Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 269
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 150
Честита принцеса, Tani4ka_04 !!!   bouquet Hug
Да ви е жива и здрава, много да ви радва и много да се обичате! Виж как се е получило! Чудесно!
Важното е, че сте живи и здрави! Косовски е готин. Аз раждах при Панова, но той идваше на визитации и се държеше много свежо. Предполагам, че и в родилна е такъв готин!  Simple Smile

Има интересно чувство за хумор Simple Smile Аз родих много бързо и не сме си говорили кой знае колко. Като излезе бебето каза на акушерката да го покаже на таткото, защото първите 15 секунди били много важни да го припознае и да каже, че е негово, коментираше, че таткото искал да присъства, ама те мъжете били нежни души и да не му станело нещо, че след 2 години ме чакал пак там за третото. Каза, че ми трябвал един шев за красота, ама за кеф на мъжа ми той два щял да ми направи, че като се засечели в някой бар, мъжът ми да не го псувал Simple Smile
Идваше всеки ден да ме види в стаята, като в сряда вечерта ме смъкна в отделението да ме прегледа - в четвъртък излизал отпуска и да му била спокойна съвестта, че съм добре. Докато ме преглеждаше се шегуваше с една лекарка, която се беше объркала и дошла на работа, без да е на работа. Пожела ми като се върне в понеделник да не ме намери там и това беше Simple Smile
Да, определено и аз такъв го помня  Laughing Ние с моята "комшийка" по легло лежахме 8 дни заедно (понеже дечицата ни бяха родени 16 дни по-рано и малко по-трудно се адаптираха) и всеки път като идваше влизаше с: "Оооо, хотел Рай, как сме? Няма ли да си ходите вече!? Айде, че ще забременеете пак, докато ви изпишем!"  Crazy Laughing
Готин тип е! А какво стана с твоята докторка? Тя защо не успя да се появи? Костова ли беше?

Честито бебче Tani4ka_04!!!   bouquet Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Пожелавам си като твоето раждане,толкова леко и гладко да мине! Peace
soft, обикновено второто раждане е такова. Аз също родих за около час.

# 151
Аз също имам много добри впечатления от д-р Косовски, той водеше училището за бременни в деня, когато се бях записала. През цялото време ни разсмиваше, пускаше много смешки и лафове, наблегна на организацията в болницата и ми стана едно такова спокойно за раждането... Laughing

# 152
  • Sofia
И моя лекар не ми е казвал да платя предварително, каза ми има време, може и след раждането да го направиш и така и стана - платих в деня в който родих, докато чаках в предродилна дойде на смяна др. Косовски, който ни каза на мен и на другото момиче, което беше там - Ние сме лекари, а нашата работа е да причиняваме болка!  Simple SmileПостоянно се шегуваше, а това определено много ни успокояваше.

# 153
Аз също имам много добри впечатления от д-р Косовски, той водеше училището за бременни в деня, когато се бях записала. През цялото време ни разсмиваше, пускаше много смешки и лафове, наблегна на организацията в болницата и ми стана едно такова спокойно за раждането... Laughing
Kimbarly, виждам, че на теб ти остава съвсем малко да гушнеш малкото съкровище! Желая ти много леко и бързо раждане и ще чакаме да се похвалиш!   bouquet

# 154
аз съм мн доволна от болницата и отношението и стайте са чисти.единственото което е глупаво че банята при приемната няма топла водаа Crossing Arms

# 155
Tani4ka O4, честито бебче! Много да ви радва. А на Kimbarli леко и безпроблемно раждане.   bouquet

# 156
аз съм мн доволна от болницата и отношението и стайте са чисти.единственото което е глупаво че банята при приемната няма топла водаа Crossing Arms

naia ти да не би да роди! Hug
Честито ти бебченце,да ти е живо и здраво и много да те слушка и да те радва!    bouquet
Разказвай сега по подробно за болницата,раждането....за стаята,на кой етаж беше...бебчо при теб ли си беше...

# 157
Naia честито бебче.   bouquet Това с водата го бях забравила... Обаче аз раждах там края на май и времето беше топло,така че не ми направи голямо впечатление. Но сега би трябвало да има.

# 158
Честита рожба и от мен, Naia!!!   bouquet Hug
Да ви е живо о здраво слънчицето и много да се слушате!  Simple Smile
Да, водата вярно беше студена, ама аз бях забравила! Освен това, поне на мен, със студена ми правиха и клизмата.....  Crazy

# 159
mama_leone, Black Lady, благодаря ви за стиснатите палчета, вече съм в трепетно очакване, вчера ми падна тапата, сега остава да чакам контракциите или изтичането на водите. Засега нищо не се случва обаче.  Confused

# 160
mama_leone, Black Lady, благодаря ви за стиснатите палчета, вече съм в трепетно очакване, вчера ми падна тапата, сега остава да чакам контракциите или изтичането на водите. Засега нищо не се случва обаче.  Confused
Разбирам те напълно какво ти е! Но вече си на финала, знаеш как е! Hug Още съвсем мъничко остава! Ще видиш как бързо ще родиш! Докато се усетиш и ще гушкаш бебчето!  Simple Smile
Ох, изживявам го с теб, да знаеш! Simple Smile
Сигурна съм, че всичко ще бъде страхотно!  Hug

# 161
Бях на 5ти етаж, само 1вата вечер го взеха малкия иначе си беше при мен.Още като ни настаниха дойде една женица и ми обясни за кърменето и храненето със шише.Добре се грижеха за бебчетата за тоалетите и т.н не се мръщеха когато вече са ги преобули и ги занесеш пак. Идваше педиатърка всеки ден да дава информация за бебоците след всяка визитоция.Стаята се чистеше , кошчетата се изхвърляха нон стоп общо взето чистичко.Имаше топла вода постоянно.Леглата само че са със кожени матраци и малко запаряват.Дават ти нощтница ако поискаш. Не видях лошо отношение.Секциото мина идеално на сутринта си обух сама чорапите хихи със веселите пръстчета  Laughing Laughing Laughing

# 162
Честита принцеса, Tani4ka_04 !!!   bouquet Hug
Да ви е жива и здрава, много да ви радва и много да се обичате! Виж как се е получило! Чудесно!
Важното е, че сте живи и здрави! Косовски е готин. Аз раждах при Панова, но той идваше на визитации и се държеше много свежо. Предполагам, че и в родилна е такъв готин!  Simple Smile

Има интересно чувство за хумор Simple Smile Аз родих много бързо и не сме си говорили кой знае колко. Като излезе бебето каза на акушерката да го покаже на таткото, защото първите 15 секунди били много важни да го припознае и да каже, че е негово, коментираше, че таткото искал да присъства, ама те мъжете били нежни души и да не му станело нещо, че след 2 години ме чакал пак там за третото. Каза, че ми трябвал един шев за красота, ама за кеф на мъжа ми той два щял да ми направи, че като се засечели в някой бар, мъжът ми да не го псувал Simple Smile
Идваше всеки ден да ме види в стаята, като в сряда вечерта ме смъкна в отделението да ме прегледа - в четвъртък излизал отпуска и да му била спокойна съвестта, че съм добре. Докато ме преглеждаше се шегуваше с една лекарка, която се беше объркала и дошла на работа, без да е на работа. Пожела ми като се върне в понеделник да не ме намери там и това беше Simple Smile
Да, определено и аз такъв го помня  Laughing Ние с моята "комшийка" по легло лежахме 8 дни заедно (понеже дечицата ни бяха родени 16 дни по-рано и малко по-трудно се адаптираха) и всеки път като идваше влизаше с: "Оооо, хотел Рай, как сме? Няма ли да си ходите вече!? Айде, че ще забременеете пак, докато ви изпишем!"  Crazy Laughing
Готин тип е! А какво стана с твоята докторка? Тя защо не успя да се появи? Костова ли беше?

Честито бебче Tani4ka_04!!!   bouquet Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Пожелавам си като твоето раждане,толкова леко и гладко да мине! Peace
soft, обикновено второто раждане е такова. Аз също родих за около час.

Костова ми е лекарката, да. Каза, че била във Велинград и тръгнала с децата за София, когато съм се обадила. Аз определено я събудих в 6 сутринта. После мъжът ми е говорил с нея поне 2 пъти и каза, че било тихо, все едно си е вкъщи. Но пък в събота сутринта ме извика извънредно, за да ме прегледа и двамата с мъжо предположихме, че ще ходи някъде и иска да е спокойна. Анестезиоложката й успея да пристигне, а тя дойде повече от час след като родих. Обадих й се точно 2 часа преди да родя, ако е била тук, е имала достатъчно време да пристигне. Поне аз така си мисля.

Яна се роди 11 дена по-рано. Проблеми с адаптацията не забелязах - само първата нощ беше по-неспокойна, помрънкваше често, на следващия ден питах защо и ми казаха, че било нормално, адаптирало се бебето.

soft и аз ти пожелавам всичко да е леко! Да ти кажа, второто болеше много повече от първото, но приключи много по-бързо и това му беше хубавото Simple Smile Първият път беше 13 часа, сега болки имах само 2. Но пък бяха качествени Wink Направо нямах време дъх да си поема. И не чакай прекалено много вкъщи Wink Аз доста си се помотах, в 4.30 дори мейли с инструкции към колегите пращах  Mr. Green

Аз сега друго се чудя - конците ми още не са паднали, лекаря каза, че сами ще паднат след 5-10 дена. Да се притеснявам ли?

# 163
Първо, Честита Коледа!
Таничка, какви са шевовете? Аз и при двете раждания имах само по няколко вътрешни шева. При първото самите конци ги видях като падаха. Сега с второто даже и не разбрах кога са паднали, но не съм имала никакви проблеми. Ако не си много шита и нямаш външни шевове няма от какво да се притесняваш.  Simple Smile
Как е слънчицето? Добре ли е?

# 164
Честита Коледа!

2 шева са, вътрешни каза лекаря, но ги виждам Simple Smile Още си седят. Чудя се дали утре да се обадя на моята лекарка и да я питам.

Яна я мъчат коликите. На крак съм от 5.30 сутринта, тя придряма 3 пъти в ръцете ми и чак след 6 вечерта се успокои и поспахме.
Надявах се, че като свършат антибиотиците ще е по-добре, но не би Sad В болницата не изчакаха да излязат резултатите, почнаха един АБ, като излязоха се оказа, че не е бил подходящ, та за вкъщи втори изписаха. Натровиха ми детето ...

Общи условия

Активация на акаунт