Къде в Пловдив??? - 16

• 79 706
  • 763
  •   2
Отговори
# 570
Момичета,кажете от къде да намеря хубави дряновици ( за сурвакници за базара на ДБМ).Ако някоя добра душа ми даде 5-6 пръчки ще съм много благодарна  Hug
18-19 декември-благотворителен базар на аксесоари в МОЛа инфо

# 571
  • Пловдив
От кой китайски ресторант мога да си поръчам хубава китайска храна?

В къщи харесваме най-много храната от "Азия" на "Гладстон" - до Синдикалния дом.

# 572
Може ли малко информация къде в Пловдив се намира магазин Джъмбо?

И ако случайно някой е обръщал внимание дали там пртодават кутии, но не подаръчни, а такива за съхранение на разни неща. Пак са картонени, но не така крехки като опаковъчните. Даже понякога са с подсилени ръбчета.
нещо от сорта

Всъщност разбрах, че Джъмбо е към края на града така че не държа да ги вземам от там. Ако сте виждали някъде другаде? Обикновено ги продават в комплект различни големини.

Видях в Bau Max, но само розови и черни.

# 573
купувал ли е някой скоро обувки от Деичмам. Какво е качеството и има ли избор ?

# 574
Може ли малко информация къде в Пловдив се намира магазин Джъмбо?

И ако случайно някой е обръщал внимание дали там пртодават кутии, но не подаръчни, а такива за съхранение на разни неща. Пак са картонени, но не така крехки като опаковъчните. Даже понякога са с подсилени ръбчета.
нещо от сорта

Всъщност разбрах, че Джъмбо е към края на града така че не държа да ги вземам от там. Ако сте виждали някъде другаде? Обикновено ги продават в комплект различни големини.

Видях в Bau Max, но само розови и черни.
В Крфур съм виждала подобни кутии, също и в Юск можеш да погледнеш.

# 575
  • Пловдив

В Даихман има избор

от детските Елефанте съм безкрайно доволна-умаляват,но не се късат или разлепват

аз също имам доста чифтове и съм доволна-за предпочитане е естествената кожа,но и изкуствената става
имам ботуши изк кожа-вече втора зима ще ги нося-не мириашт и не се мръднали

# 576
Аз. Два чифта миналия месец. Повече от половината обувки са на цена 50 лева. Не са много качествени. Личи си просто, но моите едните пък и малко ги нося. Обаче имат огромно разннобразие от модели. Инак има и по-скъпи неща. Аз си харесах едни ботуши за 119 лева, което за тоя магазин май ги прави скъпи. Но се позачудвам все още

Благодаря за отговорите за кутиите. Ще видя в Юск и Карфур.
А Джъмбо къде се намира?

# 577
А Джъмбо къде се намира?
До Метро по пътя за София.
Има ли в Джъмбо от Коледните ваденки за стъкло?

# 578
Stefka.b.k, мисля че картонени кутии съм виждала в Jysk  Rolling Eyes и Mr.Bricolage

# 579
Има ли в Джъмбо от Коледните ваденки за стъкло?

Да,но няма голямо разнообразие-мисля,че са около 10-тина вида...

# 580
  • Пловдив
И аз търся такива картонени кутии за съхранение. В Юск проверих миналата седмица, или не ги намерих, или няма.
Стефка, ако откриеш някъде прилични и на добра цена, свиркай Simple Smile

# 581
  • Пловдив
Знаете ли къде има специализиран магазин за всякакви масла, импрегнатори, байцове, лакове за дърво. Мисля има нещо такова на ъгъла с/у търговската гимназия, но само в движение от колата съм заглеждала. Някъде другаде има ли такова чудо, където да могат и да направят читава консултация какво е най-подходящо да се използва?

# 582
  • Майничка
Бенита, има един магазин на "Богомил", пада се до едно кафенце точно след кръстовището с "Иларион Макариополски", гледано от "Източен". Горе-долу, по диагонал на х-л "Норис".

# 583
Знаете ли къде има специализиран магазин за всякакви масла, импрегнатори, байцове, лакове за дърво. Мисля има нещо такова на ъгъла с/у търговската гимназия, но само в движение от колата съм заглеждала. Някъде другаде има ли такова чудо, където да могат и да направят читава консултация какво е най-подходящо да се използва?

Ако правилно съм те разбрала мисля, че това върши прекрасна работа. Има и карти къде се намират. Аз лично знам само едно тяхно местенце, намиращо се на ул. Данаил Николаев, към края на улицата, след кръстовището с Васил Априлов ако идвате откъм центъра.

Тези са специализирани май във всевъзможни паркети и дървении. Продават и всичко за обработката им изглежда, защото ние лятото като циклихме паркета, накарах майстора да ми представи фактура за закупените материали и се оказа, че всичко от там взема.
Ето сайта, където се виждат адресите http://www.artistico.bg/static/contacts

# 584
Момичета, търся масичка и столчета за 1,5- 2 годишно дете, но да не са пластмасови. Имате ли идея къде да търся?

Общи условия

Активация на акаунт