Къде в Пловдив??? - 16

• 79 038
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета, търся масичка и столчета за 1,5- 2 годишно дете, но да не са пластмасови. Имате ли идея къде да търся?

Има дървени в Jyska !

Най- голям избор на кутии има в Джъмбо, цените им са 10-15лв, в зависимост от големината, в Jyska има само детски с балони, комплект от три кутии и са 5лв, иначе са много здрави, нашите не са мръднали!

# 586
  • Майничка
Момичета, търся масичка и столчета за 1,5- 2 годишно дете, но да не са пластмасови. Имате ли идея къде да търся?

Освен в Юск, дървени има и в едно магазинче в Капана, в пресечка на малката Главна, първата вдясно след Офис 1, по посока послеза на аптека Марица, има табела "дървени играчки".

# 587

Освен в Юск, дървени има и в едно магазинче в Капана, в пресечка на малката Главна, първата вдясно след Офис 1, по посока послеза на аптека Марица, има табела "дървени играчки".

Кръгла масичка и 4 столчета имаше на Дисни в Домко и преди време в Джъбмо. Нашият модел е този (точно такова сгъване и крака на стола, сгъвама е и масичката - вече 3-та година прави всичко на него - още не е умаляло  - сполучливо са го конструирали - ПДЧ и метал). Някой беше споделил, че в търговиите на Брезовска ги има в някакъв склад:

http://www.pumpal.net/product.php?id=453

# 588
  • Пловдив
Бенита, има един магазин на "Богомил", пада се до едно кафенце точно след кръстовището с "Иларион Макариополски", гледано от "Източен". Горе-долу, по диагонал на х-л "Норис".
Благодаря!
Това на Богомили ли е или в уличката. Често минавам от там, но не съм го забелязала  Blush

# 589
Благодаря на всички за отговорите Hug!
Дано да има и отделно столчета, че ми трябват поне 3, защото като се съберат повече от две смърфчета на едно място и започва борба за столчетата Laughing.

# 590
За карнавални костюми беше писал някой,че дават под наем.Може ли малко повече инфо има ли избор и какви са цените?Трябва ми на фея или ангелче- поръчахме от Теско,но е под въпрос пристигането му предвид времето в Европа.Благодаря Ви предварително

# 591
  • Пловдив
Къде в Пловдив се подават документи за преброители?

# 592
  • София
Доколкото съм запозната, в районните кметства до 10.12.

# 593
Момичета, вчера се боядисах "безплатно" (промоция до 31.12. боя+боядисване) с боя Бесс. Плащаш си само исзушаването (около 10 дифузер или 15 изправяне) . Мноого съм доволна. Получих уникален цвят и си записах пак час, за да наслоя боята, че на русите ми дължини ще се отмие бързо. Фризьорките са големи сладурани и много опитни. Салонът им е в магазина на Кристиян ъф Рома (на В. Левски - срещу Риц). Имам тел на едната фризьорка и ако някой проявява интерес, нека ми пише, за да си запази час.  Embarassed Прозвуча като реклама, но аз принципно се боядисвам сама и имах нужда от професионално пипване  Laughing

Здрасти, доста интересно прозвуча:)Но това за Пловдив ли е??Че адреса нещо не ми звучи познат?

# 594
Момичета,кажете от къде да намеря хубави дряновици ( за сурвакници за базара на ДБМ).Ако някоя добра душа ми даде 5-6 пръчки ще съм много благодарна  Hug
18-19 декември-благотворителен базар на аксесоари в МОЛа инфо

Ох не знам за дряновици не се сещам, ама ако напомниш пак за базара цена няма да имаш!!! Че аз съм станала като стара баба, всичко забравям, а много ми се ще да се включим:)
В МОЛА в смирненски ли?

# 595
  • Майничка
Момичета, вчера се боядисах "безплатно" (промоция до 31.12. боя+боядисване) с боя Бесс. Плащаш си само исзушаването (около 10 дифузер или 15 изправяне) . Мноого съм доволна. Получих уникален цвят и си записах пак час, за да наслоя боята, че на русите ми дължини ще се отмие бързо. Фризьорките са големи сладурани и много опитни. Салонът им е в магазина на Кристиян ъф Рома (на В. Левски - срещу Риц). Имам тел на едната фризьорка и ако някой проявява интерес, нека ми пише, за да си запази час.  Embarassed Прозвуча като реклама, но аз принципно се боядисвам сама и имах нужда от професионално пипване  Laughing

Здрасти, доста интересно прозвуча:)Но това за Пловдив ли е??Че адреса нещо не ми звучи познат?

В Пловдив, с/у бившия магазин Нева, точно преди тото-пункта.

# 596
Здрасти,интересувам се относно тази промоция с боядисването.Може ли да ми дадеш телефона на фризьорката  Wink Благодаря Simple Smile

# 597
  • Пловдив

Ох не знам за дряновици не се сещам, ама ако напомниш пак за базара цена няма да имаш!!! Че аз съм станала като стара баба, всичко забравям, а много ми се ще да се включим:)
В МОЛА в смирненски ли?

Да, в Мола ще е базара, на 16 и 17,12 четвъртък от 17 до 20ч
на 17 и 18 щанда ще е от 10 до 19ч

http://www.facebook.com/event.php?eid=114687798596591

# 598
  • София
Относно промоцията с боядисването - тя е от септември месец, наистина е такава промоцията, моята колежка е с такава боя, но казва, че фризьорките не са от най-добрите, обаче въпреки това заради самата промоция и боя си струва усилията. Само да не се ходи през почивните дни, че било лудница и като на конвейр ги боядисвали, т.е. понижава се качеството все пак. По-добре през делничните дни.

# 599
Здрасти,интересувам се относно тази промоция с боядисването.Може ли да ми дадеш телефона на фризьорката  Wink Благодаря Simple Smile

Наистина боите са им качествени, аз редовно си купувам от там, плаща се само сега с тази промоция 10 лева в което влизат боядисване,изсушаване и боята ! Ще потърся визитката сега на салона!  Peace Телефона на едната фризьорка е 0895 05 77 01, Маргарита!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт