Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 637
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден и от мен!
Ние сме на гости при свеки в Г.О. и няма да имам много време да пиша, че не възпитано да вися на компа  Wink
За името - оставих на скъпия да даде предложения този път. За Тихомира аз предложих няколко варианта и той си избра. Да видим сега той какво ще измисли  Mr. Green

Това е за сега ... до кукане .... както казваха навремето в едно много гледано от мен предаване  Laughing

# 226
  • София, Лагера
Чопи, разбирам ситуацията ти и не е приятна наистина. При нас е различно - аз го ръчкам да говорим, той все отлага и накрая ще направя това, което аз съм решила. Спорове по време на раждане няма да има. Да се сърди на себе си, ако така стане, това го говорим от 7 месеца вече  ooooh!

Бенджи, ехографът не облъчва, но според някакви нови теории бебето може да чува звука и това да нанася травми на мозъка му. Ще я потърся и ще я пусна тук.

Хубав и слънчев ден на всички!  Hug

# 227
  • София, Лагера
Ето това открих на първо четене:
http://www.naturalchild.org/research/yale_ultrasound.html

Имаше и една по-интересна статия, че можело това да бъде част от причините за аутизъм при децата. А въпросната статия ми я прати моя приятелка - майка на детенце с това заболяване  Cry

# 228
  • София
Добро утро коремчета,
аз май се разболявам - събудих се с главоболие и запушен нос  Sad До колкото си спомням миналите по този път пиеха Осцилокопцимум, та мисля и аз да си взема.... друго не знам какво да пия  Sad Много ме е яд защото много се пазя - не ходя на работа, нямам много контакти с хора, обличам се добре.... къде съм го лепнала тоя вирус не знам  Confused

# 229
  • В две тъмни очички
Е, Днес добро утро и от мен!
Знаех си аз ,че не е грип! Явно е било нещо от някаква храна или ...не знам какво! Не ме и интересува, важното е ,че днес няма и помен от гадене (само леко главеоболие,но поносимо). Даже и апетит имам! Ама да не се хваля много де,че следобяда да не се тръшна наново!
bimbim Аз със Цитросепт-а се оправих за по-малко от 2 дена! Даже и мъжът ми пи профилактично заедно с мен и е много доволен! А за смучене си вземи Хексоралетен Н !

# 230
Добро утро!
Ние засега удържаме фронта. Дано скарлатината ни подмине Praynig
Приятен ден на всички  bouquet
Забравих да се похваля, че днес влизам в седми месец.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 11:06 от borianna

# 231
Добро Утро,
Благодаря за двете закуски Hug
Лори няма защо аз не съм довършила даже. Hug
Само да закуся и се връщам

# 232
Здравейте и хубав и слънчев уикенд и от мен.
Сетила съм се да ви питам, на какво програма и какви градуси перете бебешките дрешки?

# 233
  • София
аз още не съм започнала да пера, но гледам че на всички дрешки, които съм купила досега пише да се перат на 30 или 40 градуса

# 234
Момичета един поздрав за всички от мен с нещо любимо. Мисля, че всички сме такива   bouquet : http://www.youtube.com/watch?v=yDnvEp4FGSw

# 235
# 236
Привет момичета! Simple Smile
Много пак сте писали, сядам да наваксам с четенето и тогава може да се включа и аз ...

# 237
  • Велико Търново
Mish , много любимо! Благодаря за поздрава !

# 238
Бях забравила  за едни откази от една книга, та сега ги намерих. много ми харесва написаното, споделям с вас ....

А една жена с детенце на ръце продума:
   — Кажи ни нещо за Децата.
   А той й рече:
   — Вашите деца не са ваши чада.
   Те са синове и дъщери на копнежа на живота за живот.
   Идват чрез вас, но не са из вас.
   И макар да живеят с вас, не ви принадлежат.
   Можете да им отдадете любовта си, но не и мислите си, защото те имат свои мисли.
   Можете да им дадете подслон на телата им, но не и на душите им, защото душите им обитават къщата на бъдното, в която не можете да влезете дори насън.
   Можете да се стремите към тях, но не се мъчете да ги направите като себе си, защото животът не се връща назад, нито помни вчера.

# 239
  • в Надежда-та
mish Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт