АВГУСТинчета № 3

• 36 108
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Ооо, по принцип са длъжни да дават само срещу документ за самоличност, но при нас е факт, че са дали пратката на "честна дума" #Cussing out

По темата - Ния е на седем, понякога и повече хранения дневно. В последно време е започнала да яде доста по-малко (или поне за по-кратко време), в следствие на което огладнява след около 2 часа. Не знам как да й върна тричасовият режим - няма сила, която да я накара да яде още, а кърма имам. Рядко ми изцежда гърдите до край и предполагам, че и това е проблем, тъй като не поема достатъчно задно мляко newsm78

# 601
Явно детето си знае най-добре, защото ако Божидара не е гладна се дърпа и пищи и нищо не може да я накара да хапне. Аз дохранвам вече само вечер и нямам представа колко хапва, защото понякога изпива допълнително по 60 мл, друг път 20-40.
Аз май се навих за бънджи да й вземем. Иначе коледни дрешки ще поръчвам живот и здраве от Некст - еленско боди, шапка и буйки.
Давайте сега да видим кои бънджита са хубави, то много избор, дали тези, които се закачат нанякъде или които са като проходилка.

# 602
  • София
Мен red shoe ме зариби за ето  това бънджи и го взех от ибей като подарък за коледа за дребния

# 603

Здравейте мамчета   bouquetДнес имахме тежък ден - ходихме за втория път на ваксината  Weary , милото ми детенце , направо ми се къса сърцето , как ги дупчат  #2gunfire, ама кво да правим и следващия месец ,( тогава три пъти даже  ще я дупчат  #Cussing out ), после чак на годинката.Уффф.... Дадох и калпол да не вземе да вдигне темперетура  Praynig.Да ви питам вие къпете ли бебяетат в деня на ваксината ,тука ни казаха че няма проблем, ама аз си мисля по-добре да не я къпя  newsm78
 За бънджито,Аз бях писала , че ние я слагаме в бънджи , на нея и харесва , ама я слагам само докато се изцедя, иначе няма  как., тя иначе въобще не седи  Heart Eyes ,А пък почнах да се притеснявам дали не е рано , че забравих да питам нашта визиторка, ама щом и вие ще купувате ми стана по спокойно сега. Нашето е такова :  
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Entertainers/Ocean-Won … onders%20Jumperoo
 За яденето , Алекс яде 6 пъти -6,9,12,3,9 като последното ни е голям зор  ooooh!, яде по от 120-160гр , различно , а вечер по 100, явно много се изморява и много и се спи , незнам , иска ми се по повечко да яде ,ама......и заспива докато яде. Ама незнам ,май трябва да почна да й ги разреждам че нещо почна да не си изяжда от време навреме порцията .
  Лека вечер  Hug

# 604
Някой беше попитал за стерилизацията - и аз бях на таблетки, но от около месец не стерилизирам изобщо. Относно използваната вода - минах на розов Девин, изворна демек.

От няколко дни се опитвам да храня 5 пъти на ден, но още не съм установла дали така й е добре на малката и обмислям евентуално да върна на 6. А днес за първи път сложи в уста храна, различна от АМ - пюре от тиква. Нямаше възражения. Да видим.

Ади, опитах се да харесам снимката на Алекс от конкурса, ама пуста му филология - не разбрах къде да натисна на компютеру, помооощ.

# 605
Момичета, като къпахме малката преди малко глътна малко вода докато й изплаквахме главата от шампоана и се задави се много гадно... сега всичко е наред, нахрани се и преди малко заспа. Възможно ли е да й стане нещо, все пак водата беше с шампоан....?? Така се задави, че чак се разплака... много ни уплаши.

# 606
По темата - Ния е на седем, понякога и повече хранения дневно. В последно време е започнала да яде доста по-малко (или поне за по-кратко време), в следствие на което огладнява след около 2 часа. Не знам как да й върна тричасовият режим - няма сила, която да я накара да яде още, а кърма имам. Рядко ми изцежда гърдите до край и предполагам, че и това е проблем, тъй като не поема достатъчно задно мляко newsm78
И Бобо е на 7 хранения и огладнява на 2-2,5 часа. Сутрин яде много, след дългата нощна пауза, а по-натам през деня намалява количествата. Миналата седмица се наложи да му давам изцедена кърма вечер и изяждаше доста малко, между 70 и 100 мл, не повече. Сигурно компенсира с другите ядения през деня, защото този месец е наддал 900 г и 4 см. Така че, детето си знае най-добре, какво му натрапваш някакви режими Wink

# 607
Момичета, като къпахме малката преди малко глътна малко вода докато й изплаквахме главата от шампоана и се задави се много гадно... сега всичко е наред, нахрани се и преди малко заспа. Възможно ли е да й стане нещо, все пак водата беше с шампоан....?? Така се задави, че чак се разплака... много ни уплаши.

Нищо няма да й стане , не се притеснявай  , все пак е детски шампоан , предвиден е за такива ситуации,  Peace тя най-вероятно се е уплашила от задавянето . На Александра всяка вечер ръцете са и в устата непрекъснато докато я къпем, а водата е шампанена и сапунена, така че няма как да се упази , да си яде  Rolling Eyes

# 608
  • София
Ади, опитах се да харесам снимката на Алекс от конкурса, ама пуста му филология - не разбрах къде да натисна на компютеру, помооощ.
Ама то и аз как го бях обяснила... първо отиваш на страницата на НАЙ-ФОТОГЕНИЧНОТО ДЕТЕ и натискаш бутона "харесвам". После отиваш на снимката и пак натискаш "харесвам". Пробвай дано този път малко по-свястно го обясних. Мерси предварително и много целувки от Алекс

# 609
  • София
pepelq6ka_81  на бънджитата, които гледах аз пише че бебето трябва да може да сяда преди да почне да се използва, т.е някъде към 5 месец може би? Незнам де, ти кажи как се задържа малкия, моя още е като дроб и незнам дали ще може да седи в бънджито

# 610
Не се притеснявай и ние се давим няколко пъти вече,а уж я пазя и пак успява да се нагълта с шампоанена вода.Нищо и няма на сладуранката ми.
Цитат
И аз.Харесах страницата и до там newsm78Хич ме няма Embarassed

# 611
  • София
Ами отдолу под снимката би трябвало да има линк "Харесва ми"

# 612
Спокойна съм вече Simple Smile Предполагам, че шампоаните би следвало да са безвредни, но... в първия момент човек се шашка Simple Smile

Мерси!   bouquet

# 613
Ами отдолу под снимката би трябвало да има линк "Харесва ми"
Успях!!! Party

# 614
pepelq6ka_81  на бънджитата, които гледах аз пише че бебето трябва да може да сяда преди да почне да се използва, т.е някъде към 5 месец може би? Незнам де, ти кажи как се задържа малкия, моя още е като дроб и незнам дали ще може да седи в бънджито

Аделина–бг ,Ами на нащо бънджи пише , че може да се използва от:когато може да си държи главата , а тя си държи главата от втората седмица  Grinning , а гърба така си го държи изправен , като я взема на ръце тя може да си седи в мен без да ч придържам въобще, се едно е на 5-6 месеца  Shocked , тя доста жилава и както писах по-горе , много добре се чувства в бънджито , но според мен си е до дете , ако не може  да се държи няма нужда да го насилваш да седи там , аз така мисля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт