Къде в Пловдив??? - 16

• 79 748
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте, мами,

знаете ли къде в центъра правят тениски с надписи по желание?Виждала съм реклама на много фотота, но защо си мисля, че те предлагат само определен набор от надписи.
Ако някой скоро е поръчвал, ще се радвам да чуя и цена.

# 91
  • в Низината
Момичета, дайте идеи за хелоуин парти. Има ли някъде организирано такова  newsm78 Тази година много ми се иска да заведа първокласника някъде... Благодаря предварително!  Hug

Elanor, аз знам, че в заведението на комплекс "Райски кът" в Смирненски ще има такова парти от 20:30ч. Входът е свободен.

# 92
В Акваленд има стая с аниматор за по-малките. Под стълбите се пада. Правят и РД отделно от боулинга. Но нямам спомен какви бяха цените  Embarassed

По принцип родители не си падат по наемането на аниматори ... а и тяхното дете е доста по-голямо, така че едва ли за 2-3 малки гостенчета ще наемат.
Както и да е, благодаря на всички за мненията и впечатленията за Аквапарка.

Моля, мамите, които са ходили често  .... кажете от колко часа ще са забавленията за децата в Хеликон ? В събота ли по принцип ги организират?

# 93
  • Пловдив
murvet77, страхотни са, същите ги гледахме в аутлета им в София, но нямаше  37№  Laughing

Партита за големи за Хелуин, ще има във Вижън, Занзибар и Полинеро, поне за тези се сещам Mr. Green

# 94
Къде мога да намеря обувки "Барт" освен в магазина им на 6-ти септември?

# 95
  • Пловдив
Къде мога да намеря обувки "Барт" освен в магазина им на 6-ти септември?

Мисля,че онзи ден видях в Гранд-а в детски м-н на 1-я етаж в дясно от ескалаторите!

# 96
За детско яке - има много в Илиянци. Оттам купих на щерката за 18 лв зимно дълго, с полар вътре. Peace

# 97
Айде пак...ако някой е намерил яке/хубаво детско/ не от скъпите-да сподели!
Обиколих Форума,Гранда,Бейбиленд-а и нищо!Само черни,сини,лъскави и мнооого грозни!
Аз купих на малката за 25 лв страхотно яке със Стефани от Lazy town от магазина с англ. стоки на Гроздовия пазар
Подобно на това http://www.sportsdirect.com/lazy-town-bomber-jacket-infants-299027

# 98
Къде в Пловдив мога да намеря детски гумени ботуши? И ако някой знае и цена да пише. Благодаря ви предварително пловдивчанки!

# 99
Мечо Пух ( Вапцаров 55 А) 15-25 лв . Peace

# 100
  • Пловдив
Откъде да купя масичка и детско столче, дървено или някакво друго стабилно на добра цена?   bouquet

# 101
Джъмбо имаше разни,но не гледах колко са стабилни

# 102
Мечо Пух ( Вапцаров 55 А) 15-25 лв . Peace

bouquet

# 103
А на Капчица ботичките с вата как вървят цените?

# 104
И аз да кажа за Аквапарк: в залата за боулинг, където се празнува с по-големите деца се пуши! Аз съм ходила един път, имаше няколко човека, които ме удушиха направо,според мен за деца хич не става! Ноо това си е мое мнение, много хора правят компромиси с децата си и цигарите-ЗА СЪЖАЛНИЕ!

Общи условия

Активация на акаунт