Лакове за нокти - тема 17

• 40 604
  • 709
  •   1
Отговори
# 690

Да, Ивче, разбира се! Лака е на Белл №323 - http://svetla81.snimka.bg/hobby/nails.527220.21003403, само че трудно може да се снима реалния цвят в шишето. Много хубав лак, лесно се нанася, трябват му 2 слоя

# 691
# 692
  • София
Много яко, аз също:

Ще го пробвам, колко време ще издържи.

# 693
Много яко, аз също:

Ще го пробвам, колко време ще издържи.

Суууупер е! Аз май много ще има да си играя с този лак, много ми харесва как се нанася гланциран и постепенно става мат. Laughing
И съм много приятно изненадана от цената, те нормалните им лакове са 6,50. А широката четка е супер удобна, да не става на линии лакът.

# 694
Аз също минах през магазинчето на Иван Асен сутринта. За себе си нищо не избрах, но обещах на  Жана д'Арк да погледна за два лака на Флормар. От двата имаше само 024. В другия магазин на същата улица също имат Флормар, но нямаше нито един от двата. От там си взех 660 на КА. Много хубаво тъмно червено, но на нокти седи малко по-светло отколкото в шишето. Все па обаче е много красив цвят  Heart Eyes

Много ти благодаря   bouquet.
Тези дни ще взема да мина, дано само не е свършил.
От няколко дни обикалям всевъзможни магазинчета и нищоооо този Флормар 319 го няма никъде и това си е  Sad.

Тъй като съм си наумила да си купя точно тези два лака, нещо нищо друго не ми грабва окото и само гледам и гледам и нищооо. Някакво ми е едно летаргично и всички лакове са ми едни и същи и нищо не ме грабва...явно и аз съм на лакова диета, без да съм го искала.

Много ми харесват и белия и черния мат, ама грам пък да не ми отива черно Sad....ама белия само да намеря Флормар 319 и ще се намацам матово  Mr. Green.

Маякуб честито, да покажеш снимки как ти седи  Hug.

# 695
http://4.bp.blogspot.com/_iN1KlFCzdb4/TEdVwxGHg8I/AAAAAAAAALs/IF … EMU/s1600/003.JPG
Искам този лак. Heart Eyes Но май не съм го виждала. Rolling Eyes

# 696

За някоя от писалките момичетата бяха казaли,че трябвало да си натисне писеца върху нещо твърдо и да се изпомпа като чели от течността вътре.
п.п. не знам защо ама и двата ти линка са ми еднакви Rolling Eyes

Ще пробвам Simple Smile 
За линковете незнам защо така са излязли, за втория имах предвид писалката коректор за погрешно нанесен лак, но както и да е, сигурно и тя е същата работа.

# 697
Момичета, в лакова депресия съм-минах през няколко много заредени магазина и...нищо. За всеки цвят си казвам ``Вече имам нещо подобно, защо да харча пари``. Не знам дали да се радвам или не Laughing Момичетата, които ползват топа на Римел могат ли да кажат как е след баня с гореща вода, ако не се изпича както Есънс май ще сменям, че онзи по някаква причина ми се оцвети целия в синьо след едно лакиране  Confused Между другото, лакът ми на Ейвън издържа вече 4-ти ден Shocked Дали е защото съм с изрязани до дъно нокти?

# 698
  • Belgium
икка много се радвам, че ти хареса ФлорМар 21  Laughing

Ако ти се занимава пусни някоя снимчица с него  Wink

Аз сложих Untold на Illumasqua върху тъмночервена основа  Heart Eyes

Като снимам ще го пусна специално за Noir  Grinning

# 699
  • София

Ууу, чакам! Grinning

Аз пък снимах този дето ти го обещах:

# 700
  • Belgium
Е, жесток е  Crazy

И с тези нокти  Heart Eyes

Нямам търпение да дойде моята бройка  Whistling

# 701
Момичета, в лакова депресия съм-минах през няколко много заредени магазина и...нищо. За всеки цвят си казвам ``Вече имам нещо подобно, защо да харча пари``. Не знам дали да се радвам или не Laughing Момичетата, които ползват топа на Римел могат ли да кажат как е след баня с гореща вода, ако не се изпича както Есънс май ще сменям, че онзи по някаква причина ми се оцвети целия в синьо след едно лакиране  Confused Между другото, лакът ми на Ейвън издържа вече 4-ти ден Shocked Дали е защото съм с изрязани до дъно нокти?

Аз сега си взех душ с гореща вода и си е перфектен, а го сложих преди 2 часа.

Ууу, чакам! Grinning

Аз пък снимах този дето ти го обещах:

На твоите нокти е разкошен! Heart Eyes

# 702
  • София
На мен мата на Есенс също не ми се изпича, а се къпя с вряла вода и съдовете мия с такава.

Между другото, лакът ми на Ейвън издържа вече 4-ти ден Shocked Дали е защото съм с изрязани до дъно нокти?
И аз май имам подобни наблюдения, преди като бях с по-къси (не че сега са много дълги) съм издържала с един лак по седмица, а сега на 3 ден и връхчетата ми са поизтъркани.

# 703
Аууу - Noir - на живо е много, много по-хубав, наситен и прекрасен  Heart Eyes тук определено светкавицата ( или светлината) е променила цвета Thinking

# 704
Страхотно е! Точно такова тъмно червено искам, предложения Simple Smile

И действително лаковете на Avon май наистина ще се окажат много трайни Grinning  С основа Loreal и топа на Maybelline вече втори ден не е мръднал, а на мен мнооого малко ми издържат лаковете обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт