Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 471
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Alluria, каква е причината да ти назначат повторно секцио? 

Нито докторката ми иска да рискува с вагинално раждане след секцио, нито пък аз. Може да се каже и така - докторката се презастрахова, а за мен е секцио по желание.  Peace

# 466

Нито докторката ми иска да рискува с вагинално раждане след секцио, нито пък аз. Може да се каже и така - докторката се презастрахова, а за мен е секцио по желание.  Peace

По взаимно съгласие, значи Grinning
Питам защото спомена, че ще раждаш в Токуда - моето секцио също беше там, но лекарят ми каза, че само по себе си не е основание за второ такова и сега, живот и здраве, ще се опитам да родя нормално. И понеже на теория всички в Токуда са поддръжници на естественото раждане, просто ми стана интересно дали при теб има някаква по-специална причина. Peace

# 467
Здравейте и от мен!

Честит рожден ден, Теодолинка! Да се сбъднат всички твои мечти! newsm59

Ние купихме сушилня Beko, Но ще питам за цената мъжа ми. Че мен ме няма хич в цените.

На моята свекърва и викам по име, на свекъра също. Преди 15 години, когато се оженихме имахме сериозен разговор. Те НАСТОЯВАХА да се обръщам с МАЙКО и ТАТКО към тях.  #2gunfire  Но..... аз съм ОВЕН и никой не може да ми казва какво да правя. Категорично им отказах, като им казах, че не са ми нито майко, нито татко , а и не заслужават.  smile3511

Какво още да кажа, днес си гледах краката. Толкова са надебелели и те. Чак малко се притесних. Crazy

Мила ,ако ни остане време може и по някой магазин да се врътнем. Wink

Ако не се обърне бебето, и се налага секцои ,ще искам да е на трети или пети.01., 3 дена преди термин. Дано да се обърне и всико да е наред. Praynig

# 468
  • София
кексче тъкмо днес се разрових и си намерих списъка от Алекс. Ще ги изброя нещата, макар, че в различните болници е различно
За мама:
нощница, комплект чаршафи, няколко чаршафа за еднократна употреба, чехли и чорапи, бикини, жилетка, хавлия, сапун, дамски превръзки за родилка, четка за коса, тоалетна хартия, паста за зъби (тоалетни принадлежности), шнола, прибори за хранене и чаша, мокри кърпички, gsm+ зарядно, лична карта, амбулаторен картон, 2 бр. термометри, книга, минерална вода и окове, помпа.
за бебето:
3 комплекта дрехи, памперси 10 бр, олио и сапунче, тампони за уши, биберон (по желание).

Има и за вкъщи ама то вече си зависи как ще му е пъпчето и жълтеницата: спирт 70%, лепенки за пъпче, антибиотично прахче за пъп, глюкоза, капки за колики, биберон, 2 шишета, клечки за уши.

Много ти благодаря за списъка, ще се разровя и за конкретен списък за Шейново,но все пак е добре да имам отправна точка  Mr. Green

# 469
Тази вечер сме на ЕРОТИЧЕН театър. Rolling Eyes

# 470
  • ул. "Мечтание"
Много ти благодаря за списъка, ще се разровя и за конкретен списък за Шейново,но все пак е добре да имам отправна точка  Mr. Green

Ето темата за Шейново: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424827.0;all
Ако го няма списъка, можеш направо да попиташ там, ще ти кажат. Peace

# 471
Антоанета да не би да е с Асен Блатешки? Grinning

# 472
Привет! Simple Smile
Чета, чета и все не се наканвам да пиша.
Alluria и аз мисля да раждам в Токуда- при др. Лазарова. И аз държа на вземането на стволови клетки, но вчера забравих да попитам докторката дали болницата работи с някоя банка и така. Ти имаш ли някаква идея по въпроса...

# 473
Кексче, жълтеницата НЕ минава с глюкоза  Peace , така, че спокойно може да ти отпадне от списъка.

# 474
  • София
lina74bg, в чакалнята пред кабинета всеки път гледам, че има листовки на Булген, затова предполагам, че със сигурност работят с тази банка. Всеки път се каня да питам дали работят и с други (засега друга банка ми е фаворит), но като вляза при лекарката и забравям да питам.  Embarassed

# 475
  • София
Много ти благодаря за списъка, ще се разровя и за конкретен списък за Шейново,но все пак е добре да имам отправна точка  Mr. Green

Ето темата за Шейново: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424827.0;all
Ако го няма списъка, можеш направо да попиташ там, ще ти кажат. Peace
http://www.sheynovo-ag.eu/

Ето това е за Шейново, първият път раждах там и сега пак.Нощница твоя и да искаш не дават, защото техните са стерилни, както и чаршафи и тем подобни.
Влез в "За вас пациенти, там е списъкът, не ми излезна линкът.

# 476
Честит рожден ден, Теодолинка!   party023 Пожелавам ти всичко най-най и един здрав и хубав бебок януари!!!

Antoaneta ще разказваш аз никога не съм ходила на такъв вид театър Blush

# 477
Здравейте и от мен. Гледам дойде време да говорим за списъци за родилно и т.н.
Аз съм до никъде с тези неща, но нали е по обективни причини. Иначе майка ми си купува по нещо за внучето, но несмее много без мен.
В реда на мисли за раждането искам да ви питам какво мислите за раждане след лежане цялата бременност. Четох, че почти задължително е секцио, но ми се иска да чуя и мнението Ви, като гледам повечето имате по-добър поглед над нецата с раждането.

# 478
  • Пловдив
http://www.sheynovo-ag.eu/
Ето това е за Шейново, първият път раждах там и сега пак.Нощница твоя и да искаш не дават, защото техните са стерилни, както и чаршафи и тем подобни.
Влез в "За вас пациенти, там е списъкът, не ми излезна линкът.
Зачетох се в ценоразписа и най отдолу видях това - РОДИТЕЛИ, КОИТО ОТКАЗВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ИМУНИЗАЦИИ НА

НОВОРОДЕНОТО  ЗАПЛАЩАТ  ЦЕНАТА  НА  КЛИНИЧНАТА ПЪТЕКА  Rolling Eyes

Аз не ги отказвам, но нали някой мами, казаха че неискат да слагат ваксините, та ми е любопитно във всички болници ли е така.

# 479
При хемороиди Йорданка Христова препоръча по ТВ да се слага на мястото бялото на лимона (това, което е между кората и самия плод).

Общи условия

Активация на акаунт