Жени дайте ми малко съвети.

• 4 960
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
Абсолютно не трябва. Няма такова нещо, колкото и да им се иска на каките дето с това плашат мъжете си - хайде остави ме, да видиш как няма да си видиш децата.

# 31
   Ама защо веднага след като си се развел търсиш пак да се увътриш, пардон, обвържеш? Гледай си детето и щом ставаш горе-долу, ще се запознаеш и с мацки.

# 32
  • Там, където ме обичат
Нееее...не издържам вече...не мога повече... ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy Тука некой мине и пусне плувката и се яват безброй каракудки да лигават кукичката...

Соте,кажим да знаят бе,Соте  chef
Peace

# 33
Децата са сложна тема Дев и причини да са при единия или при другия има 350 ...на мои разведени приятели винаги казвам че където и да се намират децата просто са длъжни да са до тях... те са неделимата част ....та тези деца трябва да знаят кои са родителите им.... а за да стане това е необходимо да бъдат допускани при родителите ...абе сложна работа!!! newsm78
  Ама защо веднага след като си се развел търсиш пак да се увътриш, пардон, обвържеш? Гледай си детето и щом ставаш горе-долу, ще се запознаеш и с мацки.
Защото му се живее на човека......

# 34
Не съм казал че детето е при мен. То е при майката, но го гледат там баба му и дядо му. Аз я виждам когато поискам и гледам да е винаги когато почивам да е с мен. Но все пак е грижа и разход който няма да се приеме от всяка жена.

# 35
Цитат
Ама защо веднага след като си се развел търсиш пак да се увътриш, пардон, обвържеш?

Просто не искам да съм сам, винаги съм искал семейство. Жена която да ме посрещне и да прегърна, да си споделим за деня и проблемите, да си поиграем с детето. Когато почиваме да излезем някъде с детето в морската или някъде другаде да гледаме детето как се забавлява. Тя ме заряза заради това че не беше готова да е жена. Сега излиза по заведения с приятели и детето е оставено на бабата и дядото. Затова и я взимам когато мога и я водя на разходка или на лунапарка, за да усетя че сме семейство и въпреки че съм сам с нея се забавляваме заедно. Вече съм сам половин година така че е време да помисля за жената която да ме обича и да обичам и аз.

# 36
Няма да се приеме от всяка да, но не знам дали заради грижата и разхода или по-скори от страха и чувството, че е на второ място, а детето е път към бившата.
Иначе мисля, че няма какво да се чака, за да се започне нова връзка.
Е може някоя жена като зареже мъжа си да иска той да иде в манастир, както и обратното, но това освен губене на време не е нищо друго.

# 37
2pac, ти сериозно ли задваш такива смешни въпроси?
Мислиш ли, че има "схема" как самотните родители да се уредят за втори/трети път??

Относно детето - срам ли те е от него, че се чудиш как да го съобщиш??
Какво толкова?
П.С - ако на първа среша й кажеш, че искаш да се вземете - вероятно сама ще избяга. Но ако си говорите спокойно и без да излагаш очакванията си - можеш да й споделиш и за детето.
За косата незнам - въобще н еми прави впечатление това у мъжете.
За сайтовете също - не съм си ползвала от години.
По-вероято е да се запознаеш с някоя в парка или на улицата отколкото да разчиташ на нета.

# 38
Цитат
детето е път към бившата.
  Аз не деля любовта на две. Да обичам детето и винаги ще е най-важното нещо в живота ми по простата причина че нейния живот е по важен от моя, както при всеки родител. Въпреки това бих обикнал жена без да смесвам нещата. Аз съм от хората които обичат силно и то много силно, за пет години жени са се опитвали да ме вкарат в леглото си или да се вмъкнат в моето и се сещам за поне три като две от тях се опитваха многократно, но аз не се влиая, защото когато съм с една съм само с нея, не заради секса, а защото не мога да я нараняи никога не бих. Обичам детето, но жената до мен няма да усети липса на любов заради това. Любовта не е на килограм. Не искам тя да е майка на детето ми, то си има. Само да не ревнува и да не и пречи че обичам и друго същество. А пътя до бившата едва ли. Мога да обичам само една жена до край.

# 39
Не казвам, че при теб е път към нея, а че много жени биха се страхували от това.

# 40
Не казвам, че при теб е път към нея, а че много жени биха се страхували от това.

Мисля че този страх няма да е на лице. Умея да показвам чувствата си добре. Жената до мен ще знае че е единствена, стига да иска това.

# 41
Не трябва ли първо да я намериш, а след това да я накичваш с понятията единствена?
Първо я откриваш, и след това я накичваш с понятия.  А не първо я накичваш и след това я търсиш.. #Crazy

# 42

Мисля че този страх няма да е на лице. Умея да показвам чувствата си добре. Жената до мен ще знае че е единствена, стига да иска това.

Тези чувства едва ли ще ги има на първите срещи, а този страх ще е там. Повярвай ми.
Една жена иска да е първа във всичко, да е по-добра от предишната, да усеща победата над нея.
Вярвам, че можеш да я убедиш, но ще ти трябва време и разбира се желание, нали все пак и ти в началото няма да знаеш дали е човека, които търсиш.

# 43
1. Колкото по-рано, толкова по-добре. Мен лично съществуването на дете никак не ме притеснява, но ако разбера че някой е крил нещо толкова важно, ще си задам въпроси и ще се изпълня с недоверие. Откритостта е важна база за хубави отношения. А наличието на дъщеря във възрастта, в която са най-сладки, е само бонус. Ще ти помогне да отсееш тези, които те харесват наистина, както и качествените от некачествените хора. Ако някоя девойка се нацупи от новината - по-добре да си знаеш от началото, тогава по-лесно се къса, отколкото да откриеш после, че тя мрънка, ако се виждаш с дъщеря си. Познавам доста хора в твойто положение и съществуването на дете определено не е проблем. Може би е било преди 20-30 години.

2. Намери си добър фризьор и го обсъди с него. Зависи и каква е косата ти, какво искаш да постигнеш. Купи си продуктите от него. По-скъпи са, но си заслужава. Това, дето го говориш, ми звучи като градска легенда. Ако нямаш свестен фризьор, мога да ти пратя телефон на лични.

3. Общи интереси и занимания, записване на курсове, спорт, форуми, онлай игри даже, ми се струват по-добър вариант от сайтове за намиране на секс. Покрай детето човек наистина може да срещне себеподобни, няма нищо лошо в това, ако я водиш на разни места. Лесно се започват разговори за децата, а и няма нужда да се обясняваш, че имаш дете - то се вижда. Мисля, че жените наистина харесват мъже, които изглеждат (и са) добри бащи.
Ако ще ползваш сайт, поне избери такива за запознанства, а не такива като gepime. Не вярвам там някой да търси сериозна връзка. Конкретен сайт не мога да препоръчам, не ги знам.

Успех! Нищо ти няма, в съвсем подходяща възраст си, просто избирай по-добре този път. Не е лошо и да не бързаш с обвързване, да си сигурен, че си срещнал някой с твоето светоусещане и идеи за живота и семейството. Не е лошо да има и любов Simple Smile На твое място бих излизала на срещи с различни хора дълго време. И един съвет, дето не си ми искал. Запознавай дъщеря си само с жена, с която си излизал вече 6 месеца или година и нещата изглеждат наистина сериозни. Междувременно се забавлявай повече Simple Smile

# 44
За детето-важно е жената да знае възможно най-рано за съществуването му.Така се спестява време и емоции,ако евентуално то е пречка за нея.Предполагам,и ти би искал да знаеш,ако жената,с която се срещаш или харесваш,има детенце.Ще има жени,които ще се отдръпват и такива,които ще продължат контакта си с теб/и все пак с част от тях на по-късен етап може да възникнат проблеми относно детето/ .Бъди готов и за двете положения!
За косата-гелове,лак,пяна-всичко става.От тях може да се стигне до косопад при алергия,прекомерната им употреба и недобро почистване,стига се до екземи и оголване на участъци от главата.При умерено и разумно ползване те не са вредни.
Запознанствата се случват навсякъде,стига вече да си готов за нови връзки.Сайтовете за запознанства са опция,можеш да се регистрираш в Елмаз,Сладур,Сибир и .т.н.,но е добре да не очакваш много от запознанствата там.Естествено,не е невъзможно да срещнеш любовта,но имай едно наум и не възлагай много надежди,очаквания,еле пък чувства към когото и да било,докато не се осъществи контакта наживо.
Ще срещнеш любовта,но не се отчайвай,ако не стане веднага или изживееш някакви разочарования.От всяко нещо можеш да извлечеш важните изводи за себе си и да продължиш напред!  Peace

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 10:57 от pakost

Общи условия

Активация на акаунт