Тъп въпрос, но са си питам. Може ли да се плаща с карта или само кеш приемат?

А в събота и неделя банките не работят.. Познавам си стоката с една дума и се подсигурявам
)))) И колата ще го накарам да зареди с гориво, че да не се разхожда пак с тубички.
)
А в събота и неделя банките не работят.. Познавам си стоката с една дума и се подсигурявам
)))) И колата ще го накарам да зареди с гориво, че да не се разхожда пак с тубички.
)
Оооох, голям сладур! Ами,

Мъжът ми чакаше в коридора да го облекат и да го вкарат в залата, като отворили вратата той тъкмо си казал, че го викат да го приготвят, а те му показали бебето 

Аз родих много бързо и не сме си говорили кой знае колко. Като излезе бебето каза на акушерката да го покаже на таткото, защото първите 15 секунди били много важни да го припознае и да каже, че е негово, коментираше, че таткото искал да присъства, ама те мъжете били нежни души и да не му станело нещо, че след 2 години ме чакал пак там за третото. Каза, че ми трябвал един шев за красота, ама за кеф на мъжа ми той два щял да ми направи, че като се засечели в някой бар, мъжът ми да не го псувал