Къде в Пловдив??? - 16

• 79 005
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Къде  в Пловдив има бояджийница за дрехи, ама не кожени, ами обикновени?Извинявам се ако е коментирано, но нещо не се справих с търсачката Tired

# 631
Благодаря ви за насоките за видеотеките Hug
diangi , ти коя ползваш? Тази на Руски или тази в Тракия?

# 632
  • в обкръжаващия ме хаос
Къде  в Пловдив има бояджийница за дрехи, ама не кожени, ами обикновени?Извинявам се ако е коментирано, но нещо не се справих с търсачката Tired
И мен ме интересува, особено за черно!
Благодаря за отговорите за конструктурите. Все пак с колегите в офиса поръчахме от сайта и дори доставката ще ни е безплатна, а като пристигнат другата седмица ще пиша за качеството.  Hug

# 633
  • Пловдив

на джумаята,до банка ДСК-въртящите врати.Скайлер май се казва улицата-има табела-ще го видиш

но имай една на ум за боядисването-моята рокля боядисва,бельото и дамската ми чанта  Crazy

# 634
  • Пловдив
Само да попитам, знам, че не е по темата, но нали за пазар и услуги си говорим: удобна ли ви е практиката в МОЛ Пловдив вече 4 месеца ескалаторите да се движат само нагоре и да обикаляте до  другите ескалатори или да чакате асансьор? Или повредата е само в моя телевизор? Особено в почивните дни  Tired Управителката смята решението си за правилно и нямало да го промени.  Thinking

# 635
  • Пловдив
И аз го забелязах и изобщо не ми удобно да отивам до другия край или да се редя на асансьорите. Предположиш, че това е направено с цел, след като позапълниха малко празните магазини на втория етаж, да им осигирят , макар и принудено посетители, или поне такива, които ще се наложи да минат покрай тях.
А на теб какво обяснение ти даде управителката?

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:12 от gabrielade

# 636
Съгласна съм, че е досадно Peace Но това е тактика да обиколиш повече магазини в МОЛ-а Whistling Интересно ми е какво мисли Каспър по този въпрос newsm43
А, gabrielade ме е изпреварила със същото предположение

# 637
  • Пловдив
Ами управителката ме прати......да обикалям МОЛ-а. Имало други ескалатори  Rolling Eyes Аз ходя най-често дъщеря ми да играе в детският център. Пазарувам от софийските молове, защото тук дори Есприт не можа да просъществува. Да не говорим как с тази политика биха привлекли Зара, например Thinking Та дъщеря ми обича да се вози на пустите ескалатори и докато обиколя.....В почивните дни е кошмар в асансьорите, ама кой те слуша  Whistling Ами клиентът си има определен маниер на пазаруване: аз например пазарувам от определени магазини, познават ме, знам си номера и понякога дори не меря. И да ме кара да обикалям, ако "моят" магазин не е там, няма да вляза. Да си преразгледат политиката относно наемите на магазините, а не да тормозят клиентите.  Stop Нямам магазин в МОЛ-а. Да не се изтълкува погрешно.  Peace

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:20 от razel_dazel

# 638
  • Пловдив
а тази неделя асансьорите до централния вход не работеха и беше още по-голям купон с обикалянето

# 639
  • Пловдив

С боя на " Марабу " за 10 лв  можеш и сама да си боядисаш памучни дрехи в пералнята  Peace

# 640
  • Пловдив
Забелязах обаче и нещо друго Peace- вечер късно- 21:00 някъде, ескалатора за надолу работи.
Това ме накара да си мисля, че през деня и особено през почивните дни, целта е да минеш покрай другите магазини...

# 641
Здравейте мами, аз искам да ви питам знаете ли дали в Пловдив мога да си наема Дядо Коледа да дойде у дома и колко ще ми струва?

# 642
  • Пловдив
Забелязах обаче и нещо друго Peace- вечер късно- 21:00 някъде, ескалатора за надолу работи.
Това ме накара да си мисля, че през деня и особено през почивните дни, целта е да минеш покрай другите магазини...

То е ясно каква е целта, но въпросът е дали е редно да те карат да обикаляш. ThinkingЗащото ако вечер си изпъдят и клиентите на заведенията и киното като ги нагъчкат в асансьорите и съвсем ще я закършат.  Whistling Не че ми е кой знае какъв проблем, ама дразнещо е.  Tired Явно тактиката не работи, защото освен изнервени хора да чакат и да се блъскат в асансьорите, друга полза на виждам. Whistling

# 643
  • Пловдив
Здравейте мами, аз искам да ви питам знаете ли дали в Пловдив мога да си наема Дядо Коледа да дойде у дома и колко ще ми струва?

тон бон бон имат такава услуга мисля

# 644

тон бон бон имат такава услуга мисля
Да, Тон Бонбон предлагат и Дядо Коледа, и Снежанка. Днес в профила им във Фейсбук мернах и цената за посещение, но за по-сигурно, питайте Каспър. Peace

Общи условия

Активация на акаунт