Относно спането и ние спим доста и аз се чудех дали е нормално,но явно не сме само ние.През деня почти на всеки час час и половина заспива за около 40-50мин.Вечер заспива около 9ч,буди се към 1.30 за ядене и после към 5,30ч и спи до към 8,30ч,а като сме на разходка спи по 4-5 часа и като се приберем се сърди,че я будя докато я събличам.Иначе като е будна е много активна,вече хваща играчки,обръща се по корем и се кокори.Не се опитва да сяда,но когато и подам ръце се надига,но определено е много неспокойна като е легнала-все се напъва,огъва се и като не може друго милото се преобръща по корем

Иначе нашето педи на консултацията все я вдига за ръчичките до седнало положение,но не ми е казала да я слагам седнала,нито пък да повтарям това упражнение в къщи,явно още е рано,а и аз така знам,че преди 5-6-ти месец не се слагат седнали,че са много слаби кръстчетата им...Не знам,може и да не е така...
Иначе и тук е много хубаво времето и след малко излизаме на разходка.Завиждам ви,че може да се събирате на разходки и кафета,ние се разхождаме почти винаги сами...
Приятен и слънчев ден от нас

P.S.Може ли да помоля за паролата за снимките