Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 100 798
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Здравейте!
Някой знае ли къде се намира частния кабинет на д-р- Рени Ковачева, защото информацията която намирам е стара, а на тел. отговаря някаква фирма.
Благодаря!

02/8467457 -  последно си записвах час пролетта и беше актуален този номер. "Марица"10 е адреса, освен ако от март месец не е на друго място Thinking

# 751
Здравейте!
Някой знае ли къде се намира частния кабинет на д-р- Рени Ковачева, защото информацията която намирам е стара, а на тел. отговаря някаква фирма.
Благодаря!

02/8467457 -  последно си записвах час пролетта и беше актуален този номер. "Марица"10 е адреса, освен ако от март месец не е на друго място Thinking

Не е на друго място  Peace Това са точните адрес и телефон. Ул. Марица 10 е пресечка на бул. Мадрид  Wink

# 752
Здравейте,имам нужда от мнения на момичета раждали в Тина Киркова.
 За доктор Константин Ташков и анестезиолог Спас Игов. Към тях се ориентирах за избор на екип.Някой да е бил при тях?
 Също мнения за ВИП СТАИТЕ. Как е положението там,доволни ли сте?
Бебчо още не се е обърнал,а сме в 35та г.седмица и може би ще правим секцио...

# 753
mimika10, и на мен ми предстои раждане и съм се насочила към ТК.
Бях на Деня на отворените врати през май и видях т.нар. ВИП стаи, условията са добри. Цената за двойна ВИП стая е 40/вечер, а за единична мисля, че беше 75. Проблемът е, че е възможно да няма свободни, тъй като не са чак толкова много тези стаи. На моя позната миналата година й се наложи да нощува първата вечер в обикновена стая, а чак после се освободи ВИП и я преместиха.
Нямам лични впечатления от д-р Б. Ташков, но съм чувала все добри неща, спокойно, в добри ръце ще си.
Относно бебчето, има време и да се обърне, но дори да е секцио, няма страшно.
Леко раждане и успех!

# 754
MOLLY благодаря за пожеланията,успех и на теб Simple Smile
 Не ми е много ясно за кърменето след секцио. По-късно ли идва кармата? Със сухо мляко ли хранят бебчетата ако няма карма веднага? Това ме притеснява,искам веднага да кърмя а сега с това секцио ме объркаха чисто  Confused
 Как да си избера ден за секцио? Има ли значение кой ден от седмицата е например? Все пак нали има значение в кой ден от седмицата сме се родили  Wink

# 755
mimika10,Д-р К.Ташков ми следи бременноста и съм доволна,неродих при него,поради финансови причини...
Аз искам да кажа две добри думи за лекаря и акушерките,които ме изродиха.На 26.05 родих своята дъщеричка нормално ,и специални благодарности на Д-р Горанов,акушерката Илиева и още една възрастна акушерка,на която не запомних името в цялата суматоха.Бях без избор на екип и съм много доволна от отношението.Успех на мамите,които ще раждат.

# 756
За ВИП стаите: ако не се е променило нещо, то две двойни ВИП стаи са с обща тоалетна. Аз бях в "обикновена" с 3 легла и съм доволна. Само хигиената в тоалетната беше под всякаква критика, но това си зависи от хората, които я ползват.

# 757
Само хигиената в тоалетната беше под всякаква критика, но това си зависи от хората, които я ползват.
В болница, еле пък родилно е редно да се чисти .. честичко.

# 758
 За доктор Константин Ташков и анестезиолог Спас Игов. Към тях се ориентирах за избор на екип.Някой да е бил при тях?
Не се колебай,и двамата са чудесни лекари! Peace

# 759
  • sofia
mimika10 можеш спокойно да се довериш на д-р К.Ташков. Много добър лекар е .Малкият родих при него и съм страшно доволна от него. Кърмата при секциото  обикновенно идва по- късно.На мене ми дойде на 3 ден ,а до тогава бяхме на изкуствена храна.

# 760
Благодаря ви много за отговорите. Надявам се всичко да мине наред. И да не се обърне бебчо вече се настроивам за секцио,все пак и то си има предимства Simple Smile
 Ако има други раждали скоро в ТК нека споделят как е минало. Всяка информация за нас които ни престои е добре дошла Wink

# 761
Здравей mimika10! Аз раждах при този екип и съм страшно доволна! И при мен се наложи спешно секцио! Всико мина добре! Д-р Ташков идваше всеки ден да ме вижда, а д-р Игов два пъти даже ми донесе кафе! Grinning Също така на изписването дойде да ме види!
За ВИП-а мога да кажа, че е стая като стая, даже имаше много повече хлебарки от тази в която бях на 6-я етаж и я чистеха по- рядко. Хубавото на ВИП-а е, че бебчето си е при теб и можеш да си го слагаш на гърдите и да го кърмиш колкото си искаш, а през нощта ако искаш го взимат, за да си починеш. Ако не искаш си остава при теб. Другото хубаво е, че близките ти могат да влизат при теб в стаята и да виждат бебчо!
Аз бях в двоен ВИП. Банята е една на две стаи. Има топла вода и можеш да си се къпеш колкото и когато поискаш! Друго, другоо...сега не се сещам. Пиши ми на лични ако имаш и други въпроси! Peace

# 762
Момичета, а в обикновените стаи бебето можеше ли да е при теб през цялото време?  newsm78 Чудя се дали да взимам ВИП и май ако е само за да ползваме тоалетна 4 жени вместо 6 ще се откажа  Joy Но ако и бебето го носят по час, ще взема. Мерси предварително.
И още нещо - за "нормалните", не ВИП стаи, плаща ли се нещо?  newsm78

# 763
  • Русе/София
Момичета, а в обикновените стаи бебето можеше ли да е при теб през цялото време?  newsm78 Чудя се дали да взимам ВИП и май ако е само за да ползваме тоалетна 4 жени вместо 6 ще се откажа  Joy Но ако и бебето го носят по час, ще взема. Мерси предварително.
И още нещо - за "нормалните", не ВИП стаи, плаща ли се нещо?  newsm78

Да бебето стои толкова колкото ти искаш,и не -не се плаща.

# 764
Мерси 3xi-че  Hug Аз май ще се откажа от ВИП-а. Освен това като бях на ден на отворените врати "нормалните" стаи ми се сториха много уютни.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт