Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 284
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • В две тъмни очички
Абе мами, да се раждат когато си решат дечицата  Mr. Green Да са ни живи и здрави само,а кога ще ги гущкаме си знаят само те  Mr. Green

# 61
Виждам, че обсъждате рожденни дни. Дъщеря ми е родена на 11.07. в разгара на лятото, познайте колко рожденни дни е имала до сега. Децата са във ваканция и кой да поканиш като няма деца. Имах съученичка родена на 31.12. и това беше чудесно извинение след 12ч. да зарежем семействата си и да отидем у тях да купонясваме  smile3508 newsm68 newsm44 .
А сега лека нощ от мен.

# 62
  • София
Здравейте тумбачета  Hug

На всички с новите покупки честито, всичко е страхотно  Simple Smile

Anabella и аз днес бях на отворените врати в Окръжна. Бях с мъжа ми, аз съм с черна коса, бях с едно черно палто, а той със спортно тъмно зелено яке  Laughing Мисля, че се сещам по снимката коя си  Peace Аз бях тази, която мърмореше за майката, която не си е хранила три дни бебето, че е изродка  Joy Ще се видим вече на софийската среща живи и здрави  Wink

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 00:03 от klechoo

# 63
Добро утро май аз днес е съм от най-късно лягащите и от  най-ранобудните. Алекс пак е с темература вече ми писна. Преди 10 дена беше болен на антибиотик, две седмици преди това пак беше болен и пак на антибиотик, вече не знам... От както спрях котешкия нокът и минах на витамините на Вижън не е спрял да боледува.  Sad А сутринта трябваше да отиде при баба в Ямбол за 20 дни за да могат мама и тати да си починат. Мама да лежи, а тати да работи ....  Weary И сега на всичкото отгоре се ококори и иска да става. Да ама мама си легна в 2 и в 5 хич не и е до ставане. Бебка и тя едно ритане се разрита ужас. Цялата къща на крак.

# 64
  • ул. "Мечтание"
Добро утро и от мен!

Миш, дано се оправи малкия по-бързо!  Praynig

Аз се събудих рано днес и станах с мъжа ми, че бях озверяла от глад!  Crazy Набързо опосках хладилника.  Joy

Хайде, закусчица и топли напитки!

Аз отивам да си доспивам! Flutter

# 65
  • София
Как ми се спи и на мееен  Blush morning  ама трябва да поработя и днес  atwork

Абе мами, да се раждат когато си решат дечицата  Mr. Green Да са ни живи и здрави само,а кога ще ги гущкаме си знаят само те  Mr. Green
    202uu

Нощни очи, благодаря за закуската!  Hug Да е жива и здрава малката госпожица!!!   bouquet

Нещо друго щях да пиша, ама забравих  Crazy Joy Joy

# 66
Ауууу, с тези закуски съвсем ще се освиня  Grinning Тъкмо реша да не закусвам, че не ми е гладно и някой сервира едни апетитни снимчици във форума, а после защо сме с + 15 кг.  Mr. Green

Mish
, дано бързо се оправите  Hug И ние имахме период, в който на Тихомира за 4 месеца и предписаха 5 пъти АБ. На края просто потърсих още едно мнение, на друг лекар, който ни оправи с хомеопатични лекарства. От тогава, да чукам на дърво, не сме пили никакъв АБ!

Тони, следващия път ще се обадя! Не може в тази голяаааама Варна, да не се засечем поне още веднъж случайно.  Laughing

# 67
Добро утро и от мен тумбачета!Отдавна не съм се включвала но покрай нас няма нищо ново.За килограмите съм +8 и на последната ЖК ми се скараха че надавам бързо та сега хапваме по малко сладко и тесо с бебка,ама тя милата си иска калорийте(все едни торти и едни сладкиши ми се дояждат направо е ужас #Crazy)На 5.11 сме на консултация и на детско кино та да висим колко сме наддали и двете Laughing.А тази събота и неделя с милото се разходихме за количка ......малееееее главата ми щеше да експлодира накрая от информация,уж бяхме харесали една  а сега вече са 4 не можем да решим и да се разберем.Лудницата при нас е пълна!Хайде момичета стойте на топло и пазете малките бебоци,до скоро!!!

# 68
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!
Благодаря за закуската, аз днес ще пия само кафенце  kaffeetrmker_2

Говорим си за рожденни дни и дати, то бебенцата не че ще ни питат  hahaha кога да се раждат!
Ние още не сме измислили име на нашето момиченце и постоянно оглеждам календара, че е пълно с празници и именни дни от края на декември до края на януари!
Питам ще кръщавате ли на светията, ако детето си дойде с името, или няма да ви притеснява да родите на Иванов ден и да кръстите Петър, примерно !?
 newsm78 newsm78 newsm78

# 69
Lady Guga ние сме си избрали две имаена- Белослава или  Божена и нямам намерение да се съобразяваме с празници,макар че то като си дойде с името е най-добре ама.....

# 70
  • ул. "Мечтание"
Питам ще кръщавате ли на светията, ако детето си дойде с името, или няма да ви притеснява да родите на Иванов ден и да кръстите Петър, примерно !? newsm78 newsm78 newsm78

Ако се роди на Ивановден със сигурност няма да е Иван (или Ивана) и ако е на Антоновден, няма да е Антон (или Антоанета)!  Wink Но иначе вярвам, че бебето си идва с името и ако така се случи, че е името на светията, в чийто ден се роди - бих го кръстила с удоволствие.

Мен ме мъчат зверски киселини тая сутрин.  Tired
И ми отиде доспиването. Само се ровя из форума и на всяка манджа мирудия съм.  ooooh!

Та се хванах и една тема отворих за варненска среща.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536900.0

# 71
  • София
И ние няма да се съобразяваме с празниците.  Peace А име конкретно не сме измислили, спряли сме се на няколко  Blush та сега напомних на таткото, че трябва вече да избираме  Crazy да няма изненади накрая  Mr. Green

# 72
Добро утро и от мен!
За името, вече сме го измислили Калина, и няма да се влияем от празниците.

# 73
Добро утро сладурани.
Относно раждането в края на годината-дъщеря ми е родена на на 25.12.(а терминът ми беше за 2.01.) Коледа( на мама Коледният подарък),на този ден аз имам имен ден и за цялото семейство е един голям празник.Вярно,че все тя е най-малката от набора си,но като наблюдавам другите деца от нейната групичка в детската градина тя се учи много от тях(къде на добри,къде на лоши неща).

Относно количката-ние ще ползваме старата количка от каката на Phil&Teds.Toва е уникална количка,особено за нашите разбити пътища и тротоари.А и към нея има допълнителна седалка  за друго детенце и ще я използвам когато е с нас.

# 74
  • Велико Търново
Добро утро, мацки!

Хапвайте, хапвайте вие кифлички, аз пък днес съм решила да не ям. Последните две нощи имах страшни киселини и нищо ни помогна. Заспивам единствено в седнало положение. Да ама като заспя и се катурна на една страна и киселините ме връхлитат със страшна сила. Така че днес, иска, или не, бебо е на диета, че да може майка му да се наспи!

Аз съм родена точно на 31.12. Ами какво да ви кажа, не е много хубаво. По-рано докато бях дете, Дядо Мраз раздаваше подаръците на Нова година и познайте дали не получавах "комбиниран" подарък и по двата повода. Сега пък, искам да изпразнувам рожденния си ден, събера някъде приятели, и като се почне от 12 на обяд в старата година, отиде до 12 наобяд в Новата, много по-натоварено иде отколкото обикновен рожден ден, затова не рядко и пропускам празника си. За сметка на това имам Акт за раждане на 31.12, и още един от 01.01 следващата година. Навремето акушерката казала на мама: Защо си го записала в старата година, няма да го оставяш детето изтърсак на набора, я дай да го запишем на 01,01 - и така, имам 2 акта за раждане. Още малко и мисля да вадя  тоя от 01.01, демек да се подмладя с една година  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт