Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 100 698
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 495
Аз мога да се изкажа само положително за болницата, лекарите, акушерките и персонала в нея!
Раждах с избор на екип при д-р Ташков и д-р Игов! Страшно съм доволна! Една стотинка не са ми искали "под масата"! Сумата от 350лв. мъжа ми плати в деня на изписването. Разбирасе има лекари и лекари!
Отделно преди това лежах в Патологията на 6-ия етаж, защото пренесох 7 дни. От там също нямам никакви оплаквания.
Със сигурност следващото ми дете пак ще го родя там!

# 496
Аз пари без касова бележка не бих дала, мразя рекетите, рушветите и т.н. и за това преди години избрах точно тази болница. Жалко, че нещата са се променили!

# 497

На мен пък ми казаха,че ще ми дадат бележка за допълнителните пари.Това как да го коментирам?????

# 498
  • София
enimna, да, не искаха някои... някои си искаха и при 1000 лв на каса. Обаче тия 1000 лв. са чисти уливане. Направо обирджийство! И касата като им приведе 470 лв престави си... Абе аз лично бях ужасно възмутена. 500 лв ми се виждаше приемливо за избор на екип. Но 980  Rolling Eyes А за присъствието на бащата да искат 200 лв си е чисто безумие. С какво право ми ги искат? Бащата по какъв начин утежнява болницата. Айде, ВИП родилна, разбира се, че ще се наеме ако той е там, нормално е. Ама да ме карат да избирам екип и да плащам за бащата е безумие  Confused И това в болница, в която обикновено на смяна има поне двама лекари и някопко акушерки. И при условие, че в общия случай акушерка води самото раждане.

На мен пък ми казаха,че ще ми дадат бележка за допълнителните пари.Това как да го коментирам?????
Кой ще ти я даде таз бележка? newsm78

# 499
  • София

Може пък да го оформят като "дарение"  hahaha

# 500
Ами доктора си ми каза, че той ще ми иска още пари,за които ще ми даде документ. Имал си договор с болницата,или нещо такова и всичко си било легално. Thinking

# 501
Значи по ТВ казват, че не е легално, а те- че е??? newsm78

Може пък да го оформят като "дарение"  hahaha
Дарение за крайно нуждаещи се Joy

# 502
Затова без доктор- да си гледат работата тия рушветчии, лекарите там са много добри и като цяло сте в добри ръце дори и без избор на екип. Wink

Simple Smile И аз се замислих над подобно разсъждение,но има имена на лекари,за които никой и една добра дума не може да каже(по назад в темата),например някой си Благовест Бечев и Катя Гогова-няма добри отзиви за тях,даже напротив.От там следва страха,ами ,ако попаднем точно на тях    smile3506

# 503
Според мен(по това, коео аз съм чувала , чела и видяла на място) там некъдърници няма и никой няма да те остави да ти се случи нещо лошо, ще се борят докрай за живота ти и за тоя на детето ти(колкото и грубо да звучи това). Аз например попаднах на един изрод, не му знам името- но е висок и светлокос, сравнително мляд- някъде около 40-тте, точно в най- големите ми мъки тий идва да ме пита защо не съм си избрала екип и не съм плащала Shocked Close Twisted Evil Обаче на др. ден като дошъл на работа първо питал дали съм успяла да родя нормално....А тия при които аз раждах , без да им дам нито стотинка бяха до край при мен.

# 504
Явно както казват и тук момичетата всичко си е до късмет,просто нямам обяснение и страха от неизвестното и от самото раждане си оказват влиянието.В случая аз само се вкарвам във филма предварително,защото хем не ми се дават тези 800лв.за избора на екип,хем пък ме е страх и от друга страна ме е яд на здравната система,доколкото изобщо има такава Confused

# 505
  • София
♥ Val ♥, аз до последно бях пред дилема - с доктор или без. Както споменах реших да си избера доктор, но жената просто каза, че не може да поеме ангажимент, тъй като незнае дали точто в момента в който тръгна да раждам ще е в България. Поради тази причина, а и поради това че цялото раждане се води от акушерката реших да го карам на късмет. Но това си е моето решение.

# 506
  • Русе/София
. Аз например попаднах на един изрод, не му знам името- но е висок и светлокос, сравнително мляд- някъде около 40-тте,

Според описанието ми се струва д-р Маленов.
Ами доктора си ми каза, че той ще ми иска още пари,за които ще ми даде документ. Имал си договор с болницата,или нещо такова и всичко си било легално. Thinking

Ако доктора ти не работи в болницата,но има сключен договор с нея,е естествено да ти поиска още пари.Първо ще ти иска официалните 350 лв.за избор на екип,и другите ще бъдат това,което той трябва да плати на болницата/един вид като наем/,и неговия дял.Затова и ти е казал така.

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 10:00 от 3xi

# 507
Наскоро ми обясниха, че в болницата има лекари, които работят там на щат и такива, които са на договор. Тези, които са на щат получават от избора на екип около 80лв., а тези на договор се разбират с пациентките, защото плащат и на болницата отделно.
Бихте ли ми препоръчали някои от лекарите, които работят в болницата и не искат повече от официалната цена.

# 508
Побут Simple Smile  Peace И мен ме вълнува въпросът на KOLICHKA

# 509
Момичета, видяхте ли това

http://1agb.com/news/single/id/48

Много странно ми стана, направо не е за вярване  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт