Лакове за нокти - тема 17

• 41 179
  • 709
  •   1
Отговори
# 330
  • София
dollface показаното от теб кафяво на снимката доста ми прилича на 101 на перфект Laughing

Ех ако бяхте сложили срещата за утре щях и да да се 'цопна',тъй като днес ми приключи фътъченото масло и утре ще си почиваме,а не както мислехме,че ще играем Crossing Arms Heart Eyes

# 331
dollface показаното от теб кафяво на снимката доста ми прилича на 101 на перфект Laughing

Аз имам и двата, но Перфект-а е кално-лилав, а този на Есенс е кално-сив и една идея по-светъл.

# 332
момичета, беше чудна среща  Heart Eyes
радвам се, че се видях с куп познати и че се запознах с още момичета!

седя и си гледам новите придобивки и чак не мога да повярвам с какви неща съм се сдобила  Crazy Mr. Green, но светлината беше лоша и ми е простено  Flutter
ще ги щракна след малко  Grinning

пп открихме лампите ... на тръгване  hahaha

ппп и понеже светът е малък /за спасенеието не знам от къде дебне  Whistling/, се оказа, че и с Над_таб също се познаваме от 15на години задочно /а може би и реално  Laughing/

харесах си и това-онова за купуване  Blush

# 333
  • USA, Steak State
Коя ли е била тази неочаквана гостенка...  smile3506

# 334
Приятелка наша, която не пише в този форум, но много я ценим. Heart Eyes

# 335
Здравейте и от мен,
смених си името за да е по- лесно. Срещата беше страхотна, много разтоварваща всички момичета са страхотни. Видяхте ли на бара един мъж как странно ни гледаше  Laughing  а ние като пчелички над торбите с лакове жужим ли, жужим. Всяка една беше дошла с надеждата да си ратовари торбичките, ама май не стана................
Мама Зайка голямо благодаря   bouquet аз лично с нетърпение чакам следващата среща.

# 336
  • Варна
Ах, радвам се, момичета, че сте си спретнали приятна среща и сте обгърнати от положителни емоции, но то няма как другояче да е  Hug

# 337
  • София
Майка Зайка специално ти благодаря за уютното място, в което ни заведе. Hug На моделите следващия път заплата. Wink
Ха заплата .. ти пък. Каква по- голяма награда от това да пробвам такива красоти лично.

седя и си гледам новите придобивки и чак не мога да повярвам с какви неща съм се сдобила  Crazy Mr. Green, но светлината беше лоша и ми е простено  Flutter
ще ги щракна след малко  Grinning

Ако някой от моите не ти харесва, ще добавям още Laughing

Коя ли е била тази неочаквана гостенка...  smile3506

Надявам се, следващия път да си ти Hug

# 338
седя и си гледам новите придобивки и чак не мога да повярвам с какви неща съм се сдобила  Crazy Mr. Green, но светлината беше лоша и ми е простено  Flutter
ще ги щракна след малко  Grinning

Ако някой от моите не ти харесва, ще добавям още Laughing

изобщо не помня от кого какво - нали се опитах един и същи лак да го разменя два пъти  hahaha

# 339
Няма ми мишката и докато го напиша този пост,направо откачих.А и лаковете си забравих  smile3511 newsm45, а можеше да се налакиркам сега и да се пофръцкам преди лягане! Но, срещата беше много готина,много ми беше драго да се запозная с момичетата и да видя пак,тези ,които познавам! Имам си много ,нови придобивки,за което благодаря на някои краса вици (за едните), за другите  на портмонето ми! Естествено, се влюбих ,може би несподелено, в една ZOya,която незнам как се казва и в още една и тя незнам как се казва.Над Таб и НоИр   Laughing, ще ми кажат. Ма, разкош, ма много съм доволна. Искам пак! Wink

Егаси, 3 нови отговора!Много съм бърза,явно!

# 340
Завърнахте се и почна да се пълни темата.  Simple Smile
Аз рядко пиша, ама чета всичко, страхотна темичка. Peace

# 341
Мило, къде ги забрави лаковете недей така?  Heart Eyes Hug

# 342
ОО,не не ,,,при майка ги забравих,нооо,твоето лакче предвидливо беше пуснато в дамското чанте, отделно! Wink Така,че пак ще намажа!

# 343
  • Belgium
Аз последна да се запиша на опашката - много весело изкарахме  Grinning

Майка Зайка, благодарности за предоставеното място за срещата и за моделските ти нокти  Hug

Аз уж щях да разтоваря, а дадох 4 лака и се върнах със 7 нови  hahaha

Тия дни ще ги снимам, много съм доволна. А кога ще ги пробвам идея нямам  Crazy

# 344
Аз пък забравих да се похваля, че днес ми донесоха 2-та нови цвята лакове от Ейвън и много ми харесват. Едни такива коледно-брокатени.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт