Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 436
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Лори, ако мислиш че са бъбреци пий по чаша топла бира вечер и повече течности. Моята АГ ми разреши по половин литър течности повече на ден и разбира се бирата.

ViFresh, за софиянки е първи сняг, а при нас кой знае кога ще завали първия сняг.

А сега ви оставям, отивам да се разкрасявам.

О-о-о забравих, вчера бяхме на лекция за упойките, анестезиолога се беше подготвил добре, даже с видео материали. Беше интересно.

# 91
  • в Надежда-та
ViFresh, за софиянки е първи сняг, а при нас кой знае кога ще завали първия сняг.
то при нас е под въпрос дали ще вали, но може и да ни огрее като се има в предвид, че миналата зима валя...даже и натрупа, а тази я дават по-студена.
Вчера викам на мъжо:
- Ми ако януари стане толкова студено, че колата замръзне и не може да запали, как ще ме закараш в болницата? Ще трябва да раждам в къщи Shocked
- Ще открадна каруца и с каруца ще те закарам  - той
Аз:
- Ми то и кон нямаме Rolling Eyes
hahaha
 Joy Joy Joy

# 92
запис

Агентке, искрено ти се възхищавам на хобито ти и на прекрасното изкуство,с което се занимаваш. за мен фотографията е една несбъдната мечта..... Продължавай в същия дух и дай боже след време една изложба в България

# 93
BebEshOnDeL какво си избра, дай снимки Laughing
Аааааа снега не е 1-ви преди седмица-две в Самоков беше валяло сняг Naughty
Close Много ме е яд, няма нито една снимка няма и клипче, майка ми трябваше да снима, а като приключихме с процедурата, вика "ами то тука има нкякакъв надпис че няма карта"  #Cussing out Освен това реших да изкарам питата от целофана а тя беше супер мека и нямаше как да я търкулим. Въобще каръшка му работа....
Иначе си избрахме една вкаменелост- ще ставаме археолог  Crazy Party Flutter

# 94
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Ужасно е това дъждовно време навън!
Някаква настинка се опита да ме атакува,вчера цял ден лежах,адски ме цепеше главата и бях схваната.Мъжа ми като се прибра ми направи един хубав масаж и днес съм по-шен!Цял ден ще се наливам с чайове с много мед и лимон и дано да се оправя,че и мамчето ще ми идва на гости и трябва да съм ОК.
Мен на ЖК всеки път:кръвно,кантара,мерят ме с метъра,и слушат тоновете,предния път обаче не ме гледаха на ехографа,така че нямам търпение да дойде следващата ЖК и да ми кажат колко е голям малкия!
Аз се чудя защо хемоглобина ми не се качва,ами даже последно беше се понижил леко,ами то като не ми е казал никой как трябва да пия желязото и магнезия,аз ги пиех до скоро заедно #Crazy
Айде да заемам аз пак хоризонтално положение Joy

# 95
Бебешондел, честито ти пешеходче.        bouquet  bouquet  bouquet

Връщам се от консултация, този път корема ми не беше много порастнал като предния.
Беба е 827 грама  и си отговаря точно на седмиците.
Доки ни записа още 2 клипчета и няколко снимки на един диск, който ние си носехме      
Таткото каза, че приличала изцяло на мен    

# 96
  • Бургас

то при нас е под въпрос дали ще вали, но може и да ни огрее като се има в предвид, че миналата зима валя...даже и натрупа, а тази я дават по-студена.
Вчера викам на мъжо:
- Ми ако януари стане толкова студено, че колата замръзне и не може да запали, как ще ме закараш в болницата? Ще трябва да раждам в къщи Shocked
- Ще открадна каруца и с каруца ще те закарам  - той
Аз:
- Ми то и кон нямаме Rolling Eyes
hahaha
 Joy Joy Joy
  smile3532 smile3532 smile3532

# 97
Беб ешондел честити ви крачена, много да тропкат и да се веселят!  bouquet
Нощни очи мерси мила, в 13 сме на лекар, да ни види, че не е и нашата, нея я няма за един месец.
ВиФреш изобретателен мъж  Joy
За имената Александър е роден на 14.02  и трябваше да е Валентинчо или Трифончо , но ние решихме да има и имен ден и рд и си остана Александър както си го бяхме решили. После се оказа, че Александровците имали 4 пъти имен ден в годината.  Свекъра беше голям майтап като се роди и вика, от сега му преписвам лозето, пък той като порасне ще реши дали ще е по пиенето или по жените, а най-вероятно и по двете. Joy За сега като го гледам от малък по каки все се заглеждаме Simple Smile

# 98
Моля ви кажете ми как мога да гледам снимките ви  newsm78

# 99
много благодаря

# 100
Някой спомена нещо за желязото и магнезия. Защо не трябва да се пият заедно? Аз ги пия едно след друго?

# 101
  • София
Някой спомена нещо за желязото и магнезия. Защо не трябва да се пият заедно? Аз ги пия едно след друго?
До колкото знам едното неутрализира другото и не се усвоява правилно. Трябва да има час-два между двете, когато се приемат. Rolling Eyes

Момичета, аз питах, ама пак да питам  Mr. Green знаете ли кардиолог в София, който се занимава с бременни?
Soffia беше казала две, но не успявам да се свържа с тях..  Rolling Eyes

# 102
а как да кача снимки?

# 103
  • Пловдив
Бебешондел честито ви прохождане, много да тича и да не пада!
И при нас е гадно времето, но само вали!
И да се похваля - днес записах магистратура в ПУ, да видим как ще се справям с всички ангажименти Simple Smile

Чиполино вече имат магазин в София - Цитат от ФБ "Ще ходите ли на Бебемания 2010? Защо не се отбиете в новия магазин на Чиполино в София - на съседната пряка е Simple SmileЧисто новият магазин на Чиполино отвори врати днес в Галакси Център на ъгъла на Шипченски проход и Николай Коперник!"

# 104
  • В две тъмни очички
ViFresh Рабихте ме от смях  rotfImbo
BebEshOnDeL Честит ви пешеходец-археолог  Joy
Аз малко полегнах , че по прекалих май с  newsm64   newsm79   wash   hang   1ironing   1dishes , остана само иконката за бърсане на прах,ама не намерих такава. Сега ме позаболя корема (както при всяко чистене) и определено смятам да си почина

Общи условия

Активация на акаунт