Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 610
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Боже, тази страница май си я изписах самичка!!!  Joy Joy Joy Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hahahaАми като не ползваш бутон"редактирай" Joy

# 286
 Здравейте и от мен!
 Да ви кажа честно и аз психясвам от време на време, и аз си мисля, че ще родя по-рано, а още не съм решила къде и при кого ще раждам. Ноеми, Bube и на мен много ми хареса позитивизма ви и пожелавам на всички да "прихванат" от него!
 Биричка - честита покупка!
За Св. Лазар и аз не съм чувала никакви отзиви, но болница Св София има още една, тази на бул. България или клиниката на Мазнейкова.
 Да ви пожелая и аз - бързо оправяне и никакви оплаквания, хубава вечер и добро настроение!

# 287
  • София
Здрасти мацки!
Тоновете вече ми ги мериха на последния преглед (тази седмица, в 30 г.с.) То не че нещо се разбра, бебо спеше упорито и така и не стана никакъв запис  Mr. Green
Аз не параноясвам. Ама и преди бях. А май и по принцип съм си така. И като цяло си мислите ми са в следните насоки:
- ако е толкова трудно да се износи една бременност, но нямаше да са останали хора на този свят (не говоря за рискови бременности).
- чисто статистически вероятността да ме утрепят в катастрофа е по-голяма.
- каквото и да се сбъгяса сега, бебето вече е жизнеспособно и най-много да го извадят по-рано.
- !!!! от притеснения само бих навредила на бебето си!

202uu

Никакви психясвания, само хубави неща вече, медицаната е толкова напреднала вече, че и недай си боже да тръгне да излиза бебенцето, ако не мога да укротят, почти сигурно ще си ок  Peace

Аз също почти приключих с покупките. Остана ми да избера само продукт за къпане Simple Smile

Бубе и мен ме интересува това за еднократните бикини  newsm78

Jorjianaaa и аз много се кефя на X-Lander. Ще споделиш ли колко ти излезе количката?

Тонове още не са ми мерили, аз съм на ЖК на 12.11 и предполагам, че тогава ще ми каже кога ще започнем със записите Simple Smile

В Св. Лазар мисля, че раждат футболните съпруги  Joy

# 288
  • Варна
На мен ми трябва ваничка за къпане... Нямам идея каква да взема, честно казано, предната не ми беше удобна изобщо.

# 289
  • София
Аз си купих днес еднократни бикини от Хиполенд,на Кампол,5бр. за 5.49,взех си най-малкия размер но като ги отворих пак ми се видяха големшки,но не съм ги мерила така че може и само така да ми изглеждат.

# 290
Шана, доста време се загуби. Свършихте ли с ремонта?

Позитивните мисли са много важни. Аз напоследък много се кефя на бебо, в смисъл че все по-често прави вълнички, и потупва и подритва и ми е страшно кеф. дори го "вардя" да снимам с камерата. така де, знам ли дали ще бъда пак бременна след време, сега да се наслаждавам на тези моменти. и цитирам майка ми " вие май се забавлявате с бебето".  Joy

Момичета, как сте приключили с покупките.... Аз освен количката и няколко бодита от племенницата ми( не са розови), друго нямам. засега. и няколко памучни и бархетни пелени,и одеяло.  Какви горни/връхни дрехи сте взели(ще вземете)? идеи?

Тони, преди няколко теми бяхте дискутирали ваничките, и всеки казваше различно. на мен сестра ми ще ми даде нейната(е, на малката де)

# 291
  • бургас
нищичко не съм купила още май само аз останах и от утре ще започвам с малко дрешки, легло и количка съм избрала но няма да ги купувам все си мисля че е рано newsm78 вто една много сладка дрешка  Wink

# 292
  • София
Намерих два вида стерилни бикини, аз бях в събота до Пакостник, но съвсем изключих:

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6123

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6430

Не мога да преценя дали и в крайна сметка ще ми трябват  newsm78

Купила съм между 6 и 10 броя долни бодита, горни бодита (ватирани и плюшени), камизолки по съвет на моето лелче, ританки и два по-дебели космонавта. За коритцето прецених, че не искам да има никакви извивки, гънки и т.н., купихме съвсем обикновено и допълнително купих хавлиена поставка с възглавничка, за да може да си лежи, когато стане по-голямо детето, така или иначе ще иска да седи. Поръчала съм си чаршафи в готини десени. От Джъмбо взех протектор за матрак, а и него избрах - модел на Блян  Peace Взех супер пухени испански порт бебе и одеало  Sunglasses
Даже мъжа ми се нахвърли и на няколко играчки  Laughing

Гггъбка комплектчето на Сали е страхотно, не знам дали си забелязала, но и аз избрах точно същото, но в друг цвят  Sunglasses

# 293
  • София, Лагера
Мацки,  Hug Heart Eyes

На мен ми трябва ваничка за къпане... Нямам идея каква да взема, честно казано, предната не ми беше удобна изобщо.
Тони, аз да споделя - САМ анатомична - супер доволна съм! Ето тази: http://family-bg.com/prX_1871.htm
Бебето първо лежи няколко месеца в нея, после седи. Гумената подложка не позволява малкото да се хлъзга насам-натам  Wink

Ама, Чопи, аз приключих с покупките, защото всичко си имам от предното хлапе!  Laughing Сега си купих само количка и консумативи  Laughing И си уредих на заем легълце - това ми е всичкото!

Мерси, Клечо, за инфото за бикините. На мен нещо много афифни ми изглеждат  Confused Носила съм такива по козметичните студиа . За там иди-дойди стават, ама не си представям как ще закрепя превръзка на това чудо  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 19:37 от Ноеми

# 294
  • София

Гггъбка комплектчето на Сали е страхотно, не знам дали си забелязала, но и аз избрах точно същото, но в друг цвят  Sunglasses
Да,на мен ми грабна окото веднага,макар че въобще не бях тръгнала това да купувам,допадна ми това,че не е от много части,излишно ми се струва,само се чудя сега със какво още отгоре трябва да го завия бебето ако е много студено януари,ти като знаеш колко е дебело одеалцето как мислиш?Имам впредвид за изписването като го изнесем от болницата до колата...

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 19:44 от Гггъбка

# 295
Мацки, не знам за какво са ви еднократните бикини, но съм виждала в DM, Вис Виталис, Хиполенд.... Предполагам във всички големи бебешки магазини се продават!  Peace

# 296
Еднократни бикини няма да взимам - ще заложа на памперси за възрастни  Mr. Green
Ваничка ще взимам на фивър прайс.
Искам и аз топло испанско одеало - ще го ползвам вместо космонафт - с Явор имах 3 космонафта и нито веднъж не сме ги слагали...

Днес оглеждах памперсите и се чудя между 2ка на либеро и 1ца на памперс премиум кеър (с такива бяхме като се роди Явор)...

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 20:33 от BebEshOnDeL

# 297
  • София

Гггъбка комплектчето на Сали е страхотно, не знам дали си забелязала, но и аз избрах точно същото, но в друг цвят  Sunglasses
Да,на мен ми грабна окото веднага,макар че въобще не бях тръгнала това да купувам,допадна ми това,че не е от много части,излишно ми се струва,само се чудя сега със какво още отгоре трябва да го завия бебето ако е много студено януари,ти като знаеш колко е дебело одеалцето как мислиш?Имам впредвид за изписването като го изнесем от болницата до колата...

Мисля отгоре с още едно по-дебело одеало да я опаковам Simple Smile

# 298
  • София, Лагера
Баткото ни е януарско бебе. Купих му портбебе, слагах го в него опакован в одеяло. Имахме и скафандър, но май не сме го ползвали много.

Биричке, тези странни гащи ми ги искат от родилния дом. Още се чудя дали да залагам на тях, или да си карам с обикновени безшевни. Rolling Eyes

Аз пелени смятам да ползвам на Памперс - първия номер, ню бейби беше преди, едни такива с жълтичко.

Мацки, от няколко дни имам зверски киселини. Направо не знам какво да правя, не мога да се изхранвам само с талцид  Rolling Eyes

# 299
Jorjianaaa и аз много се кефя на X-Lander. Ще споделиш ли колко ти излезе количката?

Клечо тя е втора употреба, много е запазена но и има тук там следи от използване, но аз ще си я занеса да й оправят кантовете, модела е X1 отпреди година или може би две и всичките неща ги взехме за 390лв. (кошове-зимен и летен, столче за кола, чанта, дъждобрани и комарници) единственото което е малко гадно е, че коша за багаж не е огромен, а е среден на размер, но пък към нея има чанта, така че ще компенсирам  Simple Smile

Искам да питам МииМаа от къде са купили кошарката, която е качила в албума, много ми харесва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт