Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 23 704
  • 723
  •   1
Отговори
# 120

Здравейте... по-късно ще чета, че имам много да наваксвам... ние вече сме новодомци и е голям хаус все още.
Усещам и леките потупвания на бебо вечер, преди да заспя, другата седмица съм на ЖК - дано свичко да е нормално.

Да споделя отново за срещата на бургаските дами - за сега остава 04,11 в 18.30 часа, но сме само 3 за сега, чакаме включване и от другите, дано не пропусна някой- adelina81, Poli, honey_bs, Jiji bs, Вида, sweety_q Simple Smile  ето пак линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536308.0

И на мен ми се идва,защото нашият тати е от Бургас,там си го намерих,и живот и здраве след 1-2 години ще се връщаме там да си живеем,че тук неможе да свикне,но засега немога да дойда newsm50
jiji_bs ще ме представи ако дойде,ние се познаваме newsm44

Много се радвам, че ще има среща... и ние сме от скоро в Бургас..живяхме няколко години в София, но сме си от този край и решихме, че е най добре да си се върнем.

Е, връщам се да довърша четенето на старата тема,, че и тази ме чака Simple Smile

# 121
Добро утро на всички!
 Мерси за отговорите и стиснатите палци за сестра ми!Довечера ще разбера какъв е втория ЧХГ!
За срещата супер сте организирали.Аз ще дойда,стига да ми е добре,че сега пак ми се вие свят,имам главоболие от ниското кръвно.Пак ми е 80/40.А ми се гади от течности вече.

# 122
  • Русе
Ех така ме е яд за "На кафе", а сайта на Нова е толкова ....смотан!!!. Някой ако може да ме упъти къде им е архива, че от 30 мин ровя и започнах да се съмнявам в умствените си способности  Joy
И да се оплача момичето толкова много пъпки ми излизат по лицето, като един пубер съм  ooooh! Вече не знам какво да ги правя.

# 123
Ivelina_1983, колко ти струваше ФМ при Корсемов? Аз планувам в 22 седмица да направя при него, но със запис. Имаш ли идея колко е цената със запис на диск? newsm78

# 124
http://play.novatv.bg/program/nakafe Това е архива на Нова, но мисля, че днешният епизод не е качен още. Или на мен не ми се отваря...

# 125
  • Червено знаме 11:)
http://play.novatv.bg/program/nakafe Това е архива на Нова, но мисля, че днешният епизод не е качен още. Или на мен не ми се отваря...

След 15 часа може да се гледат предаванията от същият ден!

# 126
  • Русе
Много ти благодаря  Hug Ще изчакам да го качат и ще гледам.

# 127
petia47 , и аз съм с ниско кръвно, препоръчвам ти вода със захар -действа добре. Иначе можеш и кола да пиеш, стига да ти харесва.Но лошото на колата е че действа ударно, но за кратко време. Препоръчвам ти водичката със захар.

Pile^ , това е нормално - от хормоните е след някой друг месец кожата ще ти стане като на бебе- ще видиш. Wink и аз съм се напъпчила сега, но се надявам скоро да отмине и това.

# 128
За ниско кръвно - айрян със сол.

# 129
  • София
Здравейте момичета,

Извинявам се, че нахлувам така в темичката Ви, но исках да споделя нещо. Вчера бях на отворени врати в Майчин дом и главната акушерка, която ни развеждаше каза, че родилното отделение на 3-ти етаж е в ремонт в момента, прави се по Европейски стандарт  Mr. Green , каквото и да значи това, но самата думичка Европейски поне ми вдъхва надежда, че ще е по-хубаво от сега  Laughing . Въпросът е, че ще е готова официално на 7-ми Април...помислих си, че ще е полезна информация за Вас Wink
Леко бременност Ви пожелавам и здрави и сладки бебчета на финала  Hug

# 130
Хаха, аз се надявам да пренося няколко дни в такъв случай, че 3тия етаж не си го спомням с кой знае колко хубави чувства  Wink Нищо фрапантно де, просто мизерничко си беше  Grinning

# 131
здравейте и от мен,мацки.браво че сте качили линка,че от чужбина още по трудно се влиза в сайта на Нова.Петя стискам палци на сестра ти,аз имам много близка приятелка,която е в същото положение и чакаме всеки ден новини.аз се побърквам,а си представям какво им е на тях :crazyeyes:Pile^ ще ти се оправи кожата,на мен ми се оправи след 16 г.с.скорошно оздравяване на болните дечица(няма да ви изреждам по именно да не пропусна някой),искрено ви съчувствам,моя малкия беше много болнав до преди година две.все разправяха ,че като стане на 3 ще престане,после в 1 клас,после не знам си кво,та чак сега на 12 се закрепи(да не са му уроки).*Poli* честита нова къща.да сте много щастливи.ох и мен ме чака след месец два същото,че тази къща ще ни е малка,а и тук няма да ни разрешат да гледаме бебето(законите са такива,трябва да има отделни стаи за децата) Rolling Eyesднес май пак няма да се излиза,духа нечовешки и не ми се показва носа навън. no

# 132
Запис от мен, много сте изписали момичета, връщам се да чета, че не мога да насмогна. Честито на мамите узнали пола на бебоците и добре дошли на новите мами. Като цяло съм добре, в понеделник правих БХС и чакам резултати. Някой знае ли след колко време ги публикувят на сайта?

# 133
Ох момичета здравейте. Не съм писала от доста време, не съм ви и чела, но реших да ви пиша да се пооплача. Не че е кой знае какво де - не качвам кг стоя си на 72 кг., което е с 5 по малко от преди да забременея. Нямам апетит, онзи ден повърнах. И това при условие, че до сега не ми се е случвало (повръщането). Имам адски много киселини. Дали това с килограмите може да се дължи на факта, че не можах да си върна предишните килограми от първата бременност и, че преди 3 седмици спрях да кърмя малчо. Ох не знам какво да си мисля - в понеделник съм на първи преглед по ЖК. Вероятно тогава ще ми пуснат и стандартните изследвания, дано да няма проблем. А най-лошото е, че ми се вие свят (по принцип съм с ниско кръвно). Иначе съм много позитивно настроена, ама като ме хванат карастанчовите и откачам. Добре, че имам най-послушното дете на света и най-готината свекърва.(Някой може да ме линчуват за последното newsm62 )
А и малко на патерици ама да почерпя, че племенникът стана на 1 годинка на 19-ти.

И честит имен ден на празнуващите от вчера.

# 134
  • Варна
Запис от мен, много сте изписали момичета, връщам се да чета, че не мога да насмогна. Честито на мамите узнали пола на бебоците и добре дошли на новите мами. Като цяло съм добре, в понеделник правих БХС и чакам резултати. Някой знае ли след колко време ги публикувят на сайта?
Резултатите излизат след седмица. Аз правих в БХС в понеделник и ми казаха да проверя в петък, но най-сигурно било следващия понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт