НОЕМВРИЙСКА тема 16

• 24 650
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Карлово
Здравейте Simple Smile Като част от съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, искам да ви предоставя информация за лекциите и срещите, организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига в различните градове на страната до края на м. Октомври и м. Ноември 2010 г.

Лекции
30 Октомври 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.”
6 Ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Често задавани въпроси”
14 Ноември 2010, събота, 11:00 ч., гр. София, кв. Редута, ул. “Плачковски манастир” № 12, “Тук - таме” - лекция „Преодоляване на често срещани трудности”
27 Ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Преодоляване на често срещани трудности”

Срещи
30 октомври 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “С бебе вкъщи за празниците”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 - среща „Защо да кърмя?”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Казанлък, Виенска сладкарница - среща "Отбиване на кърмачето"
03 Ноември 2010, сряда, 11:00 ч., гр. София, „Дом с крила”, кв. Красно село, ул. „Хайдушка гора” 28-30, ап.2А - среща „Пилатес за майки и бебета”
04 Ноември 2010, четвъртък, 17:30 ч., гр. Козлодуй, Сладкарница "Парфе", комплекс "Сони" - среща „Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.”
06 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пазарджик, Острова - Ла Лече Лига среща “Нощни грижи за бебето”
13 ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - среща „Кърмене?! А защо? И как?”
15 ноември 2010, понеделник, 10:30 ч., гр. Сопот, бул. Иван Вазов 37 (до старата бензиностанция на Петрол с двете колонки, вътре в града) - Ла Лече Лига среща „АБВ на кърменето”
20 ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - среща Бебето се роди: “Животът с новото бебе”
20 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Сливен, сладкарница Мустан - Ла Лече Лига среща „Работа и кърмене”
24 ноември 2010, сряда, 14:00 ч., гр. София, Детски клуб „Малко морско” - среща „Ритъм и рутина с бебето у дома”
27 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)
29 ноември 2010, понеделник, 10:30 ч., гр. Карлово, кафето на Обредния дом - Ла Лече Лига среща „Очаквания срещу реалност”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 - среща “Начало на кърменето. Първи дни с бебето.”

Срещите и лекциите са безплатни. Всеки, който има желание и възможност е добре дошъл. Информацията за тях както и друга интересна информация е публикувана в е-бюлетина на Ла Лече Лига, който може да бъде видян или изтеглен от страницата на ЛЛЛ. Надявам се да ви заинтригуват и бих се радвала, ако споделите отзиви и мнения   bouquet

# 62
lammah, добре дошла! Сигурно вече ви е много хубавичко у дома, направо се размечтах, и аз искам да съм вече  mamma!

Благодаря на всички момичета, които отговориха на въпроса ми за ваничката. Аз така или иначе във Варна не можах да намеря това, което искам и пращам днес свекито на разузнаване в софийските магазини. Да видим какво ще докладва, пък като й знам ентусиазма нищо чудно направо да купи нещо. По-късно очаквайте включване от мен.

Айде пак изчезвам  newsm49

# 63
Да се запиша и аз.
Вчера най- накрая прах и гладих, то било много хубаво- 2 часа гладих, но хич не усетих че ме заболя кръста.
Сега има майстори вкъщи, слагат ни климатика, ама така мацат с мръсните обувки... #Cussing out
Честит празник на именниците и близките им!  bouquet

# 64
Аз съм се изтегнала на новото диван и давам акъли на милото как да сглоби шкафа за телевизора  Mr. Green Междувпрочем доуточняваме имената - останаха 2 варианта за момче и 2 за момиче. За момче май ще успея да го убедя , че моя вариант е по-удачен , но за момиче не отстъпва  Close

Ето ви малка порция смях    Mr. Green

Шопски зодиак
Забавен зодиак
Колко души от вашата зодия са нужни за да...

# 65
  • В две мънички очи...
Каприз защо и за момче и момиче мислите имена. Не знаете ли пола?

# 66
Dokato pogledna i ima nova tema. 4estito na novata mama Ra6ina i pozdrav za vsi4ki praznuva6ti.

# 67
Каприз защо и за момче и момиче мислите имена. Не знаете ли пола?

Абе знаем го , ама племенника ми има купени няколко рокли от преди да се роди  , а  моя много близка приятелка с близначки още разправя как "доктора видя на мойте щерки пишките"  Mr. Green За всеки случай , да имам алтернативен вариант  Rolling Eyes

# 68
Insolence, нищо не мога да ти кажа за леглото, защото все още е в склада на магазина. Не сме си го взели, защото не сме приключили с ремонта. Иначе в магазина имаше изложено кремаво, попитахме за бяло - показаха ни го на каталог, предложиха матраче за него. Харесахме го и ги купихме. И всичко това се случва на 8.09.2010. То аз като се замисля вече съм забравила и как изглежда, но съм спокойна, че имаме легло.  Mr. Green Малко е 60/120. Двете неща струват 500 лв. Магазинът е в The Mall, то май няма друг магазин на  Prenatal в България.  newsm78

# 69
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Запис и от мен  Grinning Аз днес ходих да отрежа пишката на малкия или с други думи - подстригах се най-накрая след толкова суеверия  Flutter Да приличам поне на човек за изписването...някой ден  4470

beru6ka, много ще се радвам ако дадеш рецепта, когато можеш  Hug

lammah, разплака ме  Embarassed Искам вече и аааааааз  newsm32

Мише, бебка май още преди да се роди ти прави номера  Mr. Green Следващия път искам хубава новина. Тази тема си е ваша, аз вече не смея да се записвам, че току виж дочакам тема номер 25  Crazy

# 70
Мише, бебка май още преди да се роди ти прави номера  Mr. Green Следващия път искам хубава новина. Тази тема си е ваша, аз вече не смея да се записвам, че току виж дочакам тема номер 25  Crazy
Mr. Green Ти Кате с твойте прогнози.. сега като ни заплю в тази тема, ясно е, че ще чакаме следващата  Joy

# 71
  • В две мънички очи...
Капризче сега ме накара да се замисля Simple Smile
Ако са ни объркали ще е голямо шоу - всичко ни е в синичко и зеленичко Simple Smile

# 72
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Mr. Green Ти Кате с твойте прогнози.. сега като ни заплю в тази тема, ясно е, че ще чакаме следващата  Joy

Знаех си аз, че като ясновидка няма да вземам добри пари  Mr. Green

микки, благодаря за информацията  Hug

# 73
Mimozzza , и при нас мерките от ехографа преди раждане дадоха 100грама отклонение. Измериха го 3700 , а излезе 3600  Peace

# 74
  • Велико Търново
Insolence, нищо не мога да ти кажа за леглото, защото все още е в склада на магазина. Не сме си го взели, защото не сме приключили с ремонта. Иначе в магазина имаше изложено кремаво, попитахме за бяло - показаха ни го на каталог, предложиха матраче за него. Харесахме го и ги купихме. И всичко това се случва на 8.09.2010. То аз като се замисля вече съм забравила и как изглежда, но съм спокойна, че имаме легло.  Mr. Green Малко е 60/120. Двете неща струват 500 лв. Магазинът е в The Mall, то май няма друг магазин на  Prenatal в България.  newsm78

KIARA_K благодаря за инфо-то!  Hug Ние ще пазаруваме от Prenatal легло, скрин с вана и количка, но за матрак не сме питали - сега още по-добре можем и него от там да вземем! Ама как не съм се сетила досега?!?

А за пелените пак да попитам, вие каква марка избрахте. Аз за сега съм се спряла на Libero, но още се колебая?

Току що видях, че вече сме на последната кутийка newsm44 - мъничко остана...

Общи условия

Активация на акаунт