казва моят гинеколог - следващата бременност ще изкарам на кътници, но аз нещо не мога да предприема тази стъпка. Той ме уверява, че само едно следващо забременяване и раждане на живо детенце ще ме спаси и ще ми помогне. Аз обаче получих тревожно разстройство и сега се опитвам да го преодолея. Вземам някои лекарства, които се противопоказни при бременност. Та така влязах в един цикъл, от който се опитвам да изляза. Съветът ми е да гледате напред! Целувам всички преживяли тази НЕСПРАВЕДЛИВОСТ НА ЖИВОТА.

Общи условия

Активация на акаунт