Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 640
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Бебешондел, за споделиш за възглавницата как е, че ако не за кърмене, поне за спане и гушкане да става Simple Smile

Аз съм си харесала тази- http://www.spelta.biz/mothers_moon.php
Но разликата между 5 и 65 лв...  Mr. Green
А и материалите на едната и другата...дали са сравними изобщо  newsm78

# 211
Адис, аз съм ходила на ФМ във Фемина при д-р Врагалева, за нея мисля, че може да си запишеш час за след седмица, доволна съм и от нея, прегледа е много обстоен, даже по-обстоен от при Томова. Единствено да знаеш, че с диск е 100 лв, а без диск 70, но пак ти дава няколко снимки и обикновено часовете имат закъснение и се чака около час.

# 212
Измислихте ли окончателно имена на бебчетата? Аз се лутам, то и с мъжките е по-ограничен избора, Имам чувството,че с името определям живота на бебето,много ми е тежко и трудно. Бях си харесала две имена, едното го задрасках, другото.... се чудя. Имам някои изисквания за буквите в името и....да беше момиченце, толкова хубави и звучни и нежни имена има, за момченце ...все съдържат буквата о, или завършват на мир, слав, дар.....оф  ooooh! ако я карам така, ще пускам анкета след време

Кажете за Бебемания? заслужава ли си човек да отиде и да купи нещо?

# 213
  • София, Лагера
Здравейте, девойки!
Аз се появявам за малко, колкото да се отчета. Вчера бях на док при този, при когото ще раждам (ух какъв ми е сладък!  Embarassed) . Не ме гледа на ехограф, че миналата седмица ме гледа една приятелка, а другата ще ме преглежда и моя лекар, който си ми следи бременността. А не искам да се облъчвам много. Мериха ми тонове - всичко е наред с бебо. Нещо параноясвам, че ще родя много бързо...  Confused Поне се отказах от присъствието на таткото. Аз не държах толкова да стои при мен да гледа сеир, колкото да ми прави компания да не ми е скучно. Но се оказа, че няма да съм сама, при мен в предродилна ще бъде и док, така че нямам нужда от друг  Wink

Иначе тази седмица ми се стори безкрайна... имам още 2 (надяваме се по-приятни) и - майчинствооооо! Crazy

Чопи, ако това ще те успокои, подозирам, че до влизането ми в болница и ние няма да имаме име  Flutter... но мен това ме устройва  Mr. Green

# 214
Ноеми, мен не ме устройва да нямаме име за бебо до раждането. Представям си следната ситуация- почват ми контракции, отиваме в болницата, и вместо да мисля за напъни, за болки и за бебето и мен като цяло, ще тръгнем с моя да спорим и буквално да се караме за името. Не искам да раждам бебето в стресова ситуация, то самото раждане е един вид стрес, но допълнително да го товаря ....стига вече. два месеца горкото ми бебе...какво ли не преживя/х/

# 215
  • София
Simple Smile Чопи, и ние сме до никъде с името, но пък няма да останат безименни. А и човекът прави името, както и да ги наречем, после няма и да се сещаме за дилемите и трилемите... Не се стресирай излишно.

# 216
Ноеми, ехографът НЕ облъчва . Този апарат работи с ултразвук... Ултразвукът е звук с честота на вълната над 20 000 херца и ние хората не можем да го чуваме. Обаче прилепите, кучетата и някои други бозайници го чуват... Това по никакъв начин не вреди на живия организъм...
В крайна сметка, това е ултразвук, а не рентгеново или някакво друго лъчение с висока честота.       Peace
Гледайте се спокойно колкото си искате.

Ние името сме го измислили отдавна и е решено.

# 217
Днес по рано не можах да сколасам да пиша. Laughing

Нощни очи благодаря за рецептата. Ще я пробвам утре. Звучи ми вкусно.

Бебешондел, честито ви прохождане. Hug

Утре ще ходя на лекцията на Ла лече.

Бубе, сигурно е вирус.

Днес съм кратка, дано утре имам муза да пиша повече.

# 218
  • София
Добро утро,мамчета Simple SmileПожелавам ви слънчев и щастлив уикенд Simple Smile

# 219
Цитат
Собственик на апартамент получава писмо от ВиК,
че не е платил навреме сметка...та за вода.....и т.н.
Той отговаря със следното писмо:
"Уважеми, господине! Само за ваше сведение,
всеки месец, когато получа всички сметки по
апартамента, аз ги поставям на едно място,
старателно ги разбърквам, изтеглям три от тях
и ги плащам. Ако си позволите още веднъж, да ми
изпратите такова заплашително писмо, с подобен
рязък тон, то сметката на Вашата фирма ще бъде
окончателно изключена от лотарията."
newsm62 smile3501 smile3532

# 220
Днес и аз малко да се оплача взех си кръвните изследвания.
Хемоглобина ми от 112 е станал на 104.Той толкова не ме притеснява но Левкоцитите ми са се повишили 21 от референт ни стойност 3.5-10.5.Аз се чувствам добре нямам температура нито хрема.Ако някой е по запознат те пречат ли на бебето?
Моите последни кръвни изследвания бяха странни, доста повишени левкоцити, понижени лимфоцити, а докторката нищо не каза, само за хемоглобина желязо ми изписа. Та това ме навежда на мисълта, че не е нещо особено.

Аз още на първите изследвания преди време, които ми правиха, питах лекарката за левкоцитите, защото и моите бяха завишени. Тя ми каза, че за бременни до 120 референтна стойност е нормално. И като цяло границите на стойностите при бременност били различни. Така че споко, момичета! Щом докторите нищо не са ви казали, всичко е ОК  Peace

# 221
Лелеее, много пишете, направо свят ми се зави, а не съм чела само 2-3 дена. Добре се развивате всички виждам   Simple Smile

Медунке аз бях онази, която беше най-нестабилна на топката и се кискаше като луда, а как ми идваше повече отвътрее  Joy , мен много ме избива на смях, чак не мога да се спра някой път. Хормоните си играят с мен жестоко... , днес пък съм страшно избухлива..., луда работа.

Общо взето киселини, богата палитра от настроения, безброй ритници (с какво съм ги заслужилааа  Laughing ), ненормално вариране на килограми ту нагоре, ту надолу (сигурно е от течностите).
Христиана, радвам се, че се разпознахме!!! Ще се видим пак скоро на лекцията в Девата.  Hug

# 222
  • София
Добро утро, Чародейки Simple Smile

Слагам закуската, че рядко ставам толкова рано  Wink

Приятен ден на всички, връщам се да ви чета   bouquet

# 223
Ноеми, мен не ме устройва да нямаме име за бебо до раждането. Представям си следната ситуация- почват ми контракции, отиваме в болницата, и вместо да мисля за напъни, за болки и за бебето и мен като цяло, ще тръгнем с моя да спорим и буквално да се караме за името. Не искам да раждам бебето в стресова ситуация, то самото раждане е един вид стрес, но допълнително да го товаря ....стига вече. два месеца горкото ми бебе...какво ли не преживя/х/
Chopi, аз съм сигурна, че последната ти мисъл, когато те хванат родилните болки, ще е за името на бебето.  Joy Некръстено бебе до момента не е останало, пък и Безименен е хубаво име - не съдържа нито ...мир, нито ...дар, нито ...слав.  Joy Шегувам се!!! Сигурна съм, че ще успеете да стигнете до единодушие с мъжа ти преди раждането и по време на този важен момент ще си поне с една грижа по-малко  Peace

# 224
 Добро утро и благодарности за закуската и кафето!
Cherry - благодаря, ще се обадя днес, а като мине прегледа ще пиша.
Chopi -  и ние не сме измислили име, но и на сина ми името го решихме окончателно, на следващия ден след като се роди. А пък, когато тръгнеш да раждаш, повярвай ми, че последно за името ще мислите и ти и мъжът ти, като се има предвит мъжете какви са паники...
 Пожелавам ви един наистина хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт