Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 613
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден и от мен,

Чопи, аз днес бях на Бебемания, оказа се, че е само изложение с рекламна цел и не може да се купува. Честно казано малко се разочаровах, очаквах да има повече неща, имаше повече шишета, помпи, залъгалки на Авент, Томи, Нук и разни други, аз мислех, че ще има повече колички, столчета за кола, бебешки стаи.  Колички и столчета имаше на 2-3 марки, а бебешки стаи само на една фирма. Нищо де, поне се разходих да видя какво е, но във всеки по-голям магазин има доста повече неща. Иначе даваха разни дребни рекламни неща като кремчета, шише на Авент, залъгалки.

Болните момичета да се оправят и да почиват повече.

Лек ден на всички!

# 241
Чери,радвам се,че сподели за Бебемания-та,тъй като и ние мислехме утре да се метнем до там,но при това положение ще си го спестим ходенето.Предпочитам в това хубаво време да съм на въздух.
Чопи,фрагментът е страхотен!
Приятна вечер на всички!

# 242
  • В две тъмни очички
Абе днес много скромно го караме  Laughing

# 243
Да бе голямо затишие Simple Smile

# 244
Mish страхотно попадение с тази песен   bouquet

Аз ходих да ме погледне лекаря ми и много се успокоих като разбрах, че бебо се развива добре. Вече е голям мъж - 1700 гр Simple Smile. Не знам защо си мислех, че трябва да е наддал повече, но според лекаря е в норма.

Момичета, кажете от кога трябва да започнат да записват тоновете на бебо. Лекаря ми каза, че още ми е рано, а май бях чела, че на някои от вас вече ги записват.

# 245
Радвам се, че ви е харесала песничката. Hug
За тоновете не знам тук никой дума не е казал. Казаха ми на 15 на консултация и после декември на 2 и толкова  Rolling Eyes

# 246
Ето това открих на първо четене:
http://www.naturalchild.org/research/yale_ultrasound.html

Имаше и една по-интересна статия, че можело това да бъде част от причините за аутизъм при децата. А въпросната статия ми я прати моя приятелка - майка на детенце с това заболяване  Cry

Благодаря за статията, интересно ми беше да я прочета.
Въпреки, че по някакви мои лаишки обяснения и логика има някои неща, които не са особено свързани, но няма да ви отегчавам.

# 247
и аз се надявам да не е точно така, че е малко стряскащо.....

# 248
Здравейте и от мен. Наистина днес всички са се посветели на други занимания.

Бебешондел, кутията ти е пълна, исках да ти благодаря за отговора.

# 249
Мале момичета преди 30 минути се събудих с силна режеща болка в ляво. Отвратително е. Пих един спазмалгон и взе да отшумява, но се попритесних и май утре сутрин ще звъна да питам доки. На някой случвало ли му се е нещо подобно? Болката беше силна режеща в ляво към левия яйчник, све едно нещо прищипано и се получи след като се изпишкаш.  newsm78 Дано отмине съвсем, че се притесних много.  Praynig

# 250
Mish, най-добре говори с лекаря си, за да си спокойна. Сигурно няма нищо сериозно - просто една от прелестите на бременността. Дано всичко е наред!  Praynig

# 251
Добро утро мами   bouquet

Миш  Praynig пише след като се чуеш с твоя Док за да сме спокойни че всичко е наред  Hug

Не знам как се качват снимки ...иначе ми беше мерак и на мен веднъж да сервирам закуската  Rolling Eyes

Днес е Halloween на мен този празник много ми харесва и си го отбелязвам, на който празнува HAPPY HALLOWEEN!!!

# 252
Добрютро момичета,

щото Jorjiana не можа, аз да ви почерпя с нещо от нейно име  Wink  

Аз тези дни бях в кофти настроение, само някакви ужасни новини чувах от всякъде #Crazy, но днес съм решила да го давам спокойно. Една позната била бременна и преди няколко дни разбрала, че плодът е мъртав от няколко седмици, а изродът лекар  #2gunfire при който ходела, не забелязал  #Crazy. Тя изпитвала някакъв дискомфорт, той и викал това е от червата и не я погледнал на ехограф. Дано не ви развалям настроението, не исках да пиша, но просто така ми дойде.

=Michelle относно тоновете на бебето, явно си е до лекар, защото на мен вече от преди две седмици почнаха да ми ги слушат.

# 253
  • В две тъмни очички
Добро утро девойки!
Inka- Толкова вкусни изглежда всичко и аз точа ли точа лигии,ама не мога да ям и да пия нищо поне още час,заради тъпите хапчета!
От 2-3 вечери насам започнах да усещам разтягането на таза. Доста болезнена работа....Ама няма как ще се търпи! Иначе малката лудетина ме има за боксова круша и ме съсипва от удари  hahaha
За сега толкова от мен , по късно ще намина пак

# 254
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Верно е затишие, но е нормално - при това хубаво време!
БенджиHug Аз не съм склонна да давам ухо на всяка статия, още повече нови разни теории, но пък в случая не беше наложително и наистина нямаше и смисъл да го правя  Wink

Инка, много гадно...  Cry тя не е ли усетила, че бебо не шава? Пък и, ако е била настоятелна, док може би е щял да я види на ехограф? Като си плаща...

Миш, и на мен от време на време ми се случват такива неща, но ако е еднократно явление, то си е от самата бременност.

Общи условия

Активация на акаунт