Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 481
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Бубе, глаболието и бременността си вървят ръка за ръка, съжалявам...  Hug
http://www.babynet.bg/glavobolie-po-vreme-na-bremennost/

# 556
и малко необичен въпрос към раждалите нормално- възвръща ли се предишното състояние на влагалището(по размер) след раждане? и ако да-кога? и мъжете ви усещат ли някава разлика,т.е. и според тях? Възрастта на жената има ли значение?
Има разлика да, положителна  Flutter Доктора добре си е свършил работата.  Crazy

# 557
и малко необичен въпрос към раждалите нормално- възвръща ли се предишното състояние на влагалището(по размер) след раждане? и ако да-кога? и мъжете ви усещат ли някава разлика,т.е. и според тях? Възрастта на жената има ли значение?
Има разлика да, положителна  Flutter Доктора добре си е свършил работата.  Crazy

ДАААА, ако се разкъсаш трябва да те защият. Ще станеш като нова. Wink

# 558
И да не се разкъсаш, ако се наложи епизотомия пак те шият и пак си като нова  Laughing

# 559
Забравих да споделя,че бях с епизиотомия и 5 шева  Whistling ама бебе 3900....

# 560
И аз бях с епизотомия и 5 шева при  бебе 2950, но тесен таз Simple Smile

# 561
Да се включа и аз.
Епизотомия, 5 шева, бебе 3200, нормален таз.

# 562
не знам какво е епизотомия, но звучи много страшно Shocked по-добре не разказвайте, че тъкмо съм на кантар между нормално раждане и секцио

# 563
Здравейте и от мен.
Много страници сте изписали, много теми сте коментирали, не мога да смогна.
Сигурна съм, че някои неща ще се повторят, та ще се включа тогава.

Сега обаче сте отворили дума за тази епизиотомия и трябва да ви кажа, че точно от това ме е страх повече от самото раждане. newsm43

Да ви се похваля, че си взех дипломата за магистър от УНСС-то днес.
И успях да мина през Вис Виталис и да купя някои неща за бебка.
Сега съм в Плевен и chopi, пиши на лични ако искаш да сформираме среща     Grinning

# 564
  • София

не, не съм раждала, аз чакам първо сега  Wink. Навремето той ме лекуваше, бях много доволна, макар че беше цапнат в устата, знаеш... А и по-едно време, се овълчи малко, защото знаеше, че живея в чужбина и бая пари ми взимаше или  нямаше дребни  да ми върне  Joy
[/quote]
Да извинявай после зацепих и редактирах, но ти си много бърза Simple Smile Мен пък точно това, че е цапнат ме кефи, мога да му кажа всичко без да се притеснявам, като отида при него си говорим за кво ли не само не и затова за което съм отишла Simple SmileСтрашно се разтоварвам и всеки път се хилим като кретени... Laughing
А иначе това за парите е така, но аз съм перде и му казвам, хич не ми пука...Пазарим се малко като на пазара, но тва е братче пазарна икономика....

# 565
Епизотомията не е страшна, аз дори не я усетих. Чак когато лекарката се приготви да ме шие разбрах какво е станало.

# 566
...Пазарим се малко като на пазара, но тва е братче пазарна икономика....

Joy Joy Joy Ще се смея 3 дни на този грандиозен лаф! Мерси, Полинезия! Може да почна да го използвам като се пазаря с ММ Wink

# 567

ДАААА, ако се разкъсаш трябва да те защият. Ще станеш като нова. Wink

като нова отвън, ясно. а отвътре има ли разлика?  извинявам се за въпроса..... ама и аз като look at me в чуденка и на кантар между естествено и секцио.... При естественото единствено това ме спира, разкъсвания, разтягане на влагалището отвътре...от болки не ме е страх поне засега. при секцио- това че няма да мога да стана веднага след раждането и по-бавното възстановяване.

# 568
  • Велико Търново
Аз пак го играя "Нощните бдения на поп Вечерко"  Tired
Chopi, не се притеснявай за разтягането, ако се наложи, ще те зашият и по-навътре, Но това се прави не за да станеш по-тясна  Crazy, ами за да зарастне по-бързо и правилно раната, която се е отворила. Ефекта, от който са доволни момичетата е по-скоро страничен ефект. Влагалището ще се възстанови от само себе си, не за друго, ами природата така го е измислила, за да не става широк входа за инфекции.
Тези които ще сме с нормално раждане повече може да ни е проблем перинеума, отколкото влагалището. Затова вече трябва да правим упражнения за този мускул, или масажи, има и кремчета за това.
За тези, които са на кантар между секциото и нормалното, ще допълня, че дори да се отпусне перинеума, оправя се, и не е като да изкараш зорлем коремна операция, каквато е секциото.

# 569
С все си крайници гласувам за нормалното раждане  Peace
Родих Ивайла 3730 гр, 54 см за има-няма два-часа. Е, вярно имах разкъсвания, но като погледна назад, те са по-скоро от неправилната(легнала) поза и грешното водене на раждането. Ама и да не е така-нейсе. След два часа търчах като кон, носех си бебето, правихме първи трепетни опити за кърмене, бях се изкъпала веднага като ме ссвалиха в стаята...все хубави неща  Blush и бях готова пак да раждам  Crazy
Не помня за колко време "се възстанових" отдолу, но според мен си е индивидуално. Но веднага след като ми минаха лохиите и си правихме секс Simple Smile Малко ми беше странно в началото, все е дно за първи път  hahaha Но се нормализираха нещата. Бързо влязох в час  Wink
Така или иначе е по-добре от секциото де.
То затова и името му е "нормално".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт