Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 24 507
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря Христис и на мен ми казаха понеделник че ще са готови и да отида да си ги взема от там, аз си мисля че би трябвало на сайта на НГЛ да излязат преди това.

# 136
HoNeY_ChIlD, при мен излязоха в сайта още на следващия ден! В четвъртък сутринта ми взеха кръв и в петък на обяд случайно проверих. Чак док ми се учуди колко са бързи, а той работи в Майчин дом  Heart Eyes

# 137
  • Бургас
Днеска цял ден дремя,а имам толкова работа за вършене.Ама и утре е ден.
Момичета вече нямам търпение за срещата.Така ми се говори за нещата които ме вълнуват в момента,а приятелите и колегите хич не са на тая вълна и не ми се ще да ги занимавам.Просто имам нужда от себеподобни да седим и да си бъбрим за всичкит неща покрай бременноста и бебетата.

# 138
HoNeY_ChIlD , в тази връзка казаха ли ти дали трябва да си ги вземеш  от МД? Или това от сайта е достатъчно?
Аз така или иначе не ги взех, само разпечатах резултатите от сайта и тях показах на док

# 139
Добре, че сте вие да ми напомните за предаванията на Гала   bouquet Май и миналата седмица го изпуснах, дано да го има още на сайта, че видях, че някои предавания ги качват за малко.
Сега ще го видя този Марков, аз още не съм се обадила за час за средата на декември. Някой има ли идея дали записват вече???
Тук от 2 седмици се опитвам да си направя среща с акушерката и се оказа, че имат графика само за 2 седмици напред!!! А срещите са само вторник и петък, познайте каква борба е за час! Понеделник ще атакувам пак  Joy
Приятен ден да всички!

# 140
  • Бургас/Пз
Лейди Диди, аз се записах час онзи ден за 9-ти декември, защото ми казаха че след това не записват! Не разбрах каква е причината обаче, най-добре се обади и питай!

Ние сме добре , и аз вече започнах да усещам бебето, е чак ритници не получавам, но определено му се усещат движенията!

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:49 от ani_d

# 141
тъкмо се чудех sosmy
къде се загуби.  Grinningда ти е жив и здрав племенника,да ви дарява само с радост и усмивки. Simple Smile

# 142
Аз в началото на октомври се записах за средата на ноевмри за преглед при д-р Марков. Казаха ми, че записват за след месец, защото часовете много бързо се запълват и няма свободни. Така че не се бави с обаждането.

# 143
  • Варна
И аз сега проверих в сайта, след като прочетох поста на ника_81, резултатите от 25.10.10 от БХС са публикувани.

# 144
Здравейте момичета.
 Аз преди малко се записах при Марков, за 7.12 по ранни часове вече нямаше. Можете да ми сложите розови гащи, миналата седмица ни разкриха Simple Smile Искам да попитам, аз си правих ранния скрининг БХС и всичко беше наред , има ли смисъл да правя по-късния?
Аз продължавам да се чувствам добре, нямам никакви неразположения. От началото на бременността съм в болничен и вече умирам от скука.
Това е от мен засега.

# 145
Doliva  ,  и аз това се чудя.. newsm78
Направих само ранния, всичко беше нормално според док, но за късен нищо не каза. Питах за фетална, а той ми каза, че като се видим другия път през 18 г.с. щял да ми обясни и изпрати.  Rolling Eyes Той работи в МД, може би там ще ме изпрати  ooooh!
А виждам, че всички мами са се ориентирали вече и записали час.  newsm78

# 146
Аз не правих втори БХС. Моята докторица каза, че след като първият е с добри резултати и ФМ също е добра няма смисъл, още повече, ако не сме в рисковата група.

# 147
Благодаря за отговора на Maminka66  smile3525

# 148
dru4ka е радвам се, че някой е забелязал липсата ми.

# 149
Аз не правих втори БХС. Моята докторица каза, че след като първият е с добри резултати и ФМ също е добра няма смисъл, още повече, ако не сме в рисковата група.
и при мен така

Общи условия

Активация на акаунт