Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 589
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • София
По принцип ходя при д-р Облашка във Вита, но в момента е в майчинство и отидох при една от другите очни лекарки там - д-р Бозева. Доволна съм от прегледа. Simple Smile

# 331
  • Велико Търново
Сетих се, че предния път след епидуралната упойка ми казаха да пия кафе. Май заради падането на кръвното. Така че който ще е с упойка, да си приготви и едно пакетче 3 в 1.
И сега се усмихвам, като си го припомня, Не стига, че от началото на болките до раждането бяха 1,5 часа , ами и още 3 часа след това бях седнала на терасата на болничната стая, с кафенце в ръката и едно хубаво януарско слънце пече, по-скоро както казват старите хора "не пече, ами хапе", ама аз се бях размазала от кеф. А през това време Бебо си спеше кротко вътре в стаята до моето легло.  Sunglasses

# 332
Здравейте и от мен момичета,
Като гледам колко много прелестни неща сте накупили и направо сама си се чудя как съм издържала до сега нищо да не купя. По начало си бях решила да отложа покупките съвсем за края, но май няма да издържа. Ние приключихме почти успешно с ремонта на жилището си и сега като няма да имам странични ангажименти май ще нападна магазините още от утре. Simple Smile))

bimbim аз съм харесала същата кошара, но до сега съм я виждала само на снимка. Кажи от къде я взе за да я разгледам "на живо". И един тъп въпрос, ама нали ми е за първи път (пък съм си и руса) - може ли бебо да спи постоянно в тази кошара или ще имам нужда и от класическо легло освен нея?

# 333
  • Пловдив
Здравейте,

И според мен няма смисъл от еднократно гащи- аз си ползвах бикини, не са ми искали нещо специално.
Chopi родих нормално и след 4 часа дойде рехабилитаторка да ме изправи и раздвижи.
За толкова малко бебе космонавт няма да вземам - много трудно ще го обличам. Взела съм едно порт бебе от Ла редута, и сега ще купя едно одеало и готово. Бебешондел имам пухкаво одеало от турските на Волета, предполагам че Испанските са по хубави , а като дебелина същите ли са?

Та да не забравите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за болницата си вземете 1,5 литра вода и шоколад! Аз все се канех да сложа и така и не сложих и мноооого съжалявах защото пътя до банята ми се струваше мноооого дълъг.
Напълно подкрепям . Аз преди да отида в болницата изядах един шоколад, свеки ми даде идея да имам енергия, а вода не ми дадоха да пия докато не родя, а бях многооо жадна.

Бира ходили в Окръжна, реши ли къде ще раждаш?
Еления, аз накарах майка да ми ушие един обиколник - 50-60лв ми се видяха много - сложих го чак като почна да се върти и да се удря в кошарата, към 9 месец.

Козметика - в началото ползвах Мустела / гел за измиване и лосион за тяло/ след това минах на Бюбхен - доволна съм и от двете, после съм купувала и продукти на Биодерма - също са хубави.

С каквато и козметика да е гледам да не прекалявам и да не се видиотявам на тема стерилност/чистота... имах и такива моменти, но после тя проходи и почна да целува всички кучета, които докопа, та ми мина  Crazy
И аз минах през този етап, но вече не се впечатлявам, с времето се учим Mr. Green

А за килограмите в момента съм толкова, колкото отидох да раждам Виолета Embarassed

# 334
  • София
Здравейте момичета,
Да споделя за Бебеманията, ходих в събота. Не беше каквото си го представях, очаквах повече фирми да има и повече неща. Но като цяло беше добре и можеше да се получи информация за нещата, които те интересуват.
Да си попитам - имам дилема относно количката. Бяхме си харесали един модел на Peg Perego. За съжаление на изложението нямаше техни представители. Но там си харесахме една количка на Hauck. И сега се чудим между двете:
Peg Perego : http://www.bambino.bg/pegperego-kombinirana-kolichka-peg-perego- … e2010-p-1871.html
Hauck: http://www.hauck.bg/hauck/road-2-3d-5.html
Тази на Hauck ми се струва доста лека, което за мен е важно. Живеем на 4 етаж и няма асансьор. Но все пак искам и другите параметри да са си както трябва.
Какво бихте ме посъветвали ?  Hug

# 335
А за килограмите в момента съм толкова, колкото отидох да раждам Виолета Embarassed
:peace: Не си сама EmbarassedСпомням си с тез килограми бях в родилното... Confused
То при мен килограмите натискат от това,че не мога да се движа,и то ково остава-лежане и ядене Laughing.Но пък предният път скоростерлно свалих 15 кг след раждането за 2 седмици.7кг само оставих в болницата Grinning
Мирабела,аз съм на мнение,че комбинирана количка не ми трябва.Харесала съм си летен модел на Хаук.Пък и 1000лв за количка за мен си е грехота Peace
Стела ми е февруарско бебе,взех комбинирана количка,зимния кош не ползвах нито веднъж(без майтап)Направо си обърнах летния вариант с по-дебелко одеалце,или космонафт+одеалце,то си има към количката чувалче,коео си пази от студ и вятър.

# 336
Здравейте момичета,

Да си попитам - имам дилема относно количката. Бяхме си харесали един модел на Peg Perego. За съжаление на изложението нямаше техни представители. Но там си харесахме една количка на Hauck. И сега се чудим между двете:
Peg Perego : http://www.bambino.bg/pegperego-kombinirana-kolichka-peg-perego- … e2010-p-1871.html
Тази на Hauck ми се струва доста лека, което за мен е важно. Живеем на 4 етаж и няма асансьор. Но все пак искам и другите параметри да са си както трябва.
Какво бихте ме посъветвали ?  
Здравейте,количката МАЛИБУ на HAUCK  е мн.хубава,но...имаше една партида лятото,която даваше дефекти в ходовата част и затова бяха спряни за продажба в някои магазини,имаше мн рекламации,иначе е маневрена ,лека и доста по-евтина от ПЕГ ПЕРЕГО.Попитай в магазините как стои въпроса сега,дали имат подобни оплаквания и ако не ,не се замисляй,като консултант във верига детски хипермаркет,мн я харесвам и до тогава нямаше никакви оплаквания.

# 337
софиянки, откъде да купя детско перденце на нормална цена. току що ми поискаха 300 лв за едно воалче 300/160, които няма да дам по никакъв повод - това е луда работа

# 338
В Баумакс има страхотни модели.И тюлени и по-дебели ако искаш.Аз от там взех за детската стая на Стела едно с карвички,жабки,пиленца-тип дебела материя.Към 30-40лв ми излезе тогава.То зависи колко плат купуваш Peace

# 339
vall_t, да, бях в Окръжна. Мисля, че там ще раждам.  Peace

# 340
  • София

bimbim аз съм харесала същата кошара, но до сега съм я виждала само на снимка. Кажи от къде я взе за да я разгледам "на живо". И един тъп въпрос, ама нали ми е за първи път (пък съм си и руса) - може ли бебо да спи постоянно в тази кошара или ще имам нужда и от класическо легло освен нея?

=Michelle=, кошарата я има в повечето големи магазини - Хиполенд, Малечко, Пигис хаус - на тези места съм я виждала. Произвежда се в 3 цвята, но проблема е, че досега не открих нито един магазин, където да ги има всичките и си трябва обикаляне докато откриеш избрания от теб цвят. Може да се ползва като класическо легло, но трябва да има допълнително матрак.

# 341
Здравейте момичета,

Какво бихте ме посъветвали ?  
Здравейте,количката МАЛИБУ на HAUCK  е мн.хубава,но...имаше една партида лятото,която даваше дефекти в ходовата част и затова бяха спряни за продажба в някои магазини,имаше мн рекламации,иначе е маневрена ,лека и доста по-евтина от ПЕГ ПЕРЕГО.Попитай в магазините как стои въпроса сега,дали имат подобни оплаквания и ако не ,не се замисляй,като консултант във верига детски хипермаркет,мн я харесвам и до тогава нямаше никакви оплаквания.

Аз съм пристрастна - отдавна съм харесала Малибу. Simple Smile НО мислч да взема варианта 2 в 1 (зимен и летен кош). Колкото до дефектната серия - моя позната, която работи в хиполенд ми каза, че цялата дефектна серия е изтеглена и подменена. Това, което се предлага сега би трябвало да си е съвсем наред.

# 342
  • Велико Търново
Мирабела, ще напиша това което смятам за недостатък на количките, а пък ти си реши кое е за компромис.
Пег Перего - изключително здрави, въпреки че конструкцията е мн.олекотена на всички модели. Умно направени, помислени са разни малки детайли за улеснение, но модела е с 2 дръжки, това означава че никога няма да можеш само с една ръка да я буташ.
Хаук, обикновено са тежки колички, тази ме учудва че я дават само 8,5 кг. Дръжката е прекалено тясна, не знам дали добре го обяснявам, но ръцете ти ще бъдат много близко една до друга, като буташ количката, и мисля че няма да е удобно. Все пак като отидеш в магазина и ще я пробваш.

Аз пък съм на мнение, че зимния кош си трябва, или поне модела трябва да е с порт бебе. Като ползвате направо летен вариант, това означава, че возите бебето не в напълно легнало положение, а извито под някакъв градус, нали?

# 343
  • София
софиянки, откъде да купя детско перденце на нормална цена. току що ми поискаха 300 лв за едно воалче 300/160, които няма да дам по никакъв повод - това е луда работа

Екзарх Йосиф от Халите до Женски пазар е пълно с пердета на страхотни цени  Peace

tonche много от "летните" варианти имат напълно легнало положение, но и на мен ми се струва, че е по-удобно да си има зимен кош или летния да има по-дебела подложка, която в последстие може да се махне. Аз също съм "За" за цялата дръжката. Държа на по-големи колела, които ми се виждат по-стабилни. С мъжа ми сме още в спор дали да е триколка или не. Много важно условие поне за нас е детето да гледа към мен. Искам да си го наблюдавам да ми е спокойно  Heart Eyes

# 344
Между Хаук и Пег Перего име несравнима за мен разлика- китайска срещу италианска количка. А чупливоста също не искам да коментирам. Ако имаш финансовата възможност- вземи си перегото  Peace

И хич не се бъзикам за памперс гащите. Като родих Явор не можех да понасям превръзки, имах 6 шева и много ме дразнеха...

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 16:46 от BebEshOnDeL

Общи условия

Активация на акаунт