Жени дайте ми малко съвети.

• 4 962
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
Нееее...не издържам вече...не мога повече... ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy Тука некой мине и пусне плувката и се яват безброй каракудки да лигават кукичката...

Соте,кажим да знаят бе,Соте  chef
Peace
И аз така скромничко да се наредя с две вдигнати пръстчета!  Peace

# 46
Не съм жена, както иска автора, но...
Четох ти и другата тема, която си пуснал, а ми и от двете ти теми, като от гейзер извират мрънкане и мънкане.
1. С мрънкане, какво очакваш да получиш, любов от съжаление ли? Не става, такава любов получават жените, обикновенно обвързаните. За това се стегни, ако искаш мрънкай на ум, макар и там да е добре да спреш, иначе нищо няма да получиш.
2.
Жена която да ме посрещне и да прегърна, да си споделим за деня и проблемите,
Явно не си си взел голяма поука, за някои неща. Жена ти сега излизала. Какво ви е пречило преди да го правите? Имате баба и дядо под ръка.
Като гледам, какво предлагаш, ако намериш жена скоро, рискуваш отново да си тук след 3-4 години със същите проблеми. За това или си промени някои приоритети или с това, което предлагаш, по-добре си намери жена от Диарбекир!
3. Спри да обвиняваш жена си за случилото се! Вероятно, нейна постъпка е била повода да приключите. Но за причините даваш ли си сметка? Все пак сте пътували заедно във влак, който се е претоварил от причини, а когато сте стигнали на гара "Повод", тя е слязла първа. Тук не твърдя, че съм абсолютно прав.
4. Пред една нова връзка не изпадай в крайности, ако коментираш бившата си жена.
Ако я изкарваш прекалено черна, виновна и отвратителна, новия човек винаги може да си изгради едно на ум за бъдещето с теб, другото пак опира до съжалението.
Също, не я възхвалявай прекалено (съмнямам, че ще го правиш), но не я описвай като слънце, защото звездите през деня не греят.

Не исках да те обиждам или засягам, но аз така виждам нещата.

# 47
  • Пловдив
Съгласявам се на 100% с предходния пост, което ми спестява писането  Hug. Случи ми се да срещна мъж с поведението, което описва автора на темата...  Stop Жалка картина. Промени си поведението или пак ще се срещем тук, както беше писал някой по-горе. Peace

# 48
Това е тема достойна за Клюкарника! Mr. Green

Към автора: Не разбирам, тук ли смяташ да намериш отговора, как да сложиш живота си в ред?!? Ако ДА, то тогава мога от сега да прогнозирам пълният ти крах. Tired
А иначе, това, че си с дете- какво те притеснява, това по-малко мъж ли те прави или какво?!? Whistling
Външният вид понякога / ако не и винаги/ отразява душевността ни. Иде реч за това, че трябва първо да сложиш в ред мислите и чувствата си, пък външността сама ще нагоди по вътрешното ти излъчване /е, и с малко повече грижи все пак/. Sunglasses
Съвет като жена не мога да ти дам, защото темата е поставена като от пубертет
не знаеш как да подходи към гаджето, което отдавна му харесва. Не звучи сериозно, а направо детско. Съжалявам за крайното изказване , но начина по който си поставил питанията си не звучат сериозно, поне не достатъчно. Tired Crossing Arms
П.П. Не разбрах само от половин година ли си сам или скоро си се развел?!? Ако ти е тежко от постъпката на жена ти , не виждам как тук ще намериш отговори на главоблъсканицата в която се намираш в даденият момент. Wink

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 09:24 от Fortune

# 49
И защо нападнахте човека?! Така по-велики и готини ли се чувствате? Въпросът ми е риторичен, не ми отговаряйте, моля.

# 50
Човече, наистина ти трябват повече контакти с жени Rolling Eyes Не чат, сайтове и т.н. Истински жени от плът и кръв, защото въпросите ти са, хм.. странни.
За прическата, моето лично мнение е - подстрижи се! Колкото по-късо, толкова по-добре. За мен е гнусно мъж да си маже косата с каквото и да е. Бих повърнала вместо да го пипам по косата Sick
За детето - казвай веднага като стане въпрос. Не като предупреждение, просто като факт. Това не е като да имаш цирей на задника - не е срамно, нито е за криене. Хора всякакви - някоя ще се отдръпне, някоя ще бъде по-силно привлечена.
Дерзай!

# 51
  • Талант на 2012,2013 г.
Човече, наистина ти трябват повече контакти с жени Rolling Eyes Не чат, сайтове и т.н. Истински жени от плът и кръв, защото въпросите ти са, хм.. странни.
За прическата, моето лично мнение е - подстрижи се! Колкото по-късо, толкова по-добре. За мен е гнусно мъж да си маже косата с каквото и да е. Бих повърнала вместо да го пипам по косата Sick
За детето - казвай веднага като стане въпрос. Не като предупреждение, просто като факт. Това не е като да имаш цирей на задника - не е срамно, нито е за криене. Хора всякакви - някоя ще се отдръпне, някоя ще бъде по-силно привлечена.
Дерзай!

Е, тЕ това е приказка!!! Много правилно написано, ама ОТ -  ДО! Подкрепям с две ръце!!! Peace

# 52
Сайтовете за запознанства ги зарежи - 99% фалшификати на това, което виждаш.
Косата - с гел или без, ако е тръгнала, ще си падне - не това е най-важното в човешките взаимоотношения. Както се казва, ако имаше лек, Брус Уилис щеше да е с коса, нали? Wink
Но най-важното - за детето - колкото по-рано, толкова по-добре. Не мисля, че детето ти е нещо, от което трябва да се срамуваш! Напротив!

# 53
  • София

Просто не искам да съм сам, винаги съм искал семейство. Жена която да ме посрещне и да прегърна, да си споделим за деня и проблемите, да си поиграем с детето. Когато почиваме да излезем някъде с детето в морската или някъде другаде да гледаме детето как се забавлява.

2pac, ти си мъж мечта! Повечето мъже търсят жена, която да ги посрещне и да им сервира питието и мезетата, а след това вечерята. Задължително да им подаде дистанционното на телевизора щом се разположат и набързо да натири децата в другата стая да не пречат на татко си.

Относно пяната за коса. Мои приятелки я ползват най-вече в случаите, когато им се е поомазнила и ги мързи да се изкъпят.
Като видя мъж с наклепана коса правя асоциания за нечистоплътност.

Има и изключения, но повечето жени харесваме чисти мъже или поне такива, които изглеждат изкъпани, с чисти и нови дрехи и обувки.

# 54
Аз си " взех" такъв мъж, с дете. Приех го от самото начало, както и то мен. Знаех за него от самото начало, също.Не трябва да те притеснява това, ако те обича, няма начин да не приеме част от теб.

За пяните са те посъветвали гледам,а със сайтове за запознанства нямам опит.

# 55
Цитат
а след това вечерята
  To само аз готвех и без това. Бившата правеше само мусака, защото това само можеше. А и готвенето ми е хоби. правя всичко от специялитети, тестяни до десерти.  Даже първата торта на малката аз я правих, защото ми доставя удоволствие да се занимавам.  А за косата забелязах че ако след като се изкъпя и я разроша малко и си стои така после цял ден, така че другото отпада. За излизането е ясно и действам вече, а на сайтовете знам че няма полза, ама те са за допълване, а не да залагам на тях.

# 56
  To само аз готвех и без това. Бившата правеше само мусака, защото това само можеше. А и готвенето ми е хоби. правя всичко от специялитети, тестяни до десерти.  Даже първата торта на малката аз я правих, защото ми доставя удоволствие да се занимавам. 
Е сега го закъса...... сега се превръщаш в мечта за всякя жена !!!! Laughing

# 57
  To само аз готвех и без това. Бившата правеше само мусака, защото това само можеше. А и готвенето ми е хоби. правя всичко от специялитети, тестяни до десерти.  Даже първата торта на малката аз я правих, защото ми доставя удоволствие да се занимавам. 
Е сега го закъса...... сега се превръщаш в мечта за всякя жена !!!! Laughing

Мъка просто... Laughing Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт