Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 258
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 135
Пак да питам:

Тъп въпрос, но са си питам. Може ли да се плаща с карта или само кеш приемат?

Laughing Сега като се прибере мъжа ми ще го питам - той се занимава с това, защото аз раждах през това време  Crazy

# 136
И аз имам едно въпросче - кога се заявява и плаща ВИП стая? Миналият път поисках такава веднага след раждането, казаха, че няма в момента и да чакам да се освободи, но така и никой не дойде повече...
Аз бях казала на лекаря ми, че искам, като докато раждах ми запазиха стая. По принцип питат след раждането, но жените с избор на екип имат предимство  пред тези, които раждат без екип.

# 137
  • Временно
Не зная дали може да се плаща с карта,а за ВИП стаите по принцип питат след раждането,но да - който е с избор на екип има предимство!

# 138
Съжалявам, но не мога да ти кажа и аз. Питах любимия, но той каза, че е бил толкова ошашкан, че едвам е наброил парите и се е изстрелял към родилната. Ама ти защо го мислиш това? Ние отидохме с идеята да си ме върне вкъщи после, пък то се оказа, че раждам. Отиде човека, изтегли пари от банката и докато аз си раждах, той се оправи. Никой няма да ти опре нож на гърлото да плащаш преди да си родила  Simple Smile

# 139
  • Русе/София
Никой няма да ти опре нож на гърлото да плащаш преди да си родила  Simple Smile

Аз платих на 3 ден.

# 140
Здравейте и от мен,

И аз съм се ориентирала да раждам в Тина Киркова, миналия месец бях на отворени врати и там обясниха, че избор на екип се заплаща седмица-две преди термин, за да знаят от болницата, че имаш уговорка с конкретния лекар (всичко останало се заплаща при изписване). Питам се, обаче, какво се случва, ако поради една или друга причина лекарят не се отзове - дали връщат парите?

# 141
Ама ти защо го мислиш това?

Защото .. предният път на път за родилното минахме през банката, изтеглихме пари, а на изписването мъжът ми се появи без стотинка.. и платих с карта. Не искам два часа да го чакам докато се върне до вкъщи и се сети къде ги е сложил.  ooooh! А в събота и неделя банките не работят.. Познавам си стоката с една дума и се подсигурявам Simple Smile)))) И колата ще го накарам да зареди с гориво, че да не се разхожда пак с тубички. Simple Smile)

# 142
Здравейте момичета,
и аз ще раждам в Тина Киркова и термина ми е на Коледа,
днес бях там на преглед и питах на регистратурата дали може да се плати с карта
и те ми отговориха, че не може все още, само в брой.
Питах и кога се заплаща избора на екип и те ми казаха - зависи от лекаря какво ще се разберете,
може и преди раждането може и след това.

# 143
Да, и аз бях днес Simple Smile Лекарят каза, че няма проблем да се плати след раждането - той дори никога не искал да се плаща предварително. Така че явно наистина е индивидуално.

# 144
Ама ти защо го мислиш това?

Защото .. предният път на път за родилното минахме през банката, изтеглихме пари, а на изписването мъжът ми се появи без стотинка.. и платих с карта. Не искам два часа да го чакам докато се върне до вкъщи и се сети къде ги е сложил.  ooooh! А в събота и неделя банките не работят.. Познавам си стоката с една дума и се подсигурявам Simple Smile)))) И колата ще го накарам да зареди с гориво, че да не се разхожда пак с тубички. Simple Smile)

Grinning Оооох, голям сладур! Ами,

Здравейте момичета,
и аз ще раждам в Тина Киркова и термина ми е на Коледа,
днес бях там на преглед и питах на регистратурата дали може да се плати с карта
и те ми отговориха, че не може все още, само в брой.
Питах и кога се заплаща избора на екип и те ми казаха - зависи от лекаря какво ще се разберете,
може и преди раждането може и след това.
явно са още в дивия запад там, та тогава се подготвяй от рано, Berend Botje ! Пожелавам ти това да е най-големия проблем около раждането  Hug
Иначе, да - зависи от уговорката с доктора. Някои искат предварително, други - напротив. Аз също исках да си платя предварително, че да съм спокойна, но то като нещо е писано, не можеш да го промениш. Най-добре си говорете с доктора, който ще ви води раждането, а не с лелките от регистратурата!

# 145
  • София
Здравейте и от мен,

И аз съм се ориентирала да раждам в Тина Киркова, миналия месец бях на отворени врати и там обясниха, че избор на екип се заплаща седмица-две преди термин, за да знаят от болницата, че имаш уговорка с конкретния лекар (всичко останало се заплаща при изписване). Питам се, обаче, какво се случва, ако поради една или друга причина лекарят не се отзове - дали връщат парите?

Здравей. Имам позната, на която й върнаха парите, тъй като не можа да се свърже с доктора си и роди на друго място. Така че ще ги върнат. Успех и  леко раждане!

# 146
Привет отново Simple Smile
Първо да се похваля, че си имаме още една малка принцеса  Grinning
Лекарката ми не успя да пристигне. Родих при дежурния екип на д-р Стефан Косовски, на когото сърдечно благодаря!   bouquet

Събитията се развиха много бързо - в събота моята лекарка ме беше викнала да ме прегледа и каза, че ми е рано. Цял ден имах доста контракции, но аз ги имам от 4-тия месец и не им обърнах внимание. Вечерта обаче не успях да заспя от тях, в 3 през нощта започнах да ги засичам и като видях че са на 5-6 мин., ми стана ясно накъде отиват нещата. Приготвих се, в 5 събудих съпружеското тяло, в 6 вече имах болки и тръгнахме към болницата. Обадих се на лекарката, която каза да й се обадим пак като ме прегледат. Едва стигнахме до болницата, карах мъжът ми да спира на всяка контракция. В 7 без нещо ме приеха и в 08:08 на 12.12 родих Grinning Мъжът ми чакаше в коридора да го облекат и да го вкарат в залата, като отворили вратата той тъкмо си казал, че го викат да го приготвят, а те му показали бебето  Grinning

Лекарката ми дойде в 9.30. Анестезиоложката беше успяла да дойде може би точно преди да вляза в родилна зала. Не се стигна до упойка, нито до каквото и да било друго - както каза мъжът ми, родих съвсем натурално.
Не бяхме платили за избор на лекар - планувах да платя в понеделник. Мъжът ми почерпи лекаря и акушерката и така мисля се получи най-добре.

# 147
Честита принцеса, Tani4ka_04 !!!   bouquet Hug
Да ви е жива и здрава, много да ви радва и много да се обичате! Виж как се е получило! Чудесно!
Важното е, че сте живи и здрави! Косовски е готин. Аз раждах при Панова, но той идваше на визитации и се държеше много свежо. Предполагам, че и в родилна е такъв готин!  Simple Smile

# 148
Честита принцеса, Tani4ka_04 !!!   bouquet Hug
Да ви е жива и здрава, много да ви радва и много да се обичате! Виж как се е получило! Чудесно!
Важното е, че сте живи и здрави! Косовски е готин. Аз раждах при Панова, но той идваше на визитации и се държеше много свежо. Предполагам, че и в родилна е такъв готин!  Simple Smile

Има интересно чувство за хумор Simple Smile Аз родих много бързо и не сме си говорили кой знае колко. Като излезе бебето каза на акушерката да го покаже на таткото, защото първите 15 секунди били много важни да го припознае и да каже, че е негово, коментираше, че таткото искал да присъства, ама те мъжете били нежни души и да не му станело нещо, че след 2 години ме чакал пак там за третото. Каза, че ми трябвал един шев за красота, ама за кеф на мъжа ми той два щял да ми направи, че като се засечели в някой бар, мъжът ми да не го псувал Simple Smile
Идваше всеки ден да ме види в стаята, като в сряда вечерта ме смъкна в отделението да ме прегледа - в четвъртък излизал отпуска и да му била спокойна съвестта, че съм добре. Докато ме преглеждаше се шегуваше с една лекарка, която се беше объркала и дошла на работа, без да е на работа. Пожела ми като се върне в понеделник да не ме намери там и това беше Simple Smile

# 149
Честито бебче Tani4ka_04!!!   bouquet Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Пожелавам си като твоето раждане,толкова леко и гладко да мине! Peace

Общи условия

Активация на акаунт