Здравословно хранене за децата - 4

  • 41 523
  • 786
  •   1
Отговори
# 525
  • Мнения: 3 869
Всеки ден, Жени, ама само в 2 дни са основно бобови на едно хранене. В другите дни иначе са в допълнени на нещо друго и са под 1/3 от общото количество. Ядките компенсират Simple Smile

# 526
  • Мнения: 621
Момичета,знам,че има различни видове елда.Аз лично съм виждала два-тъмнокафява и светла.Някой знае ли каква е разликата между двете и съответно коя е по-добрата?

# 527
  • Мнения: 5 714
Светлата е сурова и става за покълване.

# 528
  • Мнения: 2 829
Вери от сайта на Дафлорн, пробвала ли си пробиотиците или биомилк?

Каква извара купувате?
Искам за малката за един десерт, но все не ми вдъхват доверие тези из щандовете и не съм купувала?

# 529
  • Мнения: 5 714
Вери от сайта на Дафлорн, пробвала ли си пробиотиците или биомилк?
Не, не съм.

# 530
  • Мнения: 2 656
Meg, кои са 6те зърнени?

# 531
  • Мнения: 3 869
Meg, кои са 6те зърнени?

Най-често употребяваните у нас са пшеница (заради хляба и макароните), елда, овес, ръж, киноа, просо, амарант, царевица, ориз (в този ред на честота). Ориз готвя рядко, основно защото навън човек трудно може да намери веге-храна различна от ориз и картофи, а ходя на работа все пак и рядко мога да нося приготвена у дома храна.

Моите закваски са на Дафлорн. Доволна съм от тях.

По-светлата елда е сурова, става за покълване и всъщност само в този вид ми харесва на мен. Ако се вари, става една лепкава и слузеста, в общи линии за манжда не става, а и си е кощунствено да готвиш нещо, което може да бъде покълнато. Тъмно-кафявата елда е печена. Става прекрасно само като се накисне във вода за няколко часа и после може или директно да се подправи и да се добавят зеленчуци към нея, или да се направи на нещо (обожаваме вкъщи кюфтенца от тази елда).

# 532
  • Мнения: 3 182
Да ви кажа нещо, дето отдавна се каня: купували ли сте продукти на "Хоуп"? Аз редовно взимам един мармалад от сини сливи, 100%, без никакви др. добавки и захар в него, много вкусен. Имат и др. продукти, писах им мейл, те ми отговориха, но в нашия магазин няма друго, освен мармалада.

# 533
  • Мнения: 3 869
Валери, дай сайт, да ги видим как изглеждат. Аз така по име само изобщо не се сещам...

# 534
# 535
  • Мнения: 65
Каква извара купувате?
Повечето извари на пазара са с консервант ...  Thinking

# 536
  • Мнения: 2 829
Каква извара купувате?
Повечето извари на пазара са с консервант ...  Thinking

Сериозно ли...е защо?

# 537
  • Мнения: 3 869
Е, как защо?! Или трябва да я направят нечовешки солена, или да има консервант. Иначе не ставят 15 дена срок на годност...

# 538
  • Мнения: 621
Благодаря ви,момичета!Значи вече ще търся светлата елда.Досега ползвах тъмната(точно както е трябвало-само с накисване) просто защото доста трудно е да намеря светла.

# 539
  • Мнения: 3 743
Вери от сайта на Дафлорн, пробвала ли си пробиотиците или биомилк?

Каква извара купувате?
Искам за малката за един десерт, но все не ми вдъхват доверие тези из щандовете и не съм купувала?

Ако е само за десерт, защо не си направиш домашна извара Hug

Общи условия

Активация на акаунт