Лакове за нокти - тема 17

• 41 141
  • 709
  •   1
Отговори
# 360
Охх значи не е само при мен проблема с Форума  Mr. Green.

И мен ме е яд че не можах да дойда, но следващия път( дано бъде скоро  Embarassed).

Сега съм се наточила на 2 Флормарски, който не знам от къде ще намеря  newsm78. Кажете местонахождението на някое добре заредено магазинче в София  Mr. Green.
И съм се надъхала и на новия Ейвънски, червения. dollface ако скоро се снимаш ще покажеш ли на твойте нокти как седят лаковете  Praynig.

Охх този на Гош холограма и аз го гледах онзи ден в Бонжура, но нещо грам не се възприемам с холограми, много шарения нещо ми идва  Rolling Eyes.

# 361
  • София
Jana d' Ark в кой район ти е удобно горе долу,че в момента се сещам за няколко магазинчета

# 362
Еми аз съм от Дружба и ми е удобно от тук до центъра всичко  Mr. Green.

# 363
  • Belgium
Ето ги моите придобивки от вчера  Laughing

MAC не е от размяна, но си го получих вчера и за това е на снимката  Laughing

Направо съм влюбена в Illamasqua Untold и в мъничето на OPI Heart Eyes

http://media.snimka.bg/7492/021238745.jpg

# 364
  • София
Ох еми Дружбаа Laughing
На Иван асен прословутото магазинче с многото лакове,което е по-към румънското имаха голям избор от флормар долкото си спомням.
А на плиска или на окръжна беше някой казваше,че в подлеза имало няколко много добре заредни магазинчета,там няма ли?
Другото,за което се сещам е на НДК на спирката на рейсовете в посока орлов.Там обаче последно имаше много на КА и ГР,а за флормара не мога да се сетя.
В Гоце Делчев има едно магазинче,в което го има прословутия 21-ви номер,ама едва ли ще ти е много удобно там Laughing
Дано си ме разбрала,че хич ме няма в обясненията ooooh!

П.п. Лу,това червно на I... не мога да напиша името hahaha е много хубаво Heart Eyes
Кво ми става пък на мен,хем не се харесвам особено с червен лак,а все ги заглеждам Thinking

# 365
  • Belgium
Изключително добре зареден магазин с FlorMar, Moda, Golden Rose и други евтини марки има в Гео Милев. Но от Дружба това ще ти е далеч.

# 366
Ооо хич не ми е далече Гео Милев, далече ми е Люлин  hahaha.
Аз си се шматкам и си обикалям, няма проблеми  Joy.
Казвайте адреси  Praynig.

Розово цвете  Mr. Green на Плиска в подлеза няма за евтини мартки магазинче, виж за Окръжна има ама дори не се бях сетила за там  Blush. Ндк има ама малко на Флормар.
Ще ми кажеш ли къде се намира това магазинче на Иван Асен  Praynig.

# 367
  • София
Ахаха Люлин и на мен ми е на другия край на софия  hahaha
Значи на Иван асен и на Мизия горе долу се пада,почти на ъгъл е.До него има магазин за сладки/който си е на ъгъла точно/ и магазин за хранителни стоки.Ако пътуваш с градския можеш да слезнеш на полиграфическия комбинат и да се спуснеш,няма как да не го видиш.Не знам обаче в неделя дали работи.Отдавна не съм минавала от там,а като ходех на училище ще съм се подвизавала в неделя Grinning

Значи на окръжна са били магазинчетата.Някой ако е запознат с тях ще каже какво има,че аз мнооого рядко се подвизавам в този район Laughing

# 368
  • София
В подлеза на Плиска има ЕДИН магазин - парфюмерия и в него има лакове на КА - холограмни, обикновени, флуорисцентни и т.н. При това е доста добре зареден с тях. Има и някакви минита, но изобщо не съм гледала какви са.
Отделно от страната на кино Изток има едно магазинче за козметики евтино, но не знам какво предлагат. Със сигурност са все евтини марки.
На Плиска срещу спирката на 72 има едно зелено магазинче, където има Мода, Флор мар и не помня още какви марки, но няма голям избор от цветове.
Малко по - настрани има едно бяло магазинче, в което също има евтини лакове - различни.
Зад хотел Плиска в аптека Ясен (ул. Коста Лулчев) има Арт де Лотрек лакове - МНОГО добре зареден.
В Скай сити, което е след като се премине Шипченски проход, има доста добре зареден щанд на ГР, който е на 3 етаж.

В подлеза на Окръжна има МНОГО магазини с почти всички марки евтини лакове, но там не съм търсила нищо конкретно и не съм се заглеждала подробно.

Но Иван Асен 2 има няколко магазина за лакове. Има магазин Блик в началото съвсем, в който са много добре заредени с Pupa и BeYu. Не знам обаче дали има лимитираната колекция с 3-те лакчета.
По - нагоре като се върви всички магазинчета са с евтини лакове, но има и един, в който продават някакви доста старички (поне на вид) на Опи.

Това са моите познания за лакови магазини, но да си призная омръзнаха ми...
Предложете нещо ново...

# 369
  • София
Жана, магазинчето на Иван Асен не работи в неделя. В понеделник обаче имам път натам. Кажи ои лакове искаш и мога да ти ги взема или да проверя дали ги има за да не се разкарваш излишно. Или пък ако ще ходиш до там може да пием по кафе в района на мини лакова среща  Laughing

# 370
Дами, според вас как мога да направя ноктите си да изглеждат по-дълги, имайки предвид, че сега са изрязани прилежно до дъно като на пионерче на асамблея. Много страдам за маникюра си и искам апк да се лакирам с all access, но сигурно ще стои смешно  с безумните ми в момента нокти

# 371
По-тъмен лак и нанесен така, че да оставя неналакирани тънки ивички отстрани на нокътната плочка - да не стига до кожата лака.

# 372
  • Стара Загора
Аз скучая днес и си забърках това - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21240419.big

Имам молба към Бижу/Аризона, не помня коя от двете беше показала един червен лак на Пърфект от серията Кармен (ето го - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/nails.537579.21240686.big , а този същия ли е - http://img195.imageshack.us/i/imgp4645.jpg/ , че на нокти изглежда по-тъмен  Rolling Eyes ) Мотае ми се 34 номер из главата, но листчето, на което го записах не е при мен, а една приятелка знае къде продават лаковете и днес ще ходи да ми го взема.   bouquet

# 373
Момичета, нямам време да ви изчитам сега, но исках да ви питам - Пърфект 71 (или 74 беше  Thinking) ми заприлича малко на лилавия Шанел.. Някоя от вас има ли го, може ли да ми каже добижава ли се наистина до Шанел?

# 374
  • София
BlackHoleSun ,71 е лилавият,защото 74 е син.
Нямам го и не мога да кажа.

Аз да покажа какво си спретнах набързо за близките ден-два,докато ми дойде един много хубав лак на China Glaze,благодарение на mari6a Hug

http://media.snimka.bg/7493/021240884-big.jpg
http://media.snimka.bg/7493/021240887-big.jpg
Не е перфектно,защото какато казах е за малко само,колкото да не са ми 'голи' ноктите.

Не знам защо обаче снимка.бг винаги ми разваля цвета на този лак #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт