Жени дайте ми малко съвети.

• 4 961
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
Кажи и веднага...тоест на първата среща, иначе може да се окаже, че само си губиш времето.
Пяна за коса има различни марки...купи 3 - 4 и виж коя ще ти хареса на теб.
Сайтовете за запознанства не са лоша идея, но неочаквай кой знае какво там.
Успех ти желая.

# 16
Мога да ти отговоря от позицията на жена.Ако аз се запозная с мъж,когото харесвам на 100% ще искам да знам,че той има дете.Ако жената настина те харесва и е готова да те приеме такъв какъвто си,не би трябвало да има проблем,че имаш дете!Относно пяната и лака тук не мога да ти дам компетентно мнение,защото ги използвам много рядка,а относно третия ти въпрос не е зле да излизащ да се срещаш с хора и очи в очи да общуваш с тях.Това не означава,че отхвърлям и сайтовете за запознанство,точно обратното просто аз предпочитам общуването очи в очи.Успех!

# 17
и аз съм скептичен към истинноста на темата  Thinking мъжете не правим така ... още повече че подобни теми зачестиха след въвеждането на ограниченията в СО  Whistling

Я не слушай Соте, при твоето положение ще е чист късмет ако си намериш жена. Разведен и с дете, знаеш ли жените как се лепим на такава комбинация, направо се изтрепваме. Ако ти падне някоя да ти се върже, хич не й търси кусури, ами я вземай и си я уважавай, щото другата и по-голяма вероятност, е  да си останеш парясник до гроб. Разведените мъже са стока втора употреба - няма голЕм наплив към тях.
А срещу оплешивяването - доказано е, че то се дължи на излишък на тестостерон в организма, а най-добрият начин за изразходване на тези излишъци е *****

Стига толкова, че наистина ще ме баннат накрая  Mr. Green

Това е абсолютна истината но ако аз го бях казал в 'женска' тема да са ме баннали на секундата а поста да е изтрит ..... после се чудим защо мнозинството правело каквото си иска  Whistling Whistling

# 18
Моля ви по горният ми пост да не се взима на сериозно..... факта че живея с три жени ми е изкривил трезвото мислене Laughing..... дори ходенето по реките не помага.... но да не объркваме повече човека!!!! Wink
Който ще да не ме приема,аз няма да си обидя детето като го крия от сульо и пульо. Crossing Arms
Без гел приятелю NaughtyНяма нищо по лошо от лъзгав мъж.Все едно пипаш гол охлюв.
На всеки ъгъл дебне,, враг,,готов да те одомашни за лична употреба. LaughingГледай интереса на детето и предлагай само секс без обвързване/или връзка в която детето се уважава/,останалото само ще дойде ако е писано.Не насилвай нещата.
Успех и късмет.
С това мнение съм абсолютно съпричастен.... детето винаги да е преди всичко..... а щом не възприемат детето ти, значи че и теб не уважават!!! Sunglasses

# 19
  • Насред хаоса
Я не слушай Соте, при твоето положение ще е чист късмет ако си намериш жена. Разведен и с дете, знаеш ли жените как се лепим на такава комбинация, направо се изтрепваме. Ако ти падне някоя да ти се върже, хич не й търси кусури, ами я вземай и си я уважавай, щото другата и по-голяма вероятност, е  да си останеш парясник до гроб. Разведените мъже са стока втора употреба - няма голЕм наплив към тях.

Малеее, как можа да го кажеш това?!  ooooh!  Sick
Авторът, ако съм на мястото  на жената, ще искам да знам за детето от самото начало. Да кажеш веднага за него, означава, че държиш на него и си сериозен. Ако някой скрие такова нещо от мен, бих си помислила, че изобщо не му пука за детето му и е безотговорен тип.
Относно косата - не знам какво да ти кажа, продукти всякакви и за всеки.
И друго - Соте е много прав, че трябва да изчакаш. В момента си наранен, нито преценката ти е трезва, нито имаш гаранция дали някой няма да се възползва от това ти състояние. Може понякога и клин клин да избива, но в твоя случай бих изчакала да мине раната и тогава бих потърсила нова любов. И друго - понякога тя може да е под носа ти.  Peace

# 20
Абе аз да питам автора сигурен ли е, че жена си търси или само секс.
И мисля, че на първо място имаш нужда от малко вдигане на самочувствието -за  което с 2 уискита в дискотеката някоя пикла ще ти помогне, е на нея не и говори за деца и семейство

# 21
Абе аз да питам автора сигурен ли е, че жена си търси или само секс.
И мисля, че на първо място имаш нужда от малко вдигане на самочувствието -за  което с 2 уискита в дискотеката някоя пикла ще ти помогне, е на нея не и говори за деца и семейство

Не търся секс. Просто ми се иска някой който да е до мене. 5 години се наслушах колко ме обичат как съм всичко за някого как не можели без мене, но незнам дали бих повярвал отново. Все пак искам да се чувствам отново обичан защото това ми липсва в момента. Секса си е секс. А до самочувствието питам за лака не заради липсата на такова, а защото като си направя косата ставам много готин, чак аз се харесвам много. В деня на развода нарочно и за пръв път си направих прическа, нарочно да вида реакцията и. 10 минути не моожа да свали поглед от мен, щеше да ме изяде с поглед, а аз дори не я погледнах. Но като се избръсна и с прическа свалям 5 години. А и сега тренирам и се изчистих от някой кила дето бях качил по време на брака. Т огава се занимаряваме с предлога че вече ни харесват. А малката онзи ден бяхме на разходка и се залепва до разни какички и върви след тях и си бъбри. Ще вземе да ме ожени Laughing. Това последното е в кръга на майтапа. Питах за пяната защото се харесвам така, а един приятел оплеживя от гел, а жените нали повече разбирате от козметика. До колкото до първото май на втора среща е най добре, а? Хем не е шок на първа среща, хем не се крие нищо.

# 22
Цитат
А малката онзи ден бяхме на разходка и се залепва до разни какички и върви след тях и си бъбри. Ще вземе да ме ожени .
Закъсал си го тъй да знаеш..... сметай че малката вече се пазари на кого да те представи!!!!! Laughing

# 23
Цитат
А малката онзи ден бяхме на разходка и се залепва до разни какички и върви след тях и си бъбри. Ще вземе да ме ожени .
Закъсал си го тъй да знаеш..... сметай че малката вече се пазари на кого да те представи!!!!! Laughing

Тя е замо на 2.8 години. Ама след време може да стане.

# 24
  • София
Ти сигурен ли си ,че търсиш жена LaughingИзвини ме,като четох колко се харесваш ме достраша да не си посегнеш. Hug
А и сигурен ли си ,че не я обичаш още?Защо не ги свали тия кила по-време на брака, а сега се сети като тръгна на лов?Тренираш?Каките са,, кинтотрошачки,, и ,,моларки,,както казва едно наше другарче тук.
Изчакай,да не направиш някоя грешка.Не е хубаво детето ти да вижда ,,лели,, Днес леля една,утре друга, тъпо е.Карай си го лежерно и ще се случват нещата.Мисля си,че искаш да си ,,върнеш,,за нещо на бившата и затова си се юрнал да търсиш жена.На па са да видиш ти, колко се Арчим Simple Smile
Лееекинко приятелю,има време,млад си още.

# 25
Ти сигурен ли си ,че търсиш жена LaughingИзвини ме,като четох колко се харесваш ме достраша да не си посегнеш. Hug
А и сигурен ли си ,че не я обичаш още?Защо не ги свали тия кила по-време на брака, а сега се сети като тръгна на лов?Тренираш?Каките са,, кинтотрошачки,, и ,,моларки,,както казва едно наше другарче тук.
Изчакай,да не направиш някоя грешка.Не е хубаво детето ти да вижда ,,лели,, Днес леля една,утре друга, тъпо е.Карай си го лежерно и ще се случват нещата.Мисля си,че искаш да си ,,върнеш,,за нещо на бившата и затова си се юрнал да търсиш жена.На па са да видиш ти, колко се Арчим Simple Smile
Лееекинко приятелю,има време,млад си още.

Това дето казах за детето беше на майтап. Просто тя е много общителна и се залепя за какички( тя им вика каки защото е малка) било то деца или по-големи като за мен( пак шега). Просто детето е общително и онзи ден дтръгна след една жена на около 20 и няколко и понеже ми хареса и ми мина на акъла че ще ме ожени като на майтап. А на въпроса да търся си жена и винаги съм мечтал да създам семейство, но не сполучих в този ми опит. Килограмите свалих защото смених работата си с по интензивна физически работа, а предната беше физически неактивна. Просто така стана. Тренирах и преди, но бях спрял за около година и нещо, сега започнах пак. Да хареса ми как изглеждам в момента защото се бях отпуснал малко, а сега съм в норми и това ме прави да изглеждам по млад. И да можеби изпитвам чувства, но те вече се превръщат по скоро в презрение за това каква е тя, и не ми пука толкова дали ще и доказвам нещо. Искам просто да намеря жената с която да остарея и която да ме обича и аз да обичам, да създадем семейството което ми липсва в момента.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 21:35 от 2pac

# 26
Като чета последните ти коментари, този развод ти е направил услуга. Имаш шанс да намериш човек, който да те прави щастлив и да ти даде това, от  което имаш нужда, а не да си нещастен в несполучлив брак. Но имай предвид, че не всяка среща може да стане сериозна връзка и ако отиваш с тази нагласа има опасност бързо да се разочароваш.
Изясняваш си какво искаш и ти липсва, дай си време и ще го получиш.
А защо малката да не те ожени, току виж си хванеш някоя самотна майка в парка, докато сте на разходка Peace

# 27
Оф, аз мислех да се самопредложа, ама като прочетох всички тези писаници за лака, косата и т.н. нещо много на кухо взе да ми кънти, та затуй оттеглям невнесеното предложение   Mr. Green

Сериозно - косата ти е най-малкия проблем, когато една жена обича истински това няма голямо значение. Моето бившо си го обичах оплешивяващ и с излишни килца, но с прекрасен характер и отношение към мен. В момента, когато започна да си "чанчи" поведението, ми се изпариха всички "любови"  Crazy.

# 28
2pac защо се разделихте с майката на детето ако не е тайна?Не трябва ли детето по принцип да е с майка си?

# 29
Не трябва ли детето по принцип да е с майка си?

Не,не трябва...Тоя принцип вие си го измислихте...

Сори за офф-а ама днес наистина "Толеранс нула" е мойта песен.

Общи условия

Активация на акаунт