Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 495
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Агент, мислим еднакво по този въпрос  Peace

bimbim и аз бях с хрема 1 седмица. Преди два дни вече се оправих. Пиех чай от липа/лайка с мед и лимон и лимони с мед. А доки ми предписа едно мазило Пулмен Бебе (или нещо такова) за мазане. и се мазах няколко вечери.
- Пулмекс бебе  Peace

# 541
Здравейте!
Медунка,Нощни,как се чувствате след като пиете малиновите листа?Имате ли леки контракции,или засега е спокойно?Аз вчера ходих до билковата,но се отказах,и реших на следващата ЖК да си купя....
Темата са свекита е безкрайна наистина. LaughingАз съм щастливка в това отношение.Моите живеят далече в друг град.Идват два пъти годишно.Единия път зимата за РД на Стела и другия път лятото за да си направят моренце Sunglasses.Доволна съм,не ми помагат,не ми се бъркат,на туризъм го удраят хората.Съгласни са със всичко(или просто са незаинтересовани до n-степен)Не се обръщам към тях ни по име ни никак...То рядко се виждаме,че и да си говорим толкова.Подаръци пращат по пощата за внучка си-Едно колело за  първокласници,което ще цние още дълги години в килера ,един хеликоптер (от снакс с подарък)и една полицейска кола-също от снакс с подарък ooooh!...Явно не са разбрали,че внучето е от Ж-пол Laughing.Нищо. GrinningПо телефона иначе всеки ден се чуват със синчето и всеки ден си гукат и повтарят ще помагаме с каквото можем hahaha Joy Joy JoyВеселяци Joy

# 542
Бях на ЖК и не мога да повярвам, доктора видя бебето на ехографа. не го беше правил от месеци. е, казвам му когато съм ходила на частно и му показвам данните. Хубавото е,че ми даде болничен с вчерашна дата(иначе щях да си пускам неплатена), за първи път му е, преди ми е отказвал. ще почне да ми се издига в очите. ще пускам и обичайните изследвания, дано хемоглобина да ми е ок, че нали си спрях хаповете.

излезе ли ви линия негра? на мен още не, и не че давам зор, ама все се поглеждам.

и малко необичен въпрос към раждалите нормално- възвръща ли се предишното състояние на влагалището(по размер) след раждане? и ако да-кога? и мъжете ви усещат ли някава разлика,т.е. и според тях? Възрастта на жената има ли значение?

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 15:45 от chopi

# 543
  • ул. "Мечтание"
Медунка,Нощни,как се чувствате след като пиете малиновите листа?Имате ли леки контракции,или засега е спокойно?

Не, нямам такива ефекти. Доста добре си се чувствам. Може би ми влива енергия чая, знам ли, може и да си го внушавам, но се чувствам много ободрена след него.

# 544
и малко необичен въпрос към раждалите нормално- възвръща ли се предишното състояние на влагалището(по размер) след раждане? и ако да-кога?
Не съм мерила с точност, но не съм забелязала да има някаква разлика преди и след раждането.

# 545
Мале колко бързо пишем. Радвам се , че ви хареса закуската Hug
За главоболието и аз имам от време на време но минава.
Връщам се от личния, че тази сутрин ме болеше глезена и за жалост ми се е разширила вена. Нямам фамилно обременяване, нито до сега съм имала проблем с вените и преди Алекс и след него. Док каза, че било нормално и след бременността се оправяли изписа ми лиотон, но аг-то каза не настърган картоф и друго мазило изписа.
бубето честито за изпитите ти си нашата гордост  bouquet
бимбим за жалост хремата при бременни минава много по-бавно. настоятелно с коризалията и ако не помогне в краен случай биопарокс мен ме оправи за 4 дни след като коризалията не успя.
look_at_me звучи ужасно, важното че всичко се е разминало. Доста такива преживявания ни чакат. Предния път Алекс като го пратихме в Ямбол при баба ги е докарал до инфаркт. Стояли в гаража прабабата, свекъра и свекървата. Свекървата решила да бутне колата за да извади нещо от хладилника, свекъра бил на вратата към магазина, а бабата с Алекс решили да бутнати те колата. И като бутнали Алекс дум в шахтата , бабата изпищяла ни жива ни умряла, свекъра не помни как е преместил колата и е слязъл и 2 дни с кръвно 260 а  свекървата го помъкнала по снимки, невролози скенери. Слава богу нищо му няма  макар че е метър и 80. Добре че е паднал от страната където няма стълби и железа. На нас казаха като отидохме да с го вземем и мисля че е добре, че щях да  хукна веднага. Бе дявола винаги дебне.

# 546
  • София
и малко необичен въпрос към раждалите нормално- възвръща ли се предишното състояние на влагалището(по размер) след раждане? и ако да-кога?
Незнам дали всичко ми е точно както преди първото раждане,но съдейки по половите актове аз не намирам разлика в усещанията.Сега като забременях втория път и преди известно време д-рката ми гледа шийката за скъсяване и давах цитонамазка тя изкоментира,че всичко отдолу си ми е в идеално състояние,все едно не съм раждала,имах слад първото раждане 3-4 външни шева.

# 547
Здравейте, момичета,

Вие пишете и въобще не си поплювате Simple Smile
Аз вчера бях на ЖК, бебчо е добре, вече е 2100 и главично прилежащо. Много се бях затъжила за него, а като го гледахме си лапаше крачето Simple Smile
Гледам коментирате болки във влагалището. Аз имам вече втори ден, по-скоро пробождания, и слабините ме болят, като е по-силно изразено от ляво. А вчера бях на преглед и доки каза, че всичко изглежда нормално. Ама пък се притеснявам. Наистина много странно си усещам влагалището. Другия петък съм на преглед в Пловдив и живот и здраве ще видим какво ще каже и доктора там.

# 548
  • София
Здравейте и от мен!

bg desi, мерси за инфото за стволовите клетки в Токуда!  Hug

Адис, аз също не съм много наясно по въпроса, но ще споделям тук всичко, което науча по въпроса.

Аз също имам странни пробождания от време на време. Гледам да не ги мисля много много. Освен това въпреки редовното мазане, коремът ужасно ме сърби напоследък. Мажа се по 4-5 ден за да се поуспокои сърбежът. Май този път няма да се размине без стрии.  Confused А пъпът ми е изпъкнал и изглежда просто безобразно зле.  ooooh!

Главоболие и аз започнах да получавам от няколко седмици. Като ме захване от сутринта и не ме отпуска по цял ден. Със сигурност не е от кръвното и при мен. Може би заради недоспиване Thinking. Гледам да почивам повече и пия повече течности, но минава много трудно.

Дано да сте успели да се поразходите днес - навън просто е приказно!

bouquet

# 549
Искам да питам кои от вас са решили да раждат в Майчин дом и на кой лекар са се спряли?

Аз ще раждам там, моя Док е д-р Механджиев, той си ми следи бременността и си ми знае всички проблеми. Мисля че снуки и тя ще е там.

# 550
  • София
И аз за сега ще раждам в Майчин дом, но мисля да е без избор на лекар. Просто ми се струва странно ... Ако е планирано секцио ще си избера със сигурност, но аз съм за нормално, и за сега няма повод за секцио и ми се струва странно, ако тръгна да раждам през нощта да тръгна да звъня на доктори и акушерки. Ще си отида направо там при дежурния екип. Това ми е решението за сега, пък до януари има много време! Simple Smile

# 551
  • Варна
gali & presi, защо ще ти правят обременяване с глюкоза - имаш ли някакви показания за това изследване.
Аз имам проблеми с щитовидната жлеза- струма нодоза- и след раждането ще трябва да се оперирам/ още от сега ми треперят мартинките от страх/, но мойта ендо не ми е казвала, че трябва и други изследвания освен ТСХ-то и ФТ4.
Преди да забременея ми правиха гликиран хемоглобин и беше ок.
АГ-то ми ме изпрати при ендокринолог заради повишена кръвна захар/6.77/ и съмнение за диабет,дали гестационен или друг,ще се разбере в последствие.Иначе ендокриноложката ми обясни,че това изследване,което ще ми правят сега не е с глюкозата.След излизане на резултатите,ще се види дали е необходимо второ/с глюк./
Иначе и аз имам проблеми с щитовидната жлеза-хипотиреоидизъм/еб-ти думата/-щитовидна недостатъчност,но за това си пия хапченцата,а след като родя,ще видим/откриха ми я в началото на бременността и за това не могат да се направят всички изследвания-нямало да бъдат  достоверни.
Мерси,че поита spoko

# 552
 Party Театъра беше страхотен, с Балтешки е. Еротичното беше, че се събличаха по бельо за кратко... и имитираха секс накрая. Много ми хареса, но... 2 часа на този стол, хич не ми беше удобно. Няма как да мръднеш. И после ходихме в заведение, и там ми беше неудобно. Викам на моя мъж, то или трябва да вървя или да лежа иначе все ми е неудобно. Иначе нищо не ме боли, всичко ми е ок, но исе задъхвам като качвам стълби.

После пак ще пиша ,че пишем домашни с Ники.

# 553
Това с напипването на бебо е много сладко и аз вече мога да усетя къде има краче или ръчичка. Но като започне да ме рита по час и половина на едно и също място вече не ми е толкова забавно. И аз започвам да бутам отвън, а мъжа ми се кара, да не натискам детето и се заема той да я успокоява. Но като го порита и него достатъчно дълго се отказва и вика "Какво е това ритане бе".
На всички с хреми и болежки - бързо оправяне.
Аз тези дни съм на тема образоване за раждането - гледам клипчета и чета - ама аз нито чай пия, нито упражнения правя, нито масажи.

# 554
  • В две тъмни очички
Главоболие определено получавам когато съм гладна,но по време на бременността не се оставям гладна , така че не е от глад. От недоспиване....надали спя пообяд,а нощем3-4 часа се събират също. От синозит-да има вероятност, но само когато излизам на студено,а главоболието не е минавало от 2 седмици  ooooh! . А това дали е от врат или гръб, по - скоро обратното се получава, започне ли главоболието се появяват и други болки....

Общи условия

Активация на акаунт