Да ви е жива и здрава, много да ви радва и много да се обичате! Виж как се е получило! Чудесно!
Важното е, че сте живи и здрави! Косовски е готин. Аз раждах при Панова, но той идваше на визитации и се държеше много свежо. Предполагам, че и в родилна е такъв готин!

Има интересно чувство за хумор
Аз родих много бързо и не сме си говорили кой знае колко. Като излезе бебето каза на акушерката да го покаже на таткото, защото първите 15 секунди били много важни да го припознае и да каже, че е негово, коментираше, че таткото искал да присъства, ама те мъжете били нежни души и да не му станело нещо, че след 2 години ме чакал пак там за третото. Каза, че ми трябвал един шев за красота, ама за кеф на мъжа ми той два щял да ми направи, че като се засечели в някой бар, мъжът ми да не го псувал 
Идваше всеки ден да ме види в стаята, като в сряда вечерта ме смъкна в отделението да ме прегледа - в четвъртък излизал отпуска и да му била спокойна съвестта, че съм добре. Докато ме преглеждаше се шегуваше с една лекарка, която се беше объркала и дошла на работа, без да е на работа. Пожела ми като се върне в понеделник да не ме намери там и това беше

Готин тип е! А какво стана с твоята докторка? Тя защо не успя да се появи? Костова ли беше?
Да ви е живо и здраво и много да ви радва!Пожелавам си като твоето раждане,толкова леко и гладко да мине!

Направо нямах време дъх да си поема. И не чакай прекалено много вкъщи
В болницата не изчакаха да излязат резултатите, почнаха един АБ, като излязоха се оказа, че не е бил подходящ, та за вкъщи втори изписаха. Натровиха ми детето ...