Забранена любов - тема 3

• 30 095
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
И аз в новата тема, да кажа, че Боян и Софи нещо ме дразнят.  Whistling

# 16
Надето за първи път ми се видя секси вчера.  EmbarassedТрябваше още по-агресивна да е и направо да го ступа, оня шмръкльо. Mr. Green

# 17
Довечера в "Забранена любов" ще видим как се събуждат забравените чувства:
"Заминавам за Боровец. Искаш ли захар?"
"Не, мерси. Чакай малко, къв Боровец, кви пет лева?"

# 18
Надето за първи път ми се видя секси вчера.  EmbarassedТрябваше още по-агресивна да е и направо да го ступа, оня шмръкльо. Mr. Green

Надето е хубава жена и като й оправят малко прическата и грима, става страхотна. Ама можеше още повече емоция да покаже, прав си, още повече агресия, трябваше да му нахлупи безвкусното ядене на главата.  Laughing

# 19
Довечера в "Забранена любов" ще видим как се събуждат забравените чувства:
"Заминавам за Боровец. Искаш ли захар?"
"Не, мерси. Чакай малко, къв Боровец, кви пет лева?"
Това Марина и Андрей ли са? Че не съм гледала анонса.

# 20
Едва ви намерих.  Peace  И аз да се прсъедня към вас.
И нали има една традиция като хоидш някъде за първи път да носиш нещо......

# 21
  • с/у ОколоМръсТното
ДоМбре, бре...
Що Надка супичката седи още у тях си... Що не отива у Светльо? И какво чака/иска от Митака?

# 22
ДоМбре, бре...
Що Надка супичката седи още у тях си... Що не отива у Светльо? И какво чака/иска от Митака?

И аз това се чудя Rolling Eyes, пък и му се моли да й говори, семейни вечери приготвя doh ku-ku

# 23
Може би иска да си оправят отношенията и да си запази семейството.

# 24
  • Русе
Да ви следя и аз. И да не е само запис, Housse Baby, страхотно оформление!

# 25
Липсва и смелост на Надето, а той пък милия Димитър тъй я улеснява...Андрей май започва и той яко да ме дразни, какво иска от Марина- не и олръща внимание никакво, обаче я ревнува като за световно

# 26
ДоМбре, бре...

И аз това се чудя Rolling Eyes, пък и му се моли да й говори, семейни вечери приготвя doh ku-ku
Как се затриват ей така 20 години?! Пък и аз продължавам да си мисля, че тя не обича Светльо. Отиде при него, защото той й обръщаше внимание като жена, нещо, което очевидно й липсва при Митето, а не за друго. А и три деца са отгледали...

# 27

Надето е хубава жена и като й оправят малко прическата и грима, става страхотна. Ама можеше още повече емоция да покаже, прав си, още повече агресия, трябваше да му нахлупи безвкусното ядене на главата.  Laughing
Надка не се ли досеща, че това държание на митьо се дължи на синдрома "другата жена"?
Нормално ли е да се проявява такава женска агресия? Какво постига с нея?  newsm78

# 28

Знам,че  е хубава жена, имах предвид че ми се видя секси, защото по принцип си падам по агресивни и бойни мадами, а не лигли, дето само за гримове и прически се вълнуват. Embarassed Та оттам снощните й изблици, ме накараха леко да я погледна с друго око. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 29
Агресията не е ли проява на слабост?

Общи условия

Активация на акаунт