Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 641
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Миимаа  Hug, лягай почивай и положително мислене, домакинството няма да избяга. Радвам се, че вече си добре и дано никого повече не се плашиш така

# 181
4 пъти на ден посмъртно не ми се събират, по-скоро 2  Rolling Eyes, а вода не пия много. Значи увеличавам яденето (трудно но ще пробвам) и водата...
МииМаа, почивай с повече Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 12:24 от BebEshOnDeL

# 182
За всички от Пловдив, които имат въпроси относно кърменето искам да дам информация за срещата на Ла Лече Лига утре в 10.30 в книжарница Хеликон срещу стълбите на Каменица.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466782.new#new
Колкото и маловажен да ви се струва въпроса, може да се окаже, че е съществен за кърменето на вашето бебе, а на тези срещи наистина човек може да получи полезни отговори. Казвам го от личен опит. Всяка бъдеща или настояща мама е добре дошла.

# 183
Ви, аз лично нямам идея за опашките в КАТ, а сигурно имат тел. на който да питаш дали да се запишеш предварително.
МииМаа, стига си домакинствала, лягай, почивай, сега е най-важно вие с бебчо да сте добре.

# 184
  • ул. "Мечтание"
МииМаа, почивай и дано всичко да е наред!  Praynig

# 185
Здравейте коремчета
Днес и аз малко да се оплача взех си кръвните изследвания.
Хемоглобина ми от 112 е станал на 104.Той толкова не ме притеснява но Левкоцитите ми са се повишили 21 от референт ни стойност 3.5-10.5.Аз се чувствам добре нямам температура нито хрема.Ако някой е по запознат те пречат ли на бебето?
МииМаа почивай си повече.

# 186
Да ви питам newsm78! По принцип пъпа ми е плитък и е почти наравно с кожата, и беше твърд на пипане.  Сега се изравни с нея (даже е леко изпъкнал отгоре),  омекна и когато се смея се издига нагоре и после прибира. Знам, че пъповете на бременните изпъкват, но да не е херния нещо. Вашите как са?

# 187
  • ул. "Мечтание"
Да ви питам newsm78! По принцип пъпа ми е плитък и е почти наравно с кожата, и беше твърд на пипане.  Сега се изравни с нея (даже е леко изпъкнал отгоре),  омекна и когато се смея се издига нагоре и после прибира. Знам, че пъповете на бременните изпъкват, но да не е херния нещо. Вашите как са?

И моя е като твоя. Много смешно изкача, когато се смея, кихам или кашлям!  Joy

Аз бягам по тъча от домакински задължения и събиране на багажа и чета разни вицове.

Този много ми хареса:

Цитат
Собственик на апартамент получава писмо от ВиК,
че не е платил навреме сметка...та за вода.....и т.н.
Той отговаря със следното писмо:
"Уважеми, господине! Само за ваше сведение,
всеки месец, когато получа всички сметки по
апартамента, аз ги поставям на едно място,
старателно ги разбърквам, изтеглям три от тях
и ги плащам. Ако си позволите още веднъж, да ми
изпратите такова заплашително писмо, с подобен
рязък тон, то сметката на Вашата фирма ще бъде
окончателно изключена от лотарията."
  Joy Joy Joy

# 188
О даа, със сигурност няма да се юркам. Голямата ми дъщеря направи първата си супа през живота си  Peace
Нощни, менюто за довечера е променено на пататник  Naughty
Леле, колко нови покупки има!!! Качила съм моите нови в албумчето, а се притеснявах, че прекалявам  Thinking
За килограмите да се отчета и аз. При мен явно ЕГН-то действа в добра посока Mr. Green , защото сега съм направо перфектна. Качила съм 5 кг, с предишните бременности бях с 20 отгоре  Crazy Бях малко напълняла преди да забременея - 56 кг, сега съм 61 (от тази сутрин).
Бебешондел Честити ходещи крачета!
И друго щях да пиша ама ...  Embarassed не помня

# 189
Днес и аз малко да се оплача взех си кръвните изследвания.
Хемоглобина ми от 112 е станал на 104.Той толкова не ме притеснява но Левкоцитите ми са се повишили 21 от референт ни стойност 3.5-10.5.Аз се чувствам добре нямам температура нито хрема.Ако някой е по запознат те пречат ли на бебето?
Моите последни кръвни изследвания бяха странни, доста повишени левкоцити, понижени лимфоцити, а докторката нищо не каза, само за хемоглобина желязо ми изписа. Та това ме навежда на мисълта, че не е нещо особено.

# 190
О даа, със сигурност няма да се юркам. Голямата ми дъщеря направи първата си супа през живота си  Peace
Нощни, менюто за довечера е променено на пататник  Naughty
Леле, колко нови покупки има!!! Качила съм моите нови в албумчето, а се притеснявах, че прекалявам  Thinking
За килограмите да се отчета и аз. При мен явно ЕГН-то действа в добра посока Mr. Green , защото сега съм направо перфектна. Качила съм 5 кг, с предишните бременности бях с 20 отгоре  Crazy Бях малко напълняла преди да забременея - 56 кг, сега съм 61 (от тази сутрин).
Бебешондел Честити ходещи крачета!
И друго щях да пиша ама ...  Embarassed не помня
Я кажи от МиС (или бяха от теско)как са блузките и панталончетата- лилавите? дебели ли са, че им се чудих оня ден. И първото розово якенце от къде е ?

# 191
  • София
За кръвните изследвания явно е нормално. И аз последният път имах доста флагчета H и L т.е. отклонения от нормативите. Левкоцитете ми бяха също високи 12 и нещо. Хемоглобина нисък 114. Другите параметри не ги знам за какво са и за това не съм ги запомнила. Ще питам док, когато отида на консултацията, но жената в лабораторията каза, че били ОК. Въпреки че само погледна листа, не знам как толко бързо прецени  Crazy

# 192
Моите левкоцити преди 2 седмици също бяха по-високи с няколко пункта и като попитах доки ,той ми каза ,че е нормално и да не гледам  описаните  граници,които са показани,защото те не били за бременни и е нормално при нас да има някои отклонения.Вече няколко момичета писаха ,че имат леко завишени левкоцити,така,че щом и докторите нищо не са ни казали ,значи че всичко е ок.

# 193
И аз да се разпиша за днес. Вече съм от групата на болните.
За килограмите-аз съм +7.
И аз ще ходя днес на Бебеманията. Дано да има нещо интересно. Ще пиша другата седмица. От 01.11. Ми пускат болничен и от 30 -45 дневния.
Лек ден на всички!!

# 194

Здравей!  Hug И моят е така! Не се притеснявай, не мисля че е херния.

Общи условия

Активация на акаунт