Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 446
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз ще съм планово секцио,да. И аз не искам да е преди НГ, но ще говорим с докторката декември, така ми каза. Иначе върви по-голямо бебето и тя се притеснява да не я вдигна на връх НГ да събира екип за секцио.

Много е гадно времето тук  Sad

Тонче, много свежарско е с 2 акта Simple Smile

# 76
Добро утро, коремки!
Да ви се похваля, че снощи за сефте в живота си си купих червено цвекло.... Голяма касапница стана в кухнята  Joy
Обаче мацаницата си заслужаваше....  Flutter

Иначе ние пак се спряхме на име, но не окончателно, и не, няма да се влияем от празниците и Светиите. Лично за мен това си е ограничаване на детето/човека в празниците му.... Рожден ден, имен ден, Коледа и Нова година в един ден. Ай не, мерси!  Stop  Mr. Green
И все гледам като харесаме име, да има смислено и хубаво значение, мъжки характер и имен ден... Simple Smile

Вчера в отчета забравих да спомена, че зъбите са ми добре, но венците ми кървят сутрин при миенето...  Confused
Вашите кървят ли? Губите ли желязо??  Joy

Много благодаря за кафенцето!  Hug

# 77
  • Велико Търново
xixi, живо се интересувам от количката на Phil&Teds. Аз повече от всичко държа количката ми да е с надуваеми колелета, а досега от всички за породени, тази единствена е с надуваеми и е в ценовия ми диапазон . Само ме притеснява има ли възможност допълнителната седалка да се ползва докато бебето е все още само за напълно легнало положение. Като гледам по картинките излиза, че допълнителната седалка като се сложи, за бебето не остава място да е в напълно легнало. Така ли е, би ли споделила?

# 78
Биричке мойте кървят но не само при миене ами и при хапване на по-твърди неща(например  ябълка и т.н.) мия се с паста за стягане на венците билкова зъболекарката мия изписа не е лоша Peace

# 79
  • София
И при мен венците кървят  Rolling Eyes ползвам 2 пасти за стягане, една билкова и една медицинска. Вършат работа  Laughing

# 80
Добро утро и от мен   bouquet

Страшна закуска  Mr. Green както винаги!!!

За светиите и раждането, аз съм чувала, че ако се роди детето на празник и не се кръщава на светията се ходи в църква и попа чете молитва за да измоли прошка от св. че детето няма да е с неговото име  Crazy не че вярвам  много ама не ми пречи да го направя ако се наложи.

pepita1973 страхотно име сте избрали  Heart Eyes

tonche много ми харесаха тези акушерки, където са написали два акта за раждане  #Crazy

Ама съм бременен мозък... Честит първи сняг  Heart Eyes

# 81
Хайде и аз сколасах да се запиша най-накрая WinkНощни очи,благодарности за темичката и от мен Hug

По повод датите-аз съм родена на 01.01. Peace От една страна се радвам,че съм родена на празник и то в първия ден на Новата година,но от друга-аз също бях ощетена от страна на подаръците ooooh!Много се ядосвах,когато бабите ми подаряваха на мен и братовчедите ми подаръци + 10 лв.,все се чувствах ощетена,защото за мен трябваше да има 20 лв. Laughing-та нали имам и рожден ден Rolling Eyes
Като пораснах и почнах да правя купони по повода-познайте дали успявах CrazyАко поканените въобще успеят да се приберат от където са посрещали Нова година,идват още махмурлии-нито им се яде,нито им се пие,нито им се танцува и е много тъпо...  ooooh!

За кръвното-аз по принцип съм с много ниско кръвно 90-60(това още преди да съм бременна,когато пиех по 1-2 литра кола на ден и по 2-3 кафета).Сега положението ми е същото(90-60),само дето съм ограничила любимите си напитки Tiredзнам,че и ниското кръвно не е добре,както и високото,но какво да направя,то за мен това си е нормално кръвно newsm78

За болницата,в която ще раждам-Имам записан час за Ден на отворените врати на 19.11 във Вита Wink.Едвам се съгласиха да ни вземат с моята приятелка...имало много хора,нямало места...,но накрая склониха Laughing

Лек ден,коремчета!  bouquet

# 82
  • В две тъмни очички
Добро утро мамчета, благодаря и за закуската,ама аз сега си пих хапчетата и смятам да погладувам поне час...а кафето ви изглежда толкова..... мммммммммммммммм искам!!!! И мъжът ми тука се размотава с някакво кафе и направо ми текат лигите  Tired Tired
А навън валли ли вали СНЯГГГГГ Много яко  Laughing
Аз отивам да направя закуска (буквички  hahaha ) че даже ги сънувах тая нощ. А те докато се сготвят и ще мога да си похапна.
Успешен и хубав ден на всички ,аз ще намина по - късно пак

# 83
  • в Надежда-та
Добро утро.
Lady Guga сина ми точно по този повод го кръстихме Николай, въпреки, че на 05.12 било св Сава (но не знаехме). Иначе още преди "да то направим" бяхме решили, че ще е Димитър и цяла бременност се обръщахме с Митко към него hahaha. И термина си ми беше на 5-ти, но чак когато отидох в болницата се замислихме и тъй като църквата беше започнала да празнува Никулден го записахме Николай. Затова сега не се заричам, че твърдо сме се спери на Мартин Crazy Naughty
П.П. Винаги празнуваме на 6-ти със семейството ми.
Бира с таратор на мен тази бременност не ми кървят венците за разлика от първата, но за сметка на това вчера ми се счупи 2-ри зъб ooooh! ще не ща другата седмица ще ходя на зъболекар вече Tired Сигурно затова ЛЛ вчера като ми видя гърлото ми изписа и  калций ooooh! Crazy

# 84
Jorjianaaa, благодаря! А ако по някаква случайност е момче ще се казва Кирил, на майка ми Кирилка.
Какъв сняг бе момичета, при нас вали дъжд на поразия.

# 85
Здравейте момичета  Hug
Не съм писала от отдавна и дори не съм ви изчела, после ще се връщам назад. Сега искам да се оплача и да ви питам за съвети. Вече 2 нощи имам силни болки и придърпвания когато се обръщам в леглото или пък ставам. Също и ако съм седнала и се завъртя рязко. Придърпванията са ми ниско и най-вече вляво и вдясно. Също ме боли и кръста. Тази нощ например много ме боля кръста от едната страна обаче - болката е по-скоро тъпа и постоянна.
Звънях на док и ми каза да пия но шпа 3х2. И да не забравям магнезия. Каза че е нормално, тъй като матката сега става много голяма. Сега съм на чуденка дали пък не са бъбреци  newsm78 защото тази нощ след едно от пишканията така ме заболя от едната страна насочено към кръста, че едвам стигнах леглото... Дали пак да звъня?
Много ми е гадно, не знам какво е, но се надявам да няма проблем за бебка  Cry

Сега ще се върна да ви чета, радвам се че ви има  Hug

# 86
Връщам се от консултация- 70 кила съм вече +2,5кг за 2 седмици  Crazy , ама кой да яде козуначени питки ааааа. Малкия сладур проходи и правихме прощапулник и аз се освиних 3 дена поръчваме питки с 3 вида пълнеж от една пекарна  Crazy

# 87
Честит първи сняг   bouquet

# 88
  • в Надежда-та
BebEshOnDeL какво си избра, дай снимки Laughing
Аааааа снега не е 1-ви преди седмица-две в Самоков беше валяло сняг Naughty

# 89
Анабела, не съм в Младост. Преместихме се преди половин година в Перник, но работата ми е в студентски град и младост май ми е най-удобното място, а и прочетох хубави отзиви за Папукчиев. Иначе засега искам да раждам в Тина Киркова - водно раждане. Дано да ме огрее. Пък ако не стане - не знам къде. Надявам се като излезна декември месец в болнични да мога да ида да разгледам болниците, че в момента нямам никакво време.

Общи условия

Активация на акаунт