Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за посещението на изложбата Бебеманиа 2010?
Какви са препоръките за прием на желязо и магнезий по време на бременност?
Как мога да видя снимките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за посещението на изложбата Бебеманиа 2010?
Мненията относно посещението на изложбата Бебеманиа 2010 варират. Някои майки смятат, че е било изключително информативно, тъй като им позволява да видят и сравнят различни продукти и марки на едно място. Въпреки това, други изразяват съмнения относно полезността на посещението, като посочват, че изложбите могат да бъдат претъпкани с хора и стоки, което може да бъде изтощително и объркващо.
-
Какви са препоръките за прием на желязо и магнезий по време на бременност?
-
Как мога да видя снимките във форума?
-
Как да кача снимки във форум?
-
Как мога да намеря кардиолог в София, който има опит с бременни жени?
.

Аз бях тази, която мърмореше за майката, която не си е хранила три дни бебето, че е изродка
Ще се видим вече на софийската среща живи и здрави
А сутринта трябваше да отиде при баба в Ямбол за 20 дни за да могат мама и тати да си починат. Мама да лежи, а тати да работи ....
И сега на всичкото отгоре се ококори и иска да става. Да ама мама си легна в 2 и в 5 хич не и е до ставане. Бебка и тя едно ритане се разрита ужас. Цялата къща на крак.

Набързо опосках хладилника. 

morning ама трябва да поработя и днес 

Тъкмо реша да не закусвам, че не ми е гладно и някой сервира едни апетитни снимчици във форума, а после защо сме с + 15 кг.
)На 5.11 сме на консултация и на детско кино та да висим колко сме наддали и двете

кога да се раждат!