Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 23 699
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Страхотна темичка сте направили! И моят термин е на 09,04,2011 , Peace Hug

# 106
Момичета, д-р Марков е гост на Гала в "На кафе". Говори за ФМ и др. интересни за нас неща.

Здравейте! Моля, някоя от мамите, които са си в къщи и гледат Гала да разкажат после какво са казали. Много ме е яд, че не мога да я гледам, но съм на работа  #Cussing out

# 107
  • София
Можеш да откриеш предаването в архива на НТВ и "На кафе" и да го гледаш по-късно. Иначе в момента прави късна ФМ на бременната Дани, която задава въпросите, свързани с бременността всяка сряда в предаването.

# 108
Здравейте, и аз съм от отбора на неспалите  Tired Боян от снощи е с 39 и не съм го виждала друг път да драйфа така, като фонтан - тук се върти някакъв вирус, който всички го изкараха и аз вчера повръщах и ме боля стомаха цял ден. Сега ще го водя на лекар, цяла нощ компреси с оцет и вода  ooooh!, осмърдя се всичко, а и не намери милото друго място за повръщане ми на дивана, абе ужас...

# 109
Супер интересно е предаването на Гала. Гледайте го ако можете Simple Smile

# 110
Привет и от мен
Не съм писала от доста време, но успях да ви изчета. Много се радвам за всички хубави новинки около бебчетата, все такива да са!
Мони, благодаря за прекрасната тема и твоето старание  Hug Надявам се да оздравеете бързо  Peace
Петя, стиснати палчета за сестра ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Дано всичко върви добре и след няколко седмички се похали с тупкащо сърчице
Добре дошли на новите момичета! Много се радвам, че продължаваме да се увеличаваме  Hug

За килограмите - вече съм +2, предполагам, че е добре. Ще видим днес на консултацията. Голям съм любопитко, но предната консултация беше на 29.09 и вече съм много нетърпелива да видим бебче дали е пораснало и какви ги върши. При мен коремчето до миналата седмица си личеше само следобед и вечер, когато съм доволно похапнала  Laughing От тази седмица си личи и сутрин, но все още не усещам ритници и си чакам чинно 20г.с.
Започнах да пия витамините на ХИП - Натал, но май ще се окаже, че от тях ме хваща "рядкото щастие". Спрях ги за три дни и ще опитам отново, но ако пак не ми понасят няма да продължавам.
Поспаливостта също не ми е чужда  Wink Много ми се доспива следобед и изпозвам всеки удобен случай, когато не съм на работа. Мисля да поработя още до края на януари, ако разбира се всичко е наред, а след това да си взема отпуска за годината 20 раб.дни, след приключванието на който ще дойде време и за 45-дневния болничен преди раждане. Та такива са ми плановете за сега, пък да видим. Не искам да взимам болничен заради майчинството после, че и с тези 18 месеца става още по-зле, така че за сега ще си работя - 3 месеца все ще ги изкарам някак, макар че вече изобщо не ми се работи  Embarassed

Хубав ден на всички от мен   bouquet

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 10:17 от kuester

# 111
Добро утро момичета,

Ихаа....сякаш знам кога да си остана в къщи - гледах го д-р Марков, подробен преглед ФМ.....видя му се личицето на бебчето..... истински оформено....аз досега нищо никога не съм виждала...все ми казват...виждаш ли, аз да...но неее:).... Аз мислех, че е по-възрастен, но много мил изглежда, надявам се с всички да е така.... нямам търпение вече да го видя на 24..Simple Smile.
Аз също съм от отбора на неспалите..... снощи срам не срам си легнахме цялото семейство в 20.30!!:) и от 0.00 започнаха мъките - Весето я боля стомахче, температура, ушенце....аа.а.а.а.а.а.а.... дооо... 6.30 - вече беше окей.... е как/!!?!/?!
Ох, незнам кой писа - извинявайте, за предгледа с майка си - ами посмях се четейки, сещайки се и за моята майка и за свекито - по-един или друг начин успяват да се паникьосат максимално, но мен това ми действа веселичко, и така.... мноого хубав ден на всички!:)

# 112
Добро утро и от мен момичета Simple Smile Аз също гледах д-р Марков в "На кафе" беше много интересно,нямам търпение да видя и аз моето бебче така на 3D,защото на ранната ФМ не ме гледаха-само на 2D ама нищо
За срещата на софийските мами,ще разбера дали ще успея да дойда чак в петък сутринта(дано не е много късно),че има вероятност да пътувам в провинцията-дано успея.
На blumence и на sweet_monii пожелавам по-скорошно оздравяване на дечицата,дано не съм пропуснала някой.
А на Petia47 много успех на сестра й и дано скоро се похвали с дай Боже две тупкащи сърчица
Целувки и хубав ден на всички мами  Hug

# 113
  • Червено знаме 11:)
Добро утро мами,видяхме го вече този д-р Марков,добре обяснява,дано да е така не само пред камера а и при преглед!Много е интересно на 4D,аз незнам кога ще отида.В понеделник бях на преглед,но съм разочарована-не ми показаха бебо,само казаха е е добре,което е най-важното де,но исках и да го видяяяя newsm61.Винаги прегледа трае не повече от 10 мин.Взеха ми кръв за БХС,дано всичко и там е добре,но чак другата седмица ще ми се обадят,а това чакане ме убива.

# 114
  • Пловдив
Здравейте и от мен- много е мрачно днес и нищо не ми се прави  Tired
И аз го гледах предаването тази сутрин - да си призная много различно протече при мен първата ФМ. Първо, че трая прегледа почти на половината време на този, второ - обясненията спрямо тук са били явно на 5% - добре че си питах за най-важните маркери, ама иначе за състояние на плацента, за отделен оглед на органи и пръсти изобщо не е ставало въпрос, пък какво се е гледало как да знам, това не им харесвам на докторите, много са им скъпи приказките, ама иначе не си дават сметка ,че и за това им се плаща. Надявам се на втората ФМ да получа повече информация по време на прегледа, че да съм по-спокойна, че е видяно всичко.
blumence и на sweet_monii - хайде дано малките бързо да се оправят  Hug

# 115
Здравейте, момичета  Hug

Да напиша и тук, че срещата на софийските мами ще бъде на 30.10 (събота) от 15:30 на билетния на НДК. Ако има още някоя мама, която иска да се включи, да драсне едно редче в темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536305.0. Ако някоя мама закъснее, да знае, че ще бъдем в Кривото в подлеза на НДК.

До скоро  Wink

# 116
Да споделя отново за срещата на бургаските дами - за сега остава 04,11 в 18.30 часа, но сме само 3 за сега, чакаме включване и от другите, дано не пропусна някой- adelina81, Poli, honey_bs, Jiji bs, Вида, sweety_q Simple Smile  ето пак линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536308.0

# 117
  • Червено знаме 11:)
Да споделя отново за срещата на бургаските дами - за сега остава 04,11 в 18.30 часа, но сме само 3 за сега, чакаме включване и от другите, дано не пропусна някой- adelina81, Poli, honey_bs, Jiji bs, Вида, sweety_q Simple Smile  ето пак линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536308.0

И на мен ми се идва,защото нашият тати е от Бургас,там си го намерих,и живот и здраве след 1-2 години ще се връщаме там да си живеем,че тук неможе да свикне,но засега немога да дойда newsm50
jiji_bs ще ме представи ако дойде,ние се познаваме newsm44

# 118
Добро утро и от мен. Много беше интересно предаванета на Гала. Аз също мисля да си направя 2-рата ФМ след около седмица. delilah_qk МЦ в кичука се намира точно зад бившия коктейл бар Гладиатори(сега не се сещам как се казва) часове се вземат от регистратурата иначе много се чака. Аз първата ФМ си я направих във ВМИ при д-р Корсимов и останах много доволна гледа ме около 30мин. и доста подробно обяснява дори след като приключи прегледа ми показа наново снимките и допълнително ми разясни на коя какво се вижда .

# 119
е карай времето е пред нас Simple Smile а и дано и jiji_bs се включи за да дойде и тя, а ако сега не може, то ще си направим и друга среща - само желание да има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт