Лакове за нокти - тема 17

• 41 148
  • 709
  •   1
Отговори
# 375
Жана, магазинчето на Иван Асен не работи в неделя. В понеделник обаче имам път натам. Кажи ои лакове искаш и мога да ти ги взема или да проверя дали ги има за да не се разкарваш излишно. Или пък ако ще ходиш до там може да пием по кафе в района на мини лакова среща  Laughing

Аз днес няма да ходя до там, ще имам път до  Дъ Молл  Mr. Green. За утре незнам дали ще успея да смогна и до там да мина.
Много искам да си взема този лак http://emeraldsparkled.blogspot.com/2010/08/from-vault-polish-ev … turkish-girl.html и върху него да се опитам да си направя твоя весникарски маникюр  Heart Eyes.

Моля те провери дали го има Флормар 319 .
И другия който искам е 024 Flormar Selection.
Много ще ти бъда благодарна   bouquet.

И на мен ми се счупи един нокът и сега трябва всичко да ги махам, до дъно. И мисля да се лакирам с един Ейвънски лак червен със златни частички http://www.stephscloset.com/blog/gallery/id/3513/avon-golden-rose-nail-polish/ Grinning.

# 376
  • София
Ооо, да, срещата беше супер! Много са яки подобни срещи..! Mr. Green

Лу, искам да го видя Untold като си го сложиш...! Praynig Mr. Green

Ето част от новите ми придобивки:

Само лилавия не е мой, ама нямах търпение да го пробвам... Blush

Момичета, благодаря на всички за чудесната среща и за новите ми придобивки! Heart Eyes

# 377
Noir кое е това хубаво червено, на палеца?

# 378
  • София
Noir кое е това хубаво червено, на палеца?

Това е Bell 419, който имам благодарение на Бубс!  Hug  bouquet

# 379
  • Стара Загора
Ауу, Ноир... този Бел да не би да има едни цикламени частици в него? Че аз го търсих понеже ми хареса от тук, но нямаше.  Sad

# 380
А знаете ли хубави разтворители за нокти и изобщо продават ли се такива в България или ще трябва да се поръчва по ebay.  Rolling Eyes

# 381
# 382
  • София
Ааа аз супер лесно го направих,дори не съм се старала да са прави линиите,както се и вижда,ама много сладко стана.Дори можеше още един цвят да сложа Rolling Eyes

# 383
мисля да се издокарам днес с холограмното сиво на КА най-накрая Wink (pink flower -  Hug)
някой ден трябва да пробвам и аз вестникарския маникюр, ама да видим кога ще е...

# 384
  • София
мисля да се издокарам днес с холограмното сиво на КА най-накрая Wink (pink flower -  Hug)

Hug
Много благодаря за хубавото топ-че,днес го пробвах съм много доволна от това колко бързо изсъхна и въобще не си развалих маникюра Heart Eyes
Дано и като трайност е също толкова добър Party

# 385
BlackHoleSun ,71 е лилавият,защото 74 е син.
Нямам го и не мога да кажа.

Аз да покажа какво си спретнах набързо за близките ден-два,докато ми дойде един много хубав лак на China Glaze,благодарение на mari6a Hug

http://media.snimka.bg/7493/021240884-big.jpg
http://media.snimka.bg/7493/021240887-big.jpg
Не е перфектно,защото какато казах е за малко само,колкото да не са ми 'голи' ноктите.

Не знам защо обаче снимка.бг винаги ми разваля цвета на този лак #Cussing out
Може ли марка и номер на оранжевеещия лак на палеца, под червения?
  bouquet

# 386
  • София
Ауу, Ноир... този Бел да не би да има едни цикламени частици в него? Че аз го търсих понеже ми хареса от тук, но нямаше.  Sad

Ивче, не, чисто червено си е, без никакви частички...

# 387
# 388
  • София
Жана, ще погледна утре и ще ти пиша ЛС ако ги има.
Този 024 какъв цвят е? По-лесно ще ми е да го намеря ако знам цвета. Първият е много хубав. И аз го загледах в блога, но пише, че му трябват 3 слоя, а аз хич не си падам по такива лакове  Rolling Eyes

# 389
Направих си най-сетне маникюра, който исках. Grinning Скапах се, от два дена се занимавам с него - па пилих, па купувах лакове... пфф. Но съм доволна.
Обаче докато се натуткам и се стъмни, а светкавицата променя екстремно цветовете и не исках с нея, та само тези два кадъра са що-годе фокусирани /и максимално смалени, за да не се мажат допълнително/.

Това червено, от снимката на Аризона е 24 Флормар Селекшън  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт