Къде в Пловдив??? - 16

• 79 942
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Има два Т-маркет и в Тракия-единия е в Детски свят, другия в големия магазин срещу поликлиниката в Тракия. Аз преди малко бях в магазина, но  не видях такива ботушки. По принцип те имат седмичен каталог с намаления, ако тези ботушки са били от такъв каталог, вече няма да могат да се намерят-като им мине намалението, повече ги няма нещата в магазина.

# 166
Вчера бяхме там, отидохме си идеята за боти за дребната, но си тръгнахме с пролетни обувки  Crazy мноооого ги харесах, на добра цена, маааалко по - големички са ни и се надявам да сме уцелили.

А на каква цена са пролетните обувчици?

В Джъмбо заредили ли са вече коледните украси?

# 167
Някой знае ли къде в Пловдив, по възможност около центъра, има сладкарница или нещо подобно където правят хубави еклери, от тези пухкавите с яйчния крем? Simple Smile
В центъра не знам но в Смирненски в магазин Лекси има рааазкошни и са само по 49 ст.Не са производство на магазина но ние от там си взимаме.Така сме се зарибили напоследък,че.... #2gunfire

# 168
  • Пловдив
Има два Т-маркет и в Тракия-единия е в Детски свят, другия в големия магазин срещу поликлиниката в Тракия. Аз преди малко бях в магазина, но  не видях такива ботушки. По принцип те имат седмичен каталог с намаления, ако тези ботушки са били от такъв каталог, вече няма да могат да се намерят-като им мине намалението, повече ги няма нещата в магазина.
Аз в този на Детски свят питах и нямаше, така че остава въпроса. Ако някой ходи и към Мечо пух нека сподели дали там има, че ми е далечко, да не се разкарвам напразно  Praynig
Благодаря за информацията за терариума  Hug

# 169
  • Пловдив
Някой да е виждал тапет, имитация кожа?

# 170
В Домко съм виждала , но преди месец.

# 171
ivka_007, аз лично също напоследък съм голям почитател, мога да ти кажа две места, от които си взимам:

1. Билла-та, но тази първата, която е до бензиностанцията на Шел и Макдоналдс-а, ако не се сещаш, ще обясня и по-подробно, има ги само в тази Била, в другите съм търсила, но ги няма.

2. Малка квартална сладкарничка в Кичука, казва се Надежка, но си наистина мнооого малка, намира се на ул. "Д.Талев", цялата е боядисана в лилаво, не са съвършени, но стават, а и цената е хубава.  Flutter

Успех в търсенето!  Peace

# 172
Я ме насочете, къде да търся бебешки космонавт. Нищо хубаво не съм видяла досега.

# 173
  • Пловдив
Я ме насочете, къде да търся бебешки космонавт. Нищо хубаво не съм видяла досега.

избор има във Вис Виталис на 6 ти септември-тяхно производство и чужди марки

# 174
  • Пловдив
Т-маркет има и в бившия р-т Стадиона,сега е този маагазин!

# 175
А случайно да знаете школа по шах за дете.
Миналата година ходеше в Общинският център но децата са доста по-големи от него и не се получаваше, за детенце на 9 г. става въпрос.

# 176
  • Пловдив
В Домко съм виждала , но преди месец.

Благодаря   bouquet

# 177
  • Пловдив
А случайно да знаете школа по шах за дете.
Миналата година ходеше в Общинският център но децата са доста по-големи от него и не се получаваше, за детенце на 9 г. става въпрос.

Синът ми ходи на шах, но не се сещам сега към коя школа... Blush Мога да питам утре, ако те интересува...
Заниманията се провеждат в училище два пъти седмично, таксата е 15 лв. за месеца.

ПП: Намерих листче с инфо от школата.
Адрес: ул. Хан Аспарух 21, занимания на място в събота от 9,30 до 11ч., тел.: 0885298813

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 09:25 от *Бенджи*

# 178
  • Пловдив
Вчера бяхме там, отидохме си идеята за боти за дребната, но си тръгнахме с пролетни обувки  Crazy мноооого ги харесах, на добра цена, маааалко по - големички са ни и се надявам да сме уцелили.

А на каква цена са пролетните обувчици?

В Джъмбо заредили ли са вече коледните украси?
Да ,заредили са.Но според мен е остатъци от миналата година,защото все още е малко.

# 179
Можете ли да ми препоръчате добра шивачка, за ушиване на рокли? Ако може да е в района на Кичука и да не работи много скъпо....
Дом. телефон 698253 Силвия (възрастна жена). Шие си у дома. Намира се във високия блок срещу затвора. Там живееше до скоро с младите, но се готвеше да се премести в друго жилище наблизо и сигурно има нов телефон. При все това като звъннеш на този, който ти давам ще ти дадат информация за нея.

Общи условия

Активация на акаунт