Лакове за нокти - тема 17

• 41 149
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък забравих да се похваля, че днес ми донесоха 2-та нови цвята лакове от Ейвън и много ми харесват. Едни такива коледно-брокатени.  Joy

Може ли снимка  ? Аз вдруги ден ще поръчвам Golden Twilight. Ама се чудя , хубав ли е ?

# 346
Аз пък забравих да се похваля, че днес ми донесоха 2-та нови цвята лакове от Ейвън и много ми харесват. Едни такива коледно-брокатени.  Joy

Може ли снимка  ? Аз вдруги ден ще поръчвам Golden Twilight. Ама се чудя , хубав ли е ?

Ето снимки, пускала съм ги в предишната тема, от нета са.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534699.msg16705723#msg16705723

# 347
  • София
Много готина среща  Crazy Всичи мацки бяха още по-готини и лъчезарни отколкото си ги представях. Отдавна не съм се хихосвала толкова  Laughing Мамо Зайке, мерси за организираното местенце   bouquet

А сега един въпрос - как мислите да се лакирате утре по случай Хелоуин? Някакви идеи? Аз май ще ходя на някакво парти с маски и се чудя какъв маникюр да си спретна  Rolling Eyes

ПП: Има няакъв проблем с темата - постоянно ми излиза, че няма нови отговори, а в действителност има   Thinking

# 348
Браво лакохолички Hug А аз съм много тъжна...лакирах се с all access и два часа по-късно първо ми се обели единия показалец на цяла люспа, а после си зачупих два нокъта. И сега съм без лак и с изрязани до дъно нокти, приличам на първолаче в ръцете Cry

# 349
новите ми придобивки  Crazy
http://bubankathereal.snimka.bg/fishing/cosmetics.506047.21233196.big
http://bubankathereal.snimka.bg/fishing/cosmetics.506047.21233199.big
зеленото от първия ред и розовото от третия /не е холограмно макар, че изглежда така/ са уникално ужасни цветове  Joy
странното зелено от средния ред май ще бъде "размяната на деня" - много интересен цвят, чакам с нетърпение да го видя на дневна светина  Sunglasses

за проблема с форума, при всички е:
Писала съм на програмистите, но за жалост предвид почивните дни, предполагам, че ще могат да отстранят проблема едва в понеделник сутринта.

# 350
Адри,мисля,че с онази д......я е доста подходящо! Сега сериозно,ми нарисувай си тиквета!

# 351
Е, дами, разбрахме, че сте си прекарали супер на лаковата среща, а аз какво да кажа ... така ми се иска и аз да присъствам на такава среща, но тук с кой да се срещам ... около мен няма такива лакохолички  Crossing Arms Радвам се и благородно ви завиждам.

Адри невероятен "вестникарски" маникюр и аз ще пробвам тези дни

# 352
  • София
Адри,мисля,че с онази д......я е доста подходящо! Сега сериозно,ми нарисувай си тиквета!

Еййй, щи кажа аз д.....я  Laughing Тя ще е вървежна ако се маскирам като чистачка на тоалетни, а аз имам идея по-скоро за разголена развратна готик фенка  Laughing

# 353
  • Бургас
Пу, седя и позеленявам от завист Crossing Arms И не стига, че нямаше как да присъствам физически, ами и виртуално няма да мога да си представя, че съм била, щото документи и факти нагледни няма Tired

Днес съм пак на синьозелена вълна (като повечето пъти Mr. Green) с една разкшна Aura, която изглежда ту зелена, ту синя:

Другия път смятам да се пробвам с вестникарския маникюр, та да видим. Този, който видях тук много ми хареса, както и последните показани колекции Hug

# 354
Момичета, радвам се, че сте си прекарали толкова хубаво...лекичко завид Simple Smile
Аз да се похваля с двете нови придобивки

GOSH Lambada Heart Eyes  Другият е бял, но не чисто бял, а леко мръсено бял... Crazy

# 355
Е, дами, разбрахме, че сте си прекарали супер на лаковата среща, а аз какво да кажа ... така ми се иска и аз да присъствам на такава среща, но тук с кой да се срещам ... около мен няма такива лакохолички  Crossing Arms Радвам се и благородно ви завиждам.

Адри невероятен "вестникарски" маникюр и аз ще пробвам тези дни
Аз също съм от твоя град, макар и да не пиша, ви чета редовно  Peace
Поздравления за интересната среща  на софиянки Flutter

# 356
Много готина среща  Crazy Всичи мацки бяха още по-готини и лъчезарни отколкото си ги представях. Отдавна не съм се хихосвала толкова  Laughing Мамо Зайке, мерси за организираното местенце   bouquet

А сега един въпрос - как мислите да се лакирате утре по случай Хелоуин? Някакви идеи? Аз май ще ходя на някакво парти с маски и се чудя какъв маникюр да си спретна  Rolling Eyes

ПП: Има няакъв проблем с темата - постоянно ми излиза, че няма нови отговори, а в действителност има   Thinking

И аз това се чудя! Тъкмо разглеждам амазонските печати (жалко,че няма тиква-печатче,защото аз няма да се справя с рисуването) и BM13 е подхдящ за halloween.Ще си напечатам паячета;паяжинки и вещичката . Смятам обаче първо да си забъркам франкенполищ в оранжевата гама  Laughing

# 357
  • Стара Загора
Еех, защо не направихте поне една снимка на всички лакове, които присъстваха на срещата.  hahaha

Аз пък вчера си изрязох всички нокти, защото бяха сцепени и неможех да ги гледам.  Sad

# 358
Здравейте момичета! Hug
Благородно ви завиждам за срещичката. Като ви чета и аз се вълнувам и напълно разбирам липсата на снимков матрЯл.  hahaha Вие сте били обсебени от цветове и дрогирани от миризмата!  Joy Следващият път ще се постарая да се вкюча и аз. Аз съм фотоманка, така че няма начин да нямаме и снимово доказателство.  Naughty
А ето я и моята нова придобивка, която си бях поръчала още миналата седмица, но представете си ЗАБРАВИХ да отида да си взема!!! Shocked и добре че жената от мазагинчето ми я беше запазила, та сега й се любовам - ето я красотата - http://bekyb.snimka.bg/other/moite-nokti-i-lakove-2.545443.21238263 - моля не обръщайте внимане на мацаницата около красотата, бързах да снимам да се похваля, както обикновено и не съм почистена  Tired
Имам и други нови придобивки, които тези дни ще снимам и ще кача - едни лакчета от по левче на Мели, но много странни цветове. Разбира се аз също съм горд притежател на Флормар 21  hahaha, много ми харесва, но още не съм пробвала дали ми отива...

# 359
  • Стара Загора
Беки Б, честито.  Hug Този холограм още когато Пампита го показа ми хареса много, но на моите нокти как ли ще е?  Rolling Eyes Имам чувството, че няма да се възприема с него, много ми лъщи каче ли.  Laughing Аз току що си приброих лаковете, 100 броя.  ooooh! Като почнах да чета темата бях с 30.  #Crazy Чакам и още 3 броя, както и заздр. на Мавала и Орли Бондър.  Whistling Embarassed Плюс това подарих на майка ми 5 броя.  Laughing Но пак са си множко.  hahaha Както казва Адри, всички ми харесват и ми се свидят.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт