Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 259
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 120
Soft, няма проблем, ще пиша веднага щом получа някаква информация, но ми се щеше да знам нещо повече предварително.

# 121
Благодаря за отговорите!

Предишният път бях в двоен вип, сега искам единичен. Според мъжът ми не е добър вариант - ако ми станело нещо, нямало да има кой да извика лекар. Но предния път и двете жени с които бях (задържахме се малко повече), бяха секцио, не можеха сами да станат дори, та добре че не се е налагало да ми помагат те Simple Smile Точно това е, че не можах да си почина изобщо - на първата ту майка й, ту свекърва й бяха постоянно при нея, а през нощта хъркаше ужасно. На втората пък бебето ревеше по 3 часа преди всяко хранене, включително и през нощта. Та имайки предвид това, този път искам да сме сами. Но ще имам предвид и етажа - не знаех, че на втория има вип стаи. Ако няма свободна единична на петия, не знам...

Иначе днес инцидентно ме извика лекарката (д-р Диана Костова е) - втора жена с термин около моя тръгнала да ражда, та искаше да види аз как съм. Само ме прегледа и влезе за секциото, нямаше време да говорим и да си платя сега, та понеделник пак ще ходя. Мъжът ми каза да плащаме, че да не станело нещо да тръгне по-рано да се роди и нашето, но да питам какво става, ако лекарката не дойде, да ни препоръча някой друг добър.
Като си плащаш фиксираш ли името на лекаря? Предполагам, че да, но ми е чудно ако не дойде, какво става. От друга страна заради присъствието на таткото така или иначе съм задължена да си платя за избор на лекар, въпросът е поне избор да има Simple Smile

# 122
  • Русе/София
Благодаря за отговорите!

Като си плащаш избор на доктор те питат,и го отбелязват на картончето,което ще ти дадат.Според мен,това,че таткото ще бъде с теб е причината да те накара да платиш предварително.След,като имаш уговорка с докторката,невярвам да не дойде още повече,че си платила.Не си вкарвай допълнително притеснения.

# 123
Онзи ден платих за избор на лекар, дадоха ми само фактура оригинал с касов бон и още една фактура дубликат която да приложа в документите. Там е посочено името на лекаря който съм избрала, картонче не са ми давали.  Thinking

# 124
  • София
.... ако ми станело нещо, нямало да има кой да извика лекар. ..
В стаите има звънец, който е за стаята на акушерките - колкото пъти ми се е наложило да звънна, винаги е пристигала акушерка. До колкото си спомням и в реанимацията и в стаите на 2 етаж имаше(докато чаках за ВИП бях една вечер там)
...Като си плащаш фиксираш ли името на лекаря? ...
Когато аз раждах, лекарката която бях избрала ми каза да си платя предварително (бях с планирано секцио, но по медицински причини) платих само избора на екип (в крайна сметка родих в деня, в който платих). Издадоха ми фактура и ми дадоха картонче с името на лекаря, което трябваше да дам при постъпване за раждането.
Това беше миналата година, но едва ли са се променили много нещата, освен цените.
 Дано съм била полезна.

# 125
Картонче не са ми давали, името на лекаря го пишеше на фактурата мисля.

Аз определено съм за отделна стая. Не знаеш с кого ще се паднеш. Друго си е да ползваш банята само ти. А и с тези вируси напоследък...

# 126
  • сред маслини и портокалов цвят
На мен също ми предстои раждане в Тина Киркова. Когато раждах малкия имаше ВИП-стаи само на 5-тия етаж.
Та затова искам да попитам за тези единични ВИП-стаи на 2-рия етаж-как стои въпроса със свижданията?

# 127
Не зная за свиждането на 2 ет, но ако можеш да избираш - вземи си ВИП на 5. Отношението на персонала там е съвсем различно. Успех   bouquet

# 128
  • сред маслини и портокалов цвят
Благодаря!
Аз също предпочитам 5-тия, пък и вече съм била там и ми е позната обстановката. Но ако се случи някоя навалица, по-добре да съм информирана. Simple Smile
Ще питам и д-ра, имам време до март.

# 129
  • Временно
Сестра ми роди вчера,второ момченце,да ни е живо и здраво!! Heart Eyes
Разликата от преди е,че сега искат нощници - и когато те приемат да раждаш и след това.Тя е на 5-ия етаж.Преди 2 г 8 месеца раждахме и двете там и нощниците ги осигуряваха от болницата.
Ако нещо друго ви интересува питайте,ако знам да помогна.

# 130
Честито бебе, да ви е живо и здраво и бързичко да си го приберете вкъщи!
Тъп въпрос, но са си питам. Може ли да се плаща с карта или само кеш приемат?

# 131
  • Sofia
И аз имам едно въпросче - кога се заявява и плаща ВИП стая? Миналият път поисках такава веднага след раждането, казаха, че няма в момента и да чакам да се освободи, но така и никой не дойде повече...

# 132
И аз имам едно въпросче - кога се заявява и плаща ВИП стая? Миналият път поисках такава веднага след раждането, казаха, че няма в момента и да чакам да се освободи, но така и никой не дойде повече...

Доколкото знам питат след раждането.Предварително не можеш да си запазиш,което е кофти защото може и да няма свободни. Sad

# 133

Доколкото знам питат след раждането.Предварително не можеш да си запазиш,което е кофти защото може и да няма свободни. Sad
Мен ме попита докторката ми дали искам ВИП и после просто дойде една санитарка от 5тия етаж да ме вземе. Не съм заявявала нищо предварително. Има логика да не се плаща и запазва предварително, защото не се знае дали и кога ще се освободят стаи. Освен това не се знае колко дни ще останат майката и бебето. Ние с Калоян стояхме 8 дни. Накрая, когато ни изписваха, акушерката ми даде една бележка, с която мъжът ми отиде на касата и плати за 8те нощувки. Но мисля, че все се намира по някое местенце  Simple Smile   bouquet

# 134
Пак да питам:

Тъп въпрос, но са си питам. Може ли да се плаща с карта или само кеш приемат?

Общи условия

Активация на акаунт