Къде в Пловдив??? - 16

• 79 913
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Някоя от вас знае ли къде точно ще се намира Кауфланд в Кючука?  Blush
няма как да се знаят, защото няма такъв

# 136
Все още няма, но ще има такъв в Кючука, защото видях обява в Джобса и ми беше интересно къде точно ще е (питах, ако някой случайно има някаква информация)

# 137
  • Пловдив
Някоя от вас знае ли къде точно ще се намира Кауфланд в Кючука?  Blush
няма как да се знаят, защото няма такъв

http://news.plovdiv24.bg/187586.html

http://news.plovdiv24.bg/200767.html

# 138
  • Пловдив
Някоя от вас знае ли къде точно ще се намира Кауфланд в Кючука?  Blush

ще е на голата поляна зад пощата
сега го строят

# 139
В пространството между 1-во районно и 16 етажните блокове ще е така,като гледам снимките.

# 140
Много ви благодаря  bouquet Бях много любопитна, а като търсех в Google  не ми излизаше никаква информация Thinking Колко нови магазини ще има самооо Crazy

# 141
Кажете , моля , новите международни паспорти само на " Радецки" ли ги правят ? Става въпрос за обикновенна поръчка , не експресна. Или пак си е по местоживеене , както беше преди - в съответното МВР ? И как е с опашките в момента ( ако някой знае )?
И аз се интересувам от същия въпрос

# 142
  • Пловдив
Търся калъфи за диван или кувертюра  ooooh!

Срещу халите имаше един магазин , но дали още е там  newsm78

Там си е, но в последно време само затворен го виждам.

# 143
И като отворихме тема за многократната употреба, някоя от вас ползва ли автомат за вода с галони в къщи? Интересува ме коя фирма доставя до дома? Освен минерална, имат ли и изворна (за бебо)?

И за работа, и за вкъщи ползваме на Девин. Имат специално разработена Био вода, тъй като розовия етикет не става за галони.
Изискване за вкъщи е да поръчваме по 3 галона минимум. Другия вариант е да взеате по един галон от складовете им.

# 144
Кажете , моля , новите международни паспорти само на " Радецки" ли ги правят ? Става въпрос за обикновенна поръчка , не експресна. Или пак си е по местоживеене , както беше преди - в съответното МВР ? И как е с опашките в момента ( ако някой знае )?
Мъжо си извади паспорта в 3-то районно, което ни е по местоживеене и не чака на опашка

# 145
Защото и аз трябва в 3-то РПУ да ги вадя , а като ходих миналата седмица да връщам старите забравих да питам къде да извадя новите  ooooh!
Благодаря , Теди , ще отида тази седмица да питам. А той с предварително номерче ли беше или веднага като отиде и си  подаде документите ?

# 146
И като отворихме тема за многократната употреба, някоя от вас ползва ли автомат за вода с галони в къщи? Интересува ме коя фирма доставя до дома? Освен минерална, имат ли и изворна (за бебо)?

Имат специално разработена Био вода, тъй като розовия етикет не става за галони.
Предполагам, че така се казва, защото водата няма как да се сертифицира като био Simple Smile

# 147
верно, ако се появи и био вода и вече хващам гората. обещавам.

# 148
По местоживеене, на Волга правят само бързи и експреси, но им е наредено да приемат и обикновени. Миналата седмица опашката не беше голяма.

# 149
Защото и аз трябва в 3-то РПУ да ги вадя , а като ходих миналата седмица да връщам старите забравих да питам къде да извадя новите  ooooh!
Благодаря , Теди , ще отида тази седмица да питам. А той с предварително номерче ли беше или веднага като отиде и си  подаде документите ?
Ами нямаше номерче, даже отиде в края на работното време да провери и мина за 10 минути цялата процедура

Общи условия

Активация на акаунт